15

Харотюн Аведис Бакла

преди 1 година

Скоро купих от битака автентично кръщелно свидетелство от 1889 г. И знаете ли на кого е? На Чарли Чаплин. Оказва се, че Чарли Чаплин,както впрочем е и Мохамед Али,Ч.Дарвин, Антон Чехов, У.Чърчил,Чингиз Хан,Меси,Б.М.Б. и мн. др. е чист македонеци. В автентичното свидетелство е написано, че се кръщава като раб Чарле Чапленски и че е чист македонец. Не знам как после е успял да замине за Америка и да се прослави там, но изглежда, че ще се окаже че най-голямия комик е македонец. Връло съм доволен!

14

Димитър Миразов

преди 1 година

Абе тоя дипломата на снимката горе хваща ли го някога усмивка, макар и фалшива да е? А на макетата хич не им дреме за посланника ни. Така да си знаете. Така им е казала американската посланичка, хазяйката.

13

OMG_Lucker

преди 1 година

Май симулираме, че правим нещо, но не правим нищо. Дори поясняваме, че вето няма да има. Лесно може да се предскаже, че нещата ще се задълбочават и ескалират, най- вече защото сме апатични и по този начин им даваме възможности да дерибействат. Няма да ни се случат нещата и ще берем яко ядове с РСМ.

12

Рв

преди 1 година

Не спират да ни забавляват тези! Ама като посегнат физически, е те тогава ще видят българите как бием. Нищо не може да ни обедини така както макетата го правят. В случая ни правят услуга. Ще разберем че можем да сме абсолютно обединени когато става дума за България!

11

Анонимен

преди 1 година

И какво човека не е Български гражданин? А кандидат за Български гражданин.

10

Анонимен

преди 1 година

А ако е било бой между народилъри? Как да го дефинират боя? Както Вие ли искате? Това да не е България. Да правят нещата по поръчка.

9

Г

преди 1 година

Грешни хора живеят, в какво беше там наименованието на територията. Господ си знае работата. Жал ми е само за свестните хора в тая земя македонска.

8

Прожектор

преди 1 година

Картината е ясна. Грозни и отровни са плодовете на 100 години сръбски геноцид над българите в Македония, от които 78 години югомакедонистка "антифашистичка" пропаганда срещу всичко българско на една национал- социалистическа идеология от фашистки тип. Факт ! Но факт е също, че някой избира на Охридския български културен клуб име "цар Борис III" вместо да кажем "княз Борис I", "св. Климент Охридски" или "св. Наум Охридско-Преславски". Че маргинализирани псевдопатриоти като Джамбазки и Костадинов вдигат насред Скопие лозунги с двусмислено тълкувание от сорта на "Македония е българска"!

7

5-ко

преди 1 година

Уште нешто ке ви пишам , нешто што ми падна на ум...сите експонирани ваши наводно сонародници т.к.н жртви на етно омраза , од Македониа се препродиа национално точно во онои момент кога беа исправени пред за нив неповолни судски процеси. Една беше бракоразводна парница , еден бивш функционер што го фатиа на дело како бара мито и сега пред месец дена пронаиден хероин....Вие тоа го приметите или не ви е важно. ?!

6

5-ко

преди 1 година

Туку не вашиот амбасадор , ако сте заинтересирани за оваа тема и накаде и како ке се движат раборите , побараите по македонските медии што кажа американскиот амбасадор во Скопие пред неколку дена....

5

5-ко

преди 1 година

Никои нема да се многу потресе овдека дали ке имаме или не блгарски амбададор. И целосно ембарго да воведете не знам дали некои ке осети или примети. Вето сами ке си ставиме , ама ништо нема да ви прифатиме.

4

Маке

преди 1 година

Брака блгари, кога ке го градиме новиот берлински зид? За друго пари немаме, ама барем еден зид да направиме, од срамови :)

3

Докато Путин

преди 1 година

Не загуби войната и не спре да мъти водата на балканите . Сърбия - Косово , България- Македония, Сърбия- Босна

2

Пловдив

преди 1 година

На сръбските северни македонци Господ им говори по телевизията. Никакво човешко отношение не заслужават. Пълен бан за тях. Останалите са добре дошли у тях в България. Когато започнат гоненията в нова Албания, път за тях към България няма. Никакъв ЕС за тези селяци.

1

Анонимен

преди 1 година

Трябва пълно скъсване на дипломатическите отношения, анулиране на всички дадени до сега паспорти на граждани, пардон селяни на РСМ.