60

партаменти тоалети

преди 1 година

Не 50 ами 100 хиляди евро нека искат за гараж, пък да видим кой будала ще се навие на това.

59

ПАРАДОКС

преди 1 година

ПАРАДОКС - населението намалява, а простаците, хейтърите и некадърниците се увеличават.

58

djack

преди 1 година

Г-жа ,Христова сега ли откривате тази тенденция ,Бг от 1990 год насам има демографски срив ,т.е ние се топим като ланшният сняг ,който и него го няма ,радвайте се ,че има застаряващо население ,скоро ще има само такова ,просто няма перспектива пред младото и подрастващо поколение ,търсете проблема и ще решите уравнението???

57

европейски популис

преди 1 година

ами като е всичко у София кво станало една кочин а-защо в САЩ Вашингтон е столица и по малка от НюЙорк 6 пъти -като изселвате населението о сла и паланки унищожават еинфраструктура ,инвестиции и поминък ИТИ спецаалисти и офисчета и престъпност и лош въздух тов али ебъдещето-кат видиш политическия кокошарник другото еясно

56

Анонимен

преди 1 година

Всеки изпукал комунист е крачка към нормално бъдеще за България.

55

Ефрейтор

преди 1 година

Все още си имаме не три, а едно море. А то е черното, БЪЛГАРСКОТО. Другото е история. А пък тя е за историците. Аз не съм тях. Соломон Паси ще поведе българскат армия от генерали и политици на войната в Украйна. Честити да са им евроатлантизма и даряванията на оръжия за Украйна.

54

Анонимен

преди 1 година

Е , щом населението остарява - значи процента на почитатели на ко-пей-кин и сибирската империйка ще расте сред населението .Важното е да няма емигранти , че ще развалят демографията . Да не стане кат в Хамериката , нъл тъй БГ-та ? :)

53

Анонимен

преди 1 година

От царство на три морета се превръщаме в град държава благодарение на слабата политичеста класа, която мисли как да се нагуши възможно най-много за краткия период на своето съществуване.

52

Соломон Паси

преди 1 година

До Янаки/64 Другарю, виждам че споделяте евроатлантическите ценности също като мен. Скопихте ли се в знак на подкрепа на Украйна или не беше нужно?!

51

Янаки

преди 1 година

Христов, ти си импотентен гей от Възраждане който мрази себе си, както и света. Продължавай да мразиш и живота ще те заведе там където ти е мястото.

50

Христо Христов

преди 1 година

Ще гласувам за Киро та до есента поне 50000 мобилизирани евроатлантика да са дали фира за ценностите на ЕС и НАТО! Колкото по-скоро, толкоз по-добре за България!

49

Иванов

преди 1 година

Нещо което ми допада при руснаците е самоомразата. Те ще се унищожат сами и без помощ от Украйна или САЩ. Руснакът е затънал в песимизъм, апатия. Не иска да работи защото държавата /Русия/ го лъже. И така Русия сама си копае гроба всеки ден.

48

Христо Христов

преди 1 година

До 44 "И спрете да повтаряте, че ние сме си виновни, не сме,..." - а КОЙ друг е виновен бе, про'с'так неграмотен?

47

до 60

преди 1 година

Ицо ти верно ли верваш в това дето си написал?тО НЕ Е ЛОШО ДА СИ НАУЧИЛ КАКВО СА ТИ ПРЕПОДАВАЛИ,АМА ДАЛИ Е ИСТИНА?

46

Христо Христов

преди 1 година

Чудесно е,че евроатлантическа българия изчезва. Дано по-скоро България се отърве от неграмотните про'с'таци гласуващи ЕС за им ДАДЕ "европейска МРЗ" и да трътне нагоре свободна и независима, каквато Левски и Ботев са я виждали в мечтите си.

45

Спасов

преди 1 година

1989 г. България и СССР бяха фалирали и запада можеше да ги унищожи напълно но им даде втори шанс. Русия пропиля този шанс и сега ще плати много висока цена. България има шанс да се спаси като се откъсне от Русия. Който е с Русия стига до просешка тояга: България, Северна Корея, Иран, Венецуела, Куба...

44

Мето

преди 1 година

Топим се защото 2 милиона емигрираха. А те емигрираха защото не искаха да живеят по руски модел с фалшив капитализъм и фалшива демокрация. Най-големите предатели бяха хора като Луканов, Живков, Виденов, Първанов. Първанов се продаде на руснаците и забогатя но не направи нищо за България, за своята родина.

43

Анонимен

преди 1 година

Май в България сме останали 2,5 милиона българи, 1 милион турци, а останалите не знам какви са.

42

защо

преди 1 година

Демографите написаха че 2050 България ще е само с роми какво понече да говорим

41

Анонимен

преди 1 година

Топим се, остаряваме, но имаме банани и тоалетна хартия, заради които сменихме социализма с див капитализъм.