232

Анонимен

преди 1 година

Много скрап

231

Анонимен

преди 1 година

Хамерикански бракми от 80-те години срещу модерни т90. С тия темпове май натовско оръжие няма да се купува в следващите 50 години.

230

Анонимен

преди 1 година

А Байдън колко пари направи от Украйна?

229

Юда

преди 1 година

Тези 31 абрамса се дават само за начало. С тях вървят още доста др модерни танкове Евро производство, а и доста руски които излизат от употреба в държави от ЕУ.А щом веднъж се дават ще има и още ако свършат тези. Както се казва от 31 все 3 до Крим да стигнат, достатъчно ще поумачкат по пътя си, а леопардите ще хапват буриатско:)))

228

Анонимен

преди 1 година

До Николов__ПОЗДРАВИ НА ОСТРИЕТО НА АТАКАТА - ВОЛЯ, ДЪРЗОСТ,УМ,СТОМАНА СЪЧЕТАНИ В ЕДНО !!!

227

Анонимен

преди 1 година

Тези такове са върховно военно производство, гълтащи яко самолетно гориво. Украйна не разполага с обучен технически персонал за подръжката им, нито има резервни части за тях.Все едно да дадът Ролс-Роис на селяни от Горно-Нанадолнище.

226

Бай Дрън

преди 1 година

Да помогнем на Зеленски с Ф16. Даже и той ще може да пилотира тия чертежи :)

225

Бай Дрън

преди 1 година

*** 3 :)

224

1234

преди 1 година

Само внимавайте къде ще ги изпрати Байдън,че той често бърка Украйна с Иран.

223

Николов

преди 1 година

Аз изкарах наборната си служба като механик водач на танк Т55.

222

Анонимен

преди 1 година

До МАРШАЛ ЖУКОВ..... Много здраве на ФОН КЛАУЗЕВИЦ и КАЛИГУЛА от съседната стая!

221

Анонимен

преди 1 година

Зеленски-Дайте ми още пари.Що за п р ос ся к е тоя?Жена му я хванаха с куфар пари на границата,Елена Поптодорова я хванаха с крадена козметика.Пак ли Путин е виновен???Народе български,спиш ли??? Защо сме най-бедни в ЕС и на първо място по смъртност???Мисленето е труден процес,но е време да се събудим.ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ.!!!На англо-саксонците не им пука за никого,освен за тях самите.

220

Нагъл Евреин

преди 1 година

Зеленски обяви - осигурихме танковете - благодарим. Но сега ще ни требва и модерна авиация. Иначе евалла за наглостта

219

Сата НАТО

преди 1 година

Войната не се води за изтласкване на рашистите, а за колкото може по-голямо унищожение на руски военослужещи и руска бойна техника. Ще ги изтребят на порции, даже с цената на това периодично да им отпускат по некой "солен дар".

218

Сата НАТО

преди 1 година

До Маршал Жуков.... А не ти ли идва на акъла, че това е само пилотна партия, и като се обучат и свикнат с машината, ще има и още? 30 танка на 750 км е само в болната ти глава.

217

Анонимен

преди 1 година

И кво правим, ако и това не помогне на укрите? Байдън почва да си скубе косите и казва-да дойде ядреното оръжие. Край на света. Закриваме. За какво ни е свят в който америка е така унизена от някаква си Русия.

216

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХАХАХАХАХХАХХАХАХХАХАААААААААААААААААА.....................

215

Глух Пор

преди 1 година

Тия танкове украинци не могат да ги карат преди година обучение. Кой ще ги кара? Леопардите украйнци няма да могат да ги карат до 5 месеца. А тогава ще е ужасно късно. Ако пристигнат по-рано и руснаците открият в тях германски трупове, ще стане горещо в Германия. Ако открият и полски трупове вътре в тях-Полша ще светне в празнични илюминации. Вашингтон? И честита ви 3та Световна. НАТО да се скрият в дълбоки пещери с храна за години. Да си приготвят лъкове и стрели, ако пак искат да се разширяват

214

Войко

преди 1 година

Кефи ме как мисирките наричат 50 годишен западен скраб "модерен" само защото е западен! Мисирките, няма "модерни" западни танкове с изключение на "Меркава" ако изобщо може да се нарече западен !!!

213

Анонимен

преди 1 година

Шах и мат! Лаос изпрати 30 Т-34 от музея, за да се борят с Ейбръмса.