415

Анонимен

преди 1 година

Pycнаците умират от смях. Буквално...

414

Хфгщ

преди 1 година

Украинските фашисти трябва физически да бъдат унищожени, както и нашите политици! Разберете , че няма друг начин.

413

Бай уйй

преди 1 година

Ще ги закачат по дърветата Сичко хамерикански консерви

412

Ицо балъка

преди 1 година

Айде да се смеем всички,после ще видим кой къде.

411

СССР

преди 1 година

Слава на Русия. Ще им покажат на урките как се воюва.

410

Иван Грозни

преди 1 година

Русия воюва с 5 % от потенциала си.

409

Равнопосавеност

преди 1 година

До 463 - Пич много ми се иска да можем пак да го обсъдим след края на военната операция в Украйна. Аз съм убеден, че Украйна няма да влезе в НАТО и няма да си върне Крим независимо дали ще се стигне до мир и как ще го извъртят западните медии. Иначе за Курск просто не си прав. Самата битка е еднозначно загубена от немците. Те не са се изтеглили, а са тотално и безапелационно разгромени при Курск така както части на батальона Азов бяха тотално разгромени при Мариупол!

408

Краси

преди 1 година

Скоро ще проплакват.

407

българин

преди 1 година

Така , както се присмиват , така ще им влезе отзад !!! Слава на Украйна !!!

406

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

При победа на САЩ - НСР - цифрови пари със срок на валидност, храна - скакалци и ***, диктатура и намаляване на населението и сатанизъм. Хората не трябва да притежават нищо, но да бъдат щастливи. Половината от ръководството на Русия, включително и Путин са на тази страна. Води се битка. Ние стоим, гледаме и се молим. Това е .

405

Анал*лизатор

преди 1 година

Победата при Курск е СЪВЕТСКА,на никой друг.и не защото фашагите изтеглят войски на западДесантът в Нормандия е точно ЕДНА ГОДИНА по-късноДА ЖИВЕЕ СЛАВНАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ

404

Анонимен

преди 1 година

Стара бракувана апаратура = нови украински ковчези.На това му се вика рециклиране по натовски.

403

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ТЪЛПИ РУСКИ ФАШИСТИ, ЧЕЧЕНСКИ ИСЛЯМИСТИ И ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ КРЪВОЖАДНИ ПАНДИЗЧИИ ЗАЛЯХА МНОГОСТРАДАЛНА УКРАЙНА! ДОБРОТО ЩЕ ПОБЕДИ И ОРДИТЕ НА ПУТИН ЩЕ БЪДАТ ПРОГОНЕНИ ОБРАТНО В МОСКОВСКИТЕ БЛАТА!

402

Анонимен

преди 1 година

Е нема що! При над 3000 разбити техни танка до момента, руснаците намериха да се подиграват! От 70 км. колона към Киев, остана само ръждиво желязо и тор. По-старото поколение може много да ви разкаже за съветската техника. Истината е, че в тази война Путин разчита на живия ресурс. Знае, че може и 5 млн. да изпрати на заколение.. И на тактиката на изгорената земя. На нищо друго!

401

до 457 Равнопост...

преди 1 година

Сега щатския ген.щаб няма да позволи на украйнците да направят грешки -- грешките правят политиците който не въоръжиха достатъчно украйнците ! Във съветската и руската армия както изглежда отново войнишкия живот не се цени --вагнеровците им спестиха купчини убити ,но до кога ?

400

до 457 -Равнопоста..

преди 1 година

Мога да ти кажа че битката при Курск е спечелена от германския войник А като цяло войната е спечелена от доста държави ! Никога цялата германска армия не се е била на изток -- може да е била по=голямата част но около 800 000 винаги са били на друго място ! Настъплението след курск не е заради разгром по време на битката ,а е защото Хитлер изтегля и оголва фронта заради грешката че съюзниците ще правят десант във Сицилия ген. щаба са били против но Хитлер се налага - и пак губят !

399

чекист

преди 1 година

а ко стана с байрактарете?

398

дяконЪ

преди 1 година

....много кръв, много смърт.....Загубихме 2-***, но пък 351 укри вече са във валхала....Драгунов - стар ама със прицелите направо ги кърти тихо и ужасно...Скоро Одеса....просто почакайте..., а иначе командваането ни е глупаво, а нашият командир е див и непокорен и целият ни взвод го уважава....имаме попълнение от още едно българско момче...ще е медик...Укрите не искат да се бият, на 2-3 надъхани се падат 10-15, които не искат...

397

HIMARS

преди 1 година

Хихихи

396

Русуфилчо

преди 1 година

Таварищи приканвам за масов присмех. Ние в Русия взехме 120 000 000 000 $ от САЩ през ВСВ. Взехме и Студебейкър, метнахме отгоре тръби, кръстихме го "Катюша" или БМ 21 град. Долу Запада. Оръдието на Ейбрамс и по-голямо от нашите но ние сме решени да се бием до последната рускиня. Долу Запада , нека се смеем на по една водка. Искам в Сибир.