9

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Кого продължавате да лъжете и заблуждавате ? ! Уважаеми управляващи и другари доктори оплитате се още повече в лъжите си . На колко хиляди хора с реални увреждания и реална пълна неработоспособност, а не частична вие лекарите дори не ги насочвате за ТЕЛК . Колко хиляди хора искате още да измрат от тях буквално от глад , а не от самите заболявания ? !

8

Анонимен

преди 1 година

Да, да. На истински увредените нещастници ние им засилваме симтопмите в епикризите и консултациите да не ги отрежат от пенсия. Ей ся се засилиха да правят бизнеси.Пак фалш ще крадат фалшивите.

7

Анонимен

преди 1 година

оххх как ще се точат едни пари, сега се замислете дали има някой с увреждания създал бизнес, и то в тези времена. Няма да броя онези с ТЕЛК-овете дето платиха по 2000лв и са болни от абсолщтно всичко но наужким. Като онзи от Варна дето бил ужким сляп а той си кара БМВ-то с 100 на магистраата. Циркаджиска държава

6

Анонимен

преди 1 година

Поредната схема за източване на евросредства от знаем кои наши съграждани. Публична тайна е кой най-много е с фалшиви Телкове. Същите тези ще ошушкат и европарите и ще фалират до година.

5

Анонимен

преди 1 година

Той всеки втори в България е с ТЕЛК. Колко средства ще се вземат за уж започване на нещо, което ще фалира до година. Само парите едва ли са достатъчни за успешен бизнос. Но вероятно това е дошло по европейски проект.

4

Анонимен

преди 1 година

а аз като съм млад, здрав, прав и учих 17 г да работя като 'висшист', даже и фирма си регистрирах, за мен що няма?

3

Хах

преди 1 година

Първо, 20 000 лв. е смешна сума за почване на бизнес. Второ, истински увредените хора нямат нужда от самостоятелен бизнес, а достъпна среда подходяща за да се почувстват и те като нормални хора. И сега има увредени хора които формално уж развиват бизнес, но всъщност бизнесът им се движи от техни близки, роднини, приятели.

2

Анонимен

преди 1 година

Тия мерки трябваше още 2007 с влизането в ес да се случат. Тогава крадяха евро пари за техни си неща. Комунистическа см..рад

1

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Смях! Па какъв бизнес може да се започне човек с тези пари !?Да не говорим пък за хората с увреждания.