21

Анонимен

преди 1 година

обича своята Украйна толкова много, че дори избяга в България. Alt какво прави любовта?

20

Анонимен

преди 1 година

скоро българите ще говорят на украински, сега всичко украинско е модерно: навсякъде висят украински знамена, на украинците се дават помощи, санаториуми и жилища за украинци, украински ***...

19

Анонимен

преди 1 година

Българите трябва да учат украински, гласи последната директива на ЕС. Аз му говоря на език, който е майчин за него, а той се прави на ударен и ми отговаря на украински. Ай си ктир, бе!

18

Анонимен

преди 1 година

Езикова бариера?! Да не би да е по-лесно на българите , които в чужбина трябва да научат английски, немски или някой друг език? Мързи ги и искат да си ги отглеждаме!

17

Омбре

преди 1 година

Сетих се за една украинка дето ни обучаваше на фелацио в нац. ефир.

16

мак

преди 1 година

Сигурно са свикнали на живот като драги гости, та кой ще ги принуди да учат и да преодоляват езиковата бариера? А оттам нататък да си намерят работа? Може би ако им спрат всички пари, които получават, но това няма как да стане.

15

Анонимен

преди 1 година

Колкото интегрираме ц.ганите ! Абе, ц.иганин и украинец к.ур хващат но работа не ! Да си ходят , стига сме ги хрантутили!

14

Предизвикателството

преди 1 година

за урките било учението, езиковата бариера, намирането на работа... ерго, интеграцията в обществото и съответно (не)възможността да имат достоен живот. Ми то със същото предизвикателство се борим от десетилетия и наливаме милиарди, за да дадем "равен шанс" на едни други неинтегриращи се индивиди, които тероризират българите. А пък си мислехме, че когато започна уркската инвазия, ще помагаме на бели хора...

13

Анонимен

преди 1 година

Тези кърлежи,забили се дълбоко в снагата на нещастния ни народ никога няма да започнат да се грижат сами за себе си! Продажните ни управници им осигуряват чудесен стандарт на щастливи туристи в петзвездни хотели на брега на морето,безплатно лечение,безплатен транспорт,всичко безплатно! Да не са луди да се разделят с тези екстри,платени с потта и кръвта на мизерстващия БЪЛГАРСКИ народ! Никъде в Европа не им осигуряват такова безметежно живуркане,затова пристигат на огромни тумби тук!

12

птица

преди 1 година

Каква интеграция? Защо интеграция? Какви са тези жълто сини парцали? Само в Хукрия ли има война? Защо не приемате и не дарявате танкове на Карабах, например? Те са блокирани от 3 месеца, ама интересът клати феса. Хукрите не бива да остават за дълго и да ни носят проблемите си.

11

Дезинтеграция

преди 1 година

Тук никой не говори селския диалект, който наричат "украински език", да се оправят. Промити мозъци, също като македонците.Освен това, едва ли образованието в бивша Украйна е по-зле от това в бг, това е невъзможно.

10

Анонимен

преди 1 година

В Слънчев бряг нямаха езикови затруднения айде холан- двата езика са близки за 2-3 месеца обучение могат да комуникират без проблем! Не сме богати и това е причината да мрънкат!

9

Пацак

преди 1 година

До Пепелац...А,в Полша нали уволниха учителка на укринчета,защото не признавала гея Степан Бандера за герой,какъв ти "првилен подход"....

8

Анонимен

преди 1 година

Кого по- напред да изхранвам със заплата от 1000 лв: урки, медици, полицаи, политици, учители, или кмета на селото ни? Към кого да се обърна да ми влезе в положението?

7

Анонимен

преди 1 година

Голяма бариера, пречка, едва в следващи 100 години ще започнат самостоятелно да се справят с жалки си живот.

6

Нане

преди 1 година

780 минимална заплата, с удръжките 600 лева чисто, за работещите бедни Българи... На украта 1200 лева, хрантутена в хотел... ===))) това е нареждането на ливерал фашистите от краваристаня.... Е работещите, кого по напред да издържат, шФеци, доктори от авганистаня, укри...

5

Анонимен

преди 1 година

въобще не е пречка

4

Анонимен

преди 1 година

Мисля че всички мъже украинци от 18 до 50 години трябва да се екстрадират в украйна от цяла европа не може някой да умира като куче друг да бяга

3

Анонимен

преди 1 година

Нали Ухрайна побеждава. Да се връщат и да възстановяват държавата.

2

Нане

преди 1 година

От тия мързеливци, нищо не става... Тия са по нагли и брутални и от наще щФеци... ===)))