6

Истината

преди 1 година

До Германец: EС подкупи Унгария.

5

Шоп

преди 1 година

До Анонимен 6: Бе твоите деца всичко бе, те и най-много акат и пикат, не са като другите. А то го ядеш :-D

4

Анонимен

преди 1 година

И унгарците ще си унищожат образователната система както нашите сеяндури в парламата я унищожиха. Но моите деца ги уча аз. Уча ги по старата система и са с много напред пред съучениците си. Докато моите деца четат изразително съучениците им още сричат. Моите деца пишат красиво а другите ги разтягат като жаби. Децата ми решават задачи безгрешки другите незаят колко е две и две. Абе страшно гейско образование.

3

Германец

преди 1 година

"ЕС изнуди, рекетира и насили Унгария" -- Никой не пречи Унгария да напусне ЕС. След това да се присъединява към руzzката федерация ако иска. Не ни интересуват маргинали.

2

Анонимен

преди 1 година

Правилното заглавие е, ЕС изнуди, рекетира и насили Унгария да се съобрази с промени, повечето от които са ненужни и излишни, но пък са идеологически и НПО-угодни.

1

До маджарите

преди 1 година

Е, защо така? Нали са великият унгарски народ, а се съобразяват с тези брюкселски зелки? И като толкова лаят за всяко решение, защо не излизат и да тръгват по собствен път с 93 хил км2 си територийка? Тя ЮК, бившата империя глътна вода като излезе от съюза и още не може да се съвземе, тези вдигат гири. Разберете, Европа е нищо за икономически гиганти като Китай и САЩ, и има някакъв шанс, обединена. Такива малки държавички с величие в 18 век, трябва хубаво да си наплискат очите и събудят.