27

Анонимен

преди 1 година

В България няма медии, а изпълнители на поръчки.

26

Анонимен

преди 1 година

Варварщина през 2023г., в ЕС при това.

25

Анонимен

преди 1 година

Спрете да дразните Македонците.

24

Анонимен

преди 1 година

Пребития Българин само преди година-две е бил активен анти-Българин.Обиждал от фейсбук Македонците ,които имат Български паспорти.Говорил какво ли не. Бил е един от най-активните младежки членове на ВМРО(Македонско).Този случай е просто сценарий на политиците ни.Най-много да доведат България до поредната национална катастрофа.Момчето не е читаво,има условна присъда за притежание на кокаин.Ако държите оставете си Бойкмо,Дамбаски и Констадинов да Ви ръководят.Пожелавям Ви здраве.

23

One s

преди 1 година

Е, Ковачевски трябваше ти една седмица за да кажеш дежурните думи. Няма вяра за вас

22

Анонимен

преди 1 година

Българския политически елит се възползва от Джамбаски и Костадинов.Ходили в Скопие и в центъра на Скопие правили митинг с хора от България.Говорили обидни неща за Македонците и Македония. Днес Джамбаски се е заканил с атентат на Пендаровски и го нарекол Коминтерна. Политиците ни искат военен конфликт с Македония. Май ше се стигне до там.

21

Анонимен

преди 1 година

Няма как да знаете за провокациите ,които идват от България към Македония ,защото медиите са контролирани и не отразяват реалноста. За това Вие се чудите какво говорят тези хора.Медиите изкарват Македонските политице по нереалистичен начин. Джамаски и Костадинив правили провокативни изказвания в центура на Скопие преди няколко дни с мегафони на митинг с хора от България. Джамби се е заканил с атентат на Пендаровски(президента на Македония).

20

българин

преди 1 година

Стига с това фалшиво,театрално поведение.Мразите ни,ненавиждате ни.Насила ви направиха македонци,и сега не искате да видите истината.От Сандански съм,но не искам да чуя за вас.В момента вие станахте най-големия ни враг.А ние да преглъщаме и търпим,че беснеете.Няма да стане."Каквото повикало,това се обадило"

19

Анонимен

преди 1 година

Осъждането трябва да стане през съда и наказанието трябва да е излежаване на присъдата в затвора.

18

тодор живков

преди 1 година

Стадото не е виновно, винаги глобяват Чобанина . Каквито и локуми да ми разтягат знаем за какво става въпрос .Сега България е в по-силна позиция от когато да е било .ВЕТО без право на обсъждане .

17

и друг път

преди 1 година

да не правят така

16

Анонимен

преди 1 година

Какви провокации му бълбукат в кратуната на това маке. Имаме посегателство над живота на македонски гражданин с българско самосъзнание, ксенофобско нападение от чиста омраза към различния. Тази пробита държава не може да опази живота и здравето на гражданите си или по скоро не иска. Относно коментарите по долу, не смятам, че бе грешка "вдигането" на ветото. Първо преговори не са започнали, второ макетата са под мониторинг на целия ЕС относно правата българите там. И всичко е на показ

15

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Сърбоманията в РСМ е...нелечима болест и който намери...лек,трябва да му се присъди Нобелова награда.

14

Анонимен

преди 1 година

На снимката :прилича на изпаднал македонец пардон анкологлу ,които се прави на герои пред сърбите без да знае как от софийските села се мачка до Белград

13

Анонимен

преди 1 година

Много лъжливи били тези македонци. Говорят едно, пък правят друго.

12

Анонимен

преди 1 година

Ако беше нормална държава България щеше да им спре процеса за ЕС и да забрави за тях за 20 г. Онези да се пекат на бавен огън. Ако им уврат главите, тогава вече след 20 г. може пак да се помисли за нещо. Ако не...

11

Анонимен

преди 1 година

Арестуваха ли побойниците?

10

Анонимен

преди 1 година

Ние ги признахме първи, останалите държави се съгласиха с нас, обаче си играят с огъня сърбежите :))) Аз ако отида с неколко батки да пребия един сърбоман, сигурно ще реват пред целия свят :))) Голяма смелост е да пребиеш един българин, няма що :)))

9

Българин

преди 1 година

К.в.о осъждате...нищо! Променихте ли Конституцията? Може ли човек от която и да е нация или народ да живее спокойно у вас...м.и не може! Нормално ли е да се отричате от корените си...м.и не е!

8

Анонимен

преди 1 година

Да смени глуппостите в учебниците. Образователната система ги лъже и насажда омраза и сръбска пропаганда. Македонизмът е антибългаризъм, създаден и насилствено наложен от Сърбия от 1913 година. Обвиняват Коминтерна, но забравят престъпленията на Кралска Югославия, която включва Македония в Сърбия. Коминтерна поне ги отделя от Сърбия.