110

Mopcku_

преди 1 година

защо изобщо им се обръща внимание? Стават инциденти, не се вземат никакви мерки в РСМ. От наша страна се изпращат дипломатически ноти, коментира се в общ пространство и т.н. Насреща-нищо конкретно и дългосрочно не се е случило. Оставете ги.Анализирайте добре какво се случва и като му дойде времето им кажете едно голямо НЕ, както им се полага.Очевидно е, че не желаят каквато и да била интеграция, подобно на нашите роми. А междувременно отменете паспортите на всички чужденци,които не живеят в Бг.

109

един

преди 1 година

Аз предлагам северомакедонците да открият техен клуб в Българияс името "Никола Вапцароски"!Така ще спазят десетилетната им традиция да се нагаждат спрямо по-силното течение.

108

Възмутен

преди 1 година

"Храни куче, да те лае". Каква голяма грешка да признаем първи Македония, да им помагаме, да им подаряваме горива, храни, танкове и т.н. За тези неблагодарници, единственото отношение е пълното безразличие. Да си чукат простите кратуни!

107

Анонимен

преди 1 година

циркаджии с промити мозъци, и пак горките не виждат кой им подлива вода, определено ние направихме премного отстъпки, да се оправят с руско-сръбските си владетели севрома-ците

106

Анонимен

преди 1 година

той бил предупредил, че ще се случи такова напрежение... и доста се постарал, за да се случи

105

ясно

преди 1 година

сръбската агентурае държи за шията македонскатах държава и няма дя й позволи да влезе в европа преди сърбия. И дори след това паок ще му пречи за да остане в орбитата на мюсулманска русия и винаги да бъде на опашките на държавите барабар с най-изостаналата част на хсвета.Но тук нещата са в ръцете на македонците -освобедете се от удбашите и елате в 21 век!

104

Македонската

преди 1 година

Област е станала централен муеслимански инкубатор за кафените талибани от варварски,пердон,византийски племена с цел завладяване на Европа и терор върху християните.

103

Сата НАТО

преди 1 година

България на моралните из роди Радев и Борисов, трябва да бъде бита през пръстите, когато се опитва да манипулира Македония с мръсните си ръце. Тази иддийодска политика ще докара проблеми к на двете страни. Всички бивши комунисти трябва да бъдат изметени от властта, особено шапкарската гилдия - ченгета и военни, които са се клели във вярност към Москва. Трябва да бъдат изметени от ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ.

102

Мицко

преди 1 година

БЕгай у Сърбия , че и ти да не станеш студен.

101

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде има такива политици като този които надъхват масите с доста крайни и преекспонирани изказвания и колкото по-*** е един народ толкова такива като този са по-успешни.

100

Анонимен

преди 1 година

Ще ги оттървем от ЕС и благодарни ще са ни, тъй ще биде и моля да върнат паспортите.

99

Северджанъм

преди 1 година

Тези вярно няма да влезнат в ЕС.

98

Мдаа

преди 1 година

Тоя почна като руснаците - напада, и почва да говори за "конфликт" !

97

Благоевград

преди 1 година

България без македонци, огън да я гори!

96

Анонимен

преди 1 година

40 Да оставим северномакедонското малко стадо да си тропа, докато му свирят от Белград и Москва. Това не е държава а циганскамахала. Днешните ромски махали досуш като РСМ, кичосани палати и статуи. Жителите й изглеждат като "римляни", ниски, тъмни и космати. Те и сърбите в б.Югославия така казваха за тях:" що южно, то ружно". Колкото по-наюг, толкова по-грозно е".

95

Анонимен

преди 1 година

Никакво електричество за приматитеот РСМ, вече.

94

Анонимен

преди 1 година

18 Как може такава малка новоизлюпените държавица край Охрид да върже за себе си, каквото и да е? Може само да си поръча кичосаните статуи, на всеки метър по една, начело с гръка Александър Македонски по слипове, в проекта Дисниленд 2014.

93

Вето Ветов

преди 1 година

Вето ,Вето и пак вето !

92

Анонимен

преди 1 година

Само в БЮРМ това нещо на снимката може да е политик и хората да гласуват за него.

91

w

преди 1 година

Когато идваха да молят да им изнасяме електроенергия бяха много мазни. Сега маските паднаха.