18

Да...

преди 1 година

Тия у провинция македонска стават изключително горчиви. Де да имахме онази армия от комунизма(социализма), че да ви смачкаме и да ви оритаме, както заслужвате.

17

Бай Баяни

преди 1 година

България трябва да скъса дипломатическите отношения със Северна Македония, нито един българин да не стъпва в Северна Македония, да забрани преминаване през България на граждани от тази страна и да затвори границите си с нея. Нека после дават обяснение пред Европейската комисия защо се е получило така.

16

Анонимен

преди 1 година

ТОЗИ НА СНИМКАТА Е ЛУД УМОРА НЯМА!ДЖАМБАЗКИ ЕДВА УСПЯВА ДА СЪБЕРЕ 10 НА БЕЗДЕЛНИЦИ ОТ РОТАТИВКИТЕ НА ЕФБЕТ И НАРКОПЛАСЬОРИ...

15

аман от русофили

преди 1 година

До Анонимен 8 Вашите "дългосрочни стратегически цели" са да станем част от "великия Съветски съюз"!Това го знаем отдавна!Майцепродавци!

14

Анонимен

преди 1 година

АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ЩЕ СВЪРШИ В ПСИХИАТРИЯТА!

13

Анонимен

преди 1 година

ЗА ДЖАМБАЗКИ ХОРАТА СА КАЗАЛИ:ЛУД УМОРА НЯМА!ПАРТИЯ С 0,3 % ПОДКРЕПА НЯМА КАК ДА ИМА БЪДЕЩЕ В РАМКИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ...ДАЖЕ МИСЛЯ,ЧЕ ВЛАСТИТЕ В Р.МАКЕДОНИЯ ДЪЛГО ГО ТЪРПЯХА.Я СИ ПРЕДСТАВЕТЕ НЯКОЙ ДА ДОЙДЕ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И ДА ПОЧНЕ ДА КРЕЩИ,ЧЕ НЯМА БЪЛГАРИ,ЧЕ СА ЗИМИСЛИЦА НА РУСНАЦИТЕ ОТ 1878 Г.,ДА ПОЧНЕ ДА ОБИЖДА ПОЛИТИЦИТЕ...

12

абе кво

преди 1 година

правят костите на Гоце Делчев в Македония? Тва по големи гадове от слугите на Кремъл у нас, НЯМА! Разбирай БКП, наследниците и производните им

11

Хаха

преди 1 година

РСМ да си гледат работата. Джамбазки може да е краен на моменти, но принципно е абсолютно прав.

10

Маке

преди 1 година

Джамбазки му се заканил со атентат на претседателот Пендаровски. Човекот очигледно е влезен во филм, кои ги *** македонците и блгарите.

9

бкп-бсп

преди 1 година

продадоха България и отнесоха тленните останки на Българина Гоце Делчев в Северна македоия

8

Анонимен

преди 1 година

Аз подкрепям макетата за тази забрана. Бих искал и ние да го изгоним от страната. Този е агент, целящ разрушаване на нашите отношения. Опасен е за нашите дългосрочни стратегически цели.

7

Маке

преди 1 година

Джамбазки персона нон грата во Македониа. Требаше одамна да се направи тоа.

6

Стамат

преди 1 година

Това момче кое беше? От както е в Брюксел е станал много тих, не се чува.

5

Анонимен

преди 1 година

До 5Ако Ванчо Михайлов или Тодор Александров станат от гроба и видят.........как РСМевците злоупотребяват с ВМРО и историята на Македония, ще тръгнат на война с РСМ.

4

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

Ако Ванчо Михайлов или Тодор Александров станат от гроба и видят че лицето Джамбазки представлява организацията ВМРО ще помислят ,че това е вселенска грешка !

3

Анонимен

преди 1 година

Освен да ви мята пиратки, както и да ве залива с вода, за друго не става този.

2

Предложение до:

преди 1 година

АНГЕЛ ДЖАМБАСКИ.....Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Не съм го слушал,но съм сигурен ,че ще ми хареса.