6

Анонимен

преди 1 година

Ей, туй комунистическите мозъци мисленето не им е от най силните черти. Силно им е послушанието пред тия дето дават парите. И понеже Гешев си позволи да срита червени милионери - атаката е синхронизирана, ама лабава. Ако утре сложите ваш човек за главен прокурор / евентуално /, нали по същата процедура ще се събере множество да го прати даже в затвора, защото вашия човек ще сътвори такива каши, ако ви слуша, че държавата ще гръмне. Слуги сте се родили и такива ще си останете

5

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме равни всички пред закона, то Баце и много негови приближени олигарси и бизнесмени щяха да са на топло вече

4

Анонимен

преди 1 година

Киро си прави престъпления, доказуеми и очевадни и никой не го закача, защо, нали всички сме равни пред закона, за него не важи ли и само кряка за някакъв фотошоп ами къщата на неговия Ристю, тя е рална нали, подарък от жена му, да вярвам.

3

Майора

преди 1 година

Абе Матеев стига търси под вола теле! Главният прокурор си има служби които да го разследват! Вас не ви интересува това , вас ви интересува да свалите Гешев , защото той остана единствен да разследва олигарсите , които ви соведоха на власт и в знак на благодарност закрихте спец звената да не го разследват!

2

Ти да видиш..

преди 1 година

Зае-бах-а държавата и не се отказват да свалят главния прокурор.Цял метеж спретнаха заради Гешев.Сигурно им напомня за онзи легендарен Гешев от миналото.Фамилиите са случайно съвпадение , не се страхувайте .

1

Анонимен

преди 1 година

Гешев е Радост Драганова.