42

Анонимен

преди 1 година

Радев е главния виновник за ситуацията която се намираме в момента, освен това публична тайна е, че Радев недолюбва всички партии дори и тези от т.нар. промяна, той вдигна юмрука само да спаси собствената кожа!

41

Чалга дивак

преди 1 година

Нищо подобно, просто на тия от ИТН толкова им е мoзъкот. Сменете народа не системата, с тоя пpoзд народ каквато и система да сложиш пак ще си избират същите каyни да ги управляват.

40

Анонимен

преди 1 година

Само това ни липсва Президентска РепубликаТогава ще си имаме Путиниска Държава

39

Анонимен

преди 1 година

До42. Чалгарите са предатели на българските интереси в страната и извън нея

38

Анонимен

преди 1 година

Ако небеше Слави ,измамниците щяха да ни довършат ....

37

Анонимен

преди 1 година

ДОКАТО НИ ЗАСЛЕПЯВАТ С ЦИРКА ИТН И ПОДОБНИ ДРУГИ ДОБРЕ ПЪЛНЯТ ГУШКИТЕ.АКО В ЕДНА ОТНОСИТЕЛНО СРЕНОЗАПАДНАЛА ОБЛАСТ "ФЕРМЕРИТЕ" ПОЛУЧАВАТ 23 000 000 ЛВ ЗА 168 БИЗНЕСПРОЕКТА ИЛИ СРЕДНО ПО 140 000 ЛВ БЕЗВЪЗМЕЗДНО С НЯКАКЪВ ВИД ДОПЪЛНИТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ ЗА 50 000 ЛВ ЕСТЕСТВЕНО И ДВЕТЕ КАТО ЕВРОФИНАНСИРАНЕ, ТОВА ОЗНАЧАВА ЗА МАЩАБИТЕ НА СТРАНАТА 850 000 000 ЛВ БЛАГОТВОРИТЕЛНО ФИНАНСИРАНЕ ЗА 5000 ДОБРИ ПИОНЕРЧЕТА НА НАШЕТО ВРЕМЕ !!! ДОБРЕ ДОШЛИ, ЛЕСНИ ПАРИ, ЩЕ ВИ ИЗПАПКАМЕ ВСИЧКИ !!!

36

АнонимеН

преди 1 година

НАСЕЛЕНИЕТО НЕ Е МНОГО УМНО И С ПЕСЕНТА ЗА ЛЕНА СПЕЧЕЛИХА ДОСТА ГЛАСОВЕ СПОР НЯМА! НО ЗА БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ПО-ВАЖНО ДА ИМАМЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ОТКОЛКОТО КОЙ УПРАВЛЯВА! С ДВЕ ДУМИ ПАРТИЯТА НА СЛАВИ Е ВРЕДНА ЗА БЪЛГАРИЯ ВЪПРЕКИ, ЧЕ КАЗВА ИСТИНАТА ТЯ ЩЕ ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ СЪС ПОДКРЕПАТА СИ ЗА МАШИННО ГЛАСУВАНЕ БЕЗ ДА Е НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ!

35

Мотикаря

преди 1 година

Таа вратовръзка требе се изцапа, Теодорке!;)))

34

Случаен

преди 1 година

Това окончателно ли е - да сме спокойни. Защото единствено ПП вдигнаха пенсиите - бяха 100 лева и ги вдигнаха нагоре. Досега бяха - ***, да ти олекне. Пенсионерите имат само това като доход - нито могат да намерят работа и т.н. Цялата система е неправилна. Трябва да има хуманизъм.

33

Анонимен

преди 1 година

ИТН ПАРАЗИТИРА ВЪРХУ ВЪЛНИТЕ НА ЧАЛГАТА И НИСКАТА КУЛТУРА НА БЪЛГАРИТЕ, НО ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ ПОКАЗАХА РЯЗКО, АКО НЕ ПОМЪДРЯВАНЕ, ТО ПОНЕ ПОУМНЯВАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ И ГИ ИЗТОЧИХА В КАНАЛА, КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО !!! ОПИТИТЕ ЗА РЕАНИЧАЦИЯ ЩЕ БЪДАТ НЕУСПЕШНИ !!!

32

Анонимен

преди 1 година

Тез двамцата я имат 30 лазарника, я не. Една леха не са прекопали и пет картофа не са насадили, ама вече ръсят акъл с големия черпак и карат меко на грантове. Бъдещето на България.

31

всичко хубу

преди 1 година

но що се свързва с Радев президенската република не ми е много ясно, шото на Радев му изтича втория мандат и до там. Освен ако не искат доживотен президент, тогава по добре да си върнем монархията. То като си помисли трезво човек, най-добре е била България по времето на Цар Борис III. Златен лев и прочее

30

Мотика-копън-опън

преди 1 година

Политолози - европейското наименование на сеирджиите;)))

29

Анонимен

преди 1 година

Ох горките ИТН гледат да се докопат до каквото и да било поне малко след като бяха натирени. Изключителни наглеци ,няма такава партия в Българската история , която да е била първа политическа сила и в рамките на година и нещо да е изхвърлена директно, няма такива некадърници воглаве с началника си ! Ако имаха поне маааалко съвест щяха да се саморазпуснат веднага, а не да плямпат наляво и надясно !

28

Милчо Петров

преди 1 година

Тези за мен са пишман политолози. Само са харчили парите на родителите си. А Радев е най-лошият президент на България.Вкара държавата в хаос и кризи.Да си върви ,докато не е станало късно...

27

Анонимен

преди 1 година

В СЛЕДВАЩИТЕ 2 МЕС. БЕЗ ПАРЛАМЕНТ РАДЕВ ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ДЪРЖАВАТА И ЩЕ РАЗБЕРАТ ДОРИ НА ГУПАЦИТЕ КОЛКО Е НЕККАДЪРЕН!

26

Анонимен

преди 1 година

ВИСОКИЯ РЕЙТИНГ. ХАХАА! КООМИК!

25

Анонимен

преди 1 година

Рейтингът на Радев в момента лети надолу, а заигравките на ИТН с президентска република хич не му помагат.

24

Висок друг път

преди 1 година

На какво основание смятате, че рейтинга на ушатия льотчик е висок? На факта, че ни изгуби две години като докара едни некадърници? Дори не се извини на народа, след като се отрече от тях. Нещо постигна ли? Инфлация, обедняване, отказ за Шенген, зоната не е сигурна! Нищо. Иначе, че този изпаднал нещасттник се опитва да влезе на гърба на простотията президентска република е ясно. С един референдум заедно с изборите, излъганите да пускат За по дефолт ще пуснат и за и тн. Тва му е идеята.

23

Тенгри кан

преди 1 година

Toя дечко с очилацата ли е Теодора Йончева? Време му е да се научи как се държи мотика и как са копа нива. Такива "политолози" в България се навъдиха стотици! Голема хранилка е тва за бездарни лалажии, политологията;))) Мотика-нива-копън-опън! Тва е моята формула за оправия;))) Мотика-нива-копън-опън! Щото, аз съм 100 йерархии над вас, клечовци, ку изляаа по телвизията и размаам пръстето, ша ми лижите дупету!;)))