85

преди 15 години

да познаеш, това са догадки. отначало казаха 10 дни преди или след затъмнението. като не хване дикиш и айде на предна дата. бабини деветини. то се знае, че някога ще стане, само господ си знае. същото важи и за нас.

84

преди 15 години

на 20 септември в Истанбул ще има катастрофално земетресение и 30-40 хиляди загинали

83

преди 15 години

"Ураганни ветрове покосиха европа, има жертви" и хората са христяни. хайде сега, радвайте се, тикви брулени! божие наказание било. брей че носорози сме били!

82

преди 15 години

божие отмъщение ли беше стражица?! регионално бедствие и нищо друго и малките патета още с жълто около устата, трябва да знаят, че най-напред турция ни се притече на помощ, а собственото ни правителство забрани даже евакуациата от града, да не се паникьосаме всички и пресата премълча за десетките хиляди жертви. като си спомня грохота преди земетресението и облика на селището, отново ме побиват тръпки и като ви чета тъпотиите ме е срам!

81

преди 15 години

най-големите националисти в германия (хитлер се гръмна, другите в нюрнберг ги екзекутираха), австрия (хайделберг го изтриха от полит-сцената), сърбия (кончина в хага) ги видяхме как им натриха носовете! а синът на президента на юар, цял живот борещ се против черните, се ожени за негърка! в момента повечето от половината население на англия и германия - това важи и за цяла европа! - не е европейско. и никой не може да спре този прираст, тъй като всяко правителство е подписало закони против расизма. и с твоята насрана атака, анждак косовска румелия ще създадеш тук, защото оон е сащ и тяната намеса означава да се намърдат тук во веки веков! ама че си кратуна пена недодялана!

80

преди 15 години

ние да си страдаме за новината:"В Свиленградско: Не се гаси туй що не гасне."и да не берем кахър за другите!

79

преди 15 години

Тъпчо! Да не си чел имената на загиналите! Самите турци казват, че в Истанбул живее представители на 72, 5 народности, като половинката касае ***!При това да не забравяме собствената си Стражица! На никой няма да му е кеф, ако всички наши съседи пишат подобни простащини по форумите!

78

преди 15 години

Предишното катастрофално земетресение от 1999г в турция показа,че нас не ни засегна.Имаше много убити турци,а при нас никакъв проблем.Даже целия Истанбул да затрупа турците нощем,ний въобще няма го усетим.А ако трусове разрушат Анкара,ще пострадат хиляди турци.И на никой българин няма му падне и косъм от главата.Турция е далеко и сме в различни сеизмични зони.напълно е възможно ново катастрофално земересение там с хиляди загинали.

77

преди 15 години

сме християни сме цъфнали и завързали. представям си как четат турците новините у нас и се пукат от смях и се радват, че не живеят в тая беднотия, корупция, бездържавие, нехайство, озлобеност, завист, ненавист, нетърпимост, където най-големи душмани сме си самите ние!

76

преди 15 години

ще я приемат, когато еврейчето христос възкресе! на 32 март в сряда!

75

преди 15 години

тя явно веке паднала, щото някоя тухла те е хлопнала по простата ти чукундура! като латерна си бе неграмотен! измисли нещо ново!

74

Spasimir

преди 15 години

Awe rezak gaden ...kato si taka turski nastroen, shto ne si zemesh cqlata roda i ne si idete na turciq !? ... nali e uj mnoo "arno" tam!?oppss zabravuh ... tam jenite nqmat prava,a o i da ... myjete umirat ot skuka v tamoshnite barove, da ne govorim, 4e sigurno nqma diskoteki :)) kofti da ... no kakvo da se pravi, prokajena strana s naciq melezz e tova Turkey. aide sega se po4erpi 1 svinska pyrjolka za zdraveto na bulgaria i si gledai pashalyka bez da ti lae mnoogo rqzanata 4urka !!

73

аз

преди 15 години

ето Ви една малка информацийка /съжалявам че е на руски но това е!/:Пророчества Ванги напугали друзей Саакашвили20:40 / 12.8.2008 1/1Ванга. Фото: ИТАР-ТАССПилот польских ВВС, управляющий самолетом, на котором лидеры Польши, Украины и балтийских государств направлялись в Тбилиси, уже в воздухе отказался лететь в Грузию. В результате самолет взял курс на Азербайджан, откуда автоколонна с лидерами государств и прибыла в Тбилиси. Пилот мотивировал свое решение соображениями безопасности. Действительно, последние несколько дней ситуация в Грузии оставалась напряженной. Развязанный президентом страны Михаилом Саакашвили конфликт в Южной Осетии перерос в широкомасштабные боевые действия с применением тяжелой бронетехники и авиации. Ряд стран даже приняли решения об экстренной эвакуации своих граждан, в том числе и семей дипломатов, из опасной зоны. По этой теме Война на Кавказе. Хроника событий Новости "Авто" Найдены самые надежные подержанные авто Впрочем, не исключено, что пилота польских ВВС смутило предсказание, приписываемое известной болгарской прорицательнице Ванге. В прессе публиковались предсказания, сделанные якобы от имени Ванги, в которых она предупреждала, что в 2008 году произойдет покушение на четырех глав правительств.Любопытно, что лететь на одном самолете с визитом к Саакашвили собрались четыре президента - Литвы, Польши, Украины, Эстонии и премьер Латвии. Президент Украины Виктор Ющенко на брифинге в аэропорту перед вылетом отметил, что визит в Грузию преследует четкие цели, в частности демонстрацию солидарности с грузинским народом, передает "Интерфакс".

72

az

преди 15 години

Аве Дядо Вазов го беше написал още - ТУРКИЯ КЕ ПАДНЕ! Ше изпопадат мангасарските колиби в Константиновия град и ще се изправят само оцелелите християнски паметници и църкви начело с безсмъртната Света София!ТУРКИЯ КЕ ПАДНЕ

71

преди 15 години

Da ama NETurciq q 4aka mnogo po golqmo zemetresenie otkolkotot predvijdat i zaginalite 6te sa milioni ili nad 100 pyti ot tova koeto se predvijda!Bylgariq sy6to 6te postrada taka 4e neznam tova kakvo moje da go radva nqkoi osobenno Sofiq.A Islqma 6te iz4ezne do 80 godini Turciq o6te po rano

70

преди 15 години

Единственият истински бог е християнският.Другите са фалшиви. Турците да се откажат от аллах и да приемат истинската вяра.

69

а

преди 15 години

ПРИНОС КЪМ ЕВРОПЕЙСКАТА ИСТОРИЯ Ивайло Балабанов Европа, млада и непохитена, четеше своя рицарски роман, когато, във зора незазорена, загина рицарят Иван-Шишман. Европа плачеше за Жулиета, Европа се прехласваше по Бах... А, с вълчи вой, в тракийските полета, вървяха глутниците на Аллах. Когато обкръжена от слугини, тя тънеше в охолство и разкош, във Солун, на пазара за робини, гяурките вървяха пет - за грош. Когато тя строеше катедрали, и замъци... Във стария Балканскърбяха тънки липови кавали и плачеха за Алтанлъ Стоян. Въздигаха се кървави калета, градени със отрязани глави. И, всъщност, си остана непревзета страната на хайдушките орли. А беше колкото калпак голяма, широка колкото следа от лъв, но се превърна в страшна вълча яма, покрита с кости и залята с кръв. Със кремъклийка пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!

68

преди 15 години

сестрице Меги и братлета 66, 67...Това, което си сториш сам, цяло село не може да ти го стори!

67

преди 15 години

не ми се мисли при по-леко земетресение в София. както се строи незаконно и с материали *** от неграмотни турци и ***. да не дава Господ да става тука даже и по-слабо

66

преди 15 години

Докато има етническа непоносимост, никога няма да успеем да се развием. Няма време за омраза, няма време за Бог,Аллах... или който и да било. Събитията случващи се в света са толкова динамични, че ако искаме да определяме съдбата си, трябва да впрегнем всичката тази енергия в положителни начинания. Лесно е да рушиш, трудно е да градиш, да си толерантен, да си обективен. Като българин и аз се дразня понякога на турците, но истината е, че проблемът е по-скоро в нас. Били ни управлявали вече два мандата... сами сме си виновни! Ние повтаряме същата грешка, която са допуснали българите преди много векове - разделяме се, караме се, бием се по между си за глупости... малки душици сме. Били сме 500 години под робство... пак сме си виновни ние. И пак сме чакали на някой друг да ни освободи, за разлика от останалите страни на Балканите, които сами са извоювали независимостта си. Това сме ние - един вечно недоволен, мързелив и все повече оглупяващ народ. А лошото е, че имаме огромен потенциал, който не използваме. Сега ще кажете, че не трябва да се гледа толкова песимистично на нещата, но според мен това е реалността. А това, че тя е толкова черна е отделен въпрос. И как няма да е като така и не се научихме да си хвърляме фасовете и *** в кошчетата, а не по улиците? Не се научихме, че не се шофира като сме изпукали едно шише ракия. Не се научихме на грам самоуважение и да пазим, и малкото което имаме. И най-страшното е, че никога не търсим грешката в себе си, а винаги в другия. Или турците ще са ни проблема, или Станишев, или Русия, или САЩ... или София ще проблем на останалите градове, или останалите градове ще са проблем на София.. или пък съседа нещо мн ни дразни. За тези, на които им е трудно да се съгласят с мен ще им дам за пример Македония. Македонците са може би единствените, които са по-зле от нас. На тях сме им виновни ние и гърците, сигурно и за това, че Слънцето не пече 24 часа в денонощието. Вижте ги добре, изключително смешни са... ние сме само с една идея по-добре от тях, но като цяло не сме много по-различни.Та мисълта ми е, че да пожелаеш на турците голямо земетресение и много жертви не е геройство. И цяла Турция да се затрие, нас какво ни топли? Тези, които злобеят не мислят в правилна насока...