52

Анонимен

преди 1 година

Пука ми за някакъв циркаджия. Чак пък ще нарина толкова пари. За тях в чужбина с пътя и настаняването ще гледам концерт на цяла група. Снобарска му работа.

51

Анонимен

преди 1 година

Напротив, точно това постигнаха. Останаха да ги пазаруват само снобаряците, да си покажат тоалетите и новите ц.ции дж.ки срещу 400 лв. Такава сума за някакви скечове. Абсурд! Имам ги парите, но никога няма да ги дан. Това е изнудване, на което разумен човек, обичащ театъра,пняма да се поддаде никога.

50

666

преди 1 година

Ама защо трябва и престоя да им се плаща? Нали им се плаща за участие! Не може ли в каравани да отседнат? Ако си купят накой *** и него ли трябва да платим?

49

tr

преди 1 година

До бонгоПодкрепям с 2 ръце и 3 крака! Същото нещо го направих миналия юли в Италия. Този юли пак, живот и здраве, в Будапеща. Билетите са осигурени вече! Ай дано...

48

Анонимен

преди 1 година

Както спорта се храни от хазарта, така културата да се храни от наркотиците. Само трябва да се легализира тревата и да се завъртят рекламите по всички телевизии и не Малкович, а Том Ханкс ще стане резидент на народния

47

До 32

преди 1 година

200% е снобизъм. Те сигурно имат пълни библиотеки с луксозни и дори редки издания на известни автори и никога през живота си не са прочели дори една книга

46

бонго

преди 1 година

Че то насила никой не го карат! Последно дадохме по около 400 евро за билет за Рамщайн, + самолетни билети, хотел, престой. Преживяването е велико!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Тука сме под фондация хуйнасис

44

Шаро

преди 1 година

В Гърция билетите са 5-55 евро, защото фондация Онасис е спонсор и покрива по голямата част от разходите. И тук щеше да е така, ако примерно Нексо беше дала пари за културата, а не да угоява Ристьо Иванов !

43

Анонимен

преди 1 година

Разни първенюта ще се снимат с билета от 400 лв за феисбук. Аз не бих дал и 10 лв.

42

Анонимен

преди 1 година

просто гледайте филма - Being John Malkovich (1999)

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 Вярно е, Друго е да гледаш Откраднат живот или турски сериал. А Малкович се е доказъл в различни жанрове и е почитан в много страни. Той е класика и класа. Разбира се всеки си има вкус и афинитет към даден актьор.

40

Анонимен

преди 1 година

Защо това въобще се прави на въпрос? Не сме в социализъма. Който има желание и може, ще си купи билет.Ако е за любимата му чалга певица или метъл група, сигурно даже ще заделя пари, за за ги види. И тук така. Проблемът е за организаторите ако не успеят да напълнят залата.

39

Анонимен

преди 1 година

Тая джибра отдясно да ми говори за култура и за театър ми идва малко в повече. Ей заради такива като него хората ще дават по 400лв за чуждестранен артист, но не и за български

38

gg

преди 1 година

затова, както се казва предпочитам да гледам малкович на Бродуей за 200 долара от колкото в Народния театър за 400лв : )

37

Да

преди 1 година

Главната героиня е съветската и после руска актриса от литовски произход Дапкунайте, израснала в Москва и женена приближения до Путин руски милиардер Дмитри Ямполски. Награждавана е лично от Путин с най-високия "государствени приз на Руската федерация" Кратка справка.

36

Дидо

преди 1 година

...ами направете ги по 1000 лв. тогава!

35

noFreeman

преди 1 година

то пък един артист малкович ум да ти зайде... 1 лев няма да дам да му гледам противнта физиономия... тия не са уред...

34

тоа па

преди 1 година

като теб самият,нали?

33

селянин

преди 1 година

изкуството не е за прости и бедни ора