117

Значи, тъкмо сега

преди 1 година

е време да фалират банките и да останем без пукната пара, с 1000 заема, под наем и съвсем да ни поробят работодателите.

116

Анонимен

преди 1 година

всъщност народа е теглил от спестяванията си, разбирай обеднял, но няколко близки до властта, доста от властта са хората, които са увеличили сметките си, неточно заглавие

115

запознат

преди 1 година

Не си дръжте парите и активите в банките! Само кеш и деверсификация в други активи, злато, сребро, скъпоценни камъни.Скоро ще разберете защо.

114

Анонимен

преди 1 година

Аз спестявам 1 милион ти спестяваш НИЩО за статистиката двама са спестили по 500К.

113

Анонимен

преди 1 година

Няма ли нещо за Кексо днес че ми е тъпо.

112

ПРАВЕДЕН

преди 1 година

Спестили са шепа олигарси водещи се земевладелци, наклани с присвоени евро-фондове и една камара охранени гусета - политици покрай тях пуснали гойни гуши от комисионни. Я идете из прованса да видите за каква мизерия става на въпрос - оядени местни дерибеи пишман 'бизнесмени' и една кошара рая бачкаща за сметки и тук там някоя бира с кебапче петъчно да види смазана душа хаир малко.

111

ААА

преди 1 година

Точно така,наливайте пари в банките и след това да не ревете като ви избомбят. Явно забравихте как ви изработи некадърника Виденов и неговия капацитет и сегашен икономически гуру Гумен Рачев. Просто си ги заслужавате.

110

Анонимен

преди 1 година

браво, това означава че едностаен в ман. ливади трябва да стане 500 000 евро

109

Холмс

преди 1 година

боя се, че натрупването в трезорите може да доведе до безконтролно кредитиране на роднини и приятели и пак да не бъде забелязано от контролните органи

108

Аноним

преди 1 година

Сега има безброй възможности за работа за печелене на пари който иска може да се справи

107

Криптомира Василева

преди 1 година

И аз увеличих мойте криптодепозити в SEХO и въобще не ми дреме за инфлацията, нали съм втора криптокралица след Ружа Игнатова ...

106

Анонимен

преди 1 година

До Колю от Бяла Слатина, и така да е. ИТ-тата не са ви виновни. Никой не ви е длъжен. Знам, че 99% от българите ще бъдете скандализирани, но фактите са си факти! Научете нещо, което после да можете да продадете добре. Стига хленчихте по разни форуми!

105

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

И в същото време ги гледам по магазините в Шопия с празни кошнички и събират и преглъщат слюнка докато гледат цените. Това, че една шепа айтита тъпчат пари, не значи, че 6.5 млн българи са на същото дередже.

104

Дали бе

преди 1 година

Ако взимаш 5000 лв. заплата, което се води уау за България и те слага в топ 1% на хората със заплати , то при разходи от 2500-3000, ако живееш спрямо положението си ти остават около 2500 лв. месечно или 30000 годишно. Демек за целия си професионален живот 30 години ще спестиш под 1 милион. Мале големи милионери са българите значи... един политик с къса далавера прави тия пари за под час.

103

Анонимен

преди 1 година

Домакинства и НТООД, а не физически лица. НТООД е нетърговски организации обслужващи домакинства, а това са: политически партии, синдикати, читалища, спортни и културни клубове и какво ли не още. Едноличните търговци са към Домакинства.

102

Захари Потър

преди 1 година

Статията е манипулативна- от близо 13 млн. депозитни сметки на ФЛ. цели 9.5 милиона депозита са от 1000 лв до 30000 лв, като 6 милиона от тях са до 1000 лева. Общо депозитите от 100 хил. до 500 хил. са 90 хиляди, а тези над 500 хиляди и нагоре са около 2000. Реално по-голямата част от натрупаните пари в банките се държат от всичко на всичко 100 хиляди души- всичко друго е беднотор и скъсани ***. Точно тези са и най-големите кредитополучатели....

101

Анонимен

преди 1 година

Май някой е прехвърлил парите от някое и друго чекмедже в банките.

100

Nexo ООД

преди 1 година

Споко, ние ще ви ги вземем.Купете си Кексо и няма да си видите паричките вече.А ние от Кексо ще си купим Моне и Матис, някое и друго Ферари, вили на Ривиерата, апартаменти в Ню Йорк, Париж, та дори и парче от Луната ще си купим.

99

Анонимен

преди 1 година

Да е жива и здрава Западна Европа че дава работа на бг клошарите за да спестяват.Да е жив и здрав ЕС че налива кинти в Бг та Гання да ги УсвУява (краде).Това са източниците на ръста в депозитите.

98

Анонимен

преди 1 година

Спестяване в обезценени хартийки ! То и аз през 1994 г. обърнах всичко в долари и после при 1 долар = 3000 лева през 1996г. бях "милионер" , но въобще не се чувствах богат ...