16

Бай Дрън

преди 1 година

Тия не могат да снабдяват сащ с ядрени бойни глави, геъгнали реактори да правят. Ни един от реакторите им не работи безпроблемно, всички са с течове. Това уж било нова технология. Те за 60 годи и не си оправиха технологията, дега ще я оправят тук.

15

ВЪПРОС ДО ВСИЧКИ

преди 1 година

ПОСОЧЕТЕ МИ ЕДИН БЪЛГАРИН, КОЙТО ЩЕ СЕ ВТУРНИ ДА ГАСИ РЕАКТОРА ПРИ ПОДОБЕН ЧЕРНОБИЛСКИ ВЗРИВ,НЕ ДАЙ БОЖЕ.МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ДА ИМА НИТО ЕДИН...

14

Анонимен

преди 1 година

докато има обратното на умни хора да гласуват за тези тарикати така ще е.поне едните могат да не влязат в парламента за другите ще трябва да мине известно време докато и на най бавните гласоподаватели им светне.

13

АЕЦ

преди 1 година

3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй отдавна вече ги няма. Стои само сградата. Вътре всичко е нарязано и предадено за скрап, а мръсното оборудване е заровено отсреща в хранилището. Няма пускане повече...

12

До 1

преди 1 година

Няма френско гориво. По простата причина, че франсетата нямат обогатен уран, за да го направят - защото рашките ги отсвириха и вече не им продават. Нали по тази причина половината им реактори са спрени , та за срам внасят ток от Немция!

11

Анонимен

преди 1 година

Ако новите мощности са руски, дали ще искат да сезират?

10

gg

преди 1 година

написано заглавието , ако човек не прочете изглежда повече като каляне на съответните партийки, но в случая ако са реагирали така и става дума наиситна затова, обективно погледнато наистина имат право.Довършете АЕЦ Белене=драстично поевтиняване на ел.енергията за бедния данъкоплатец, ако след това има нужда -> анекс(едностранене ако трябва) към договора с ЕС и модернизиране на 3 и 4 блок и въвеждането им отново в експлоатация ;)

9

Христо Христов

преди 1 година

Евроатлантически лъжи на БСП. ЕС е против атомните централи, а БСП иска ЕС. ЕС дава 30 милиона за затварянето на Козлодуй. Факт.

8

Агенти на груХ

преди 1 година

Руските марионетки искат да оставят българите на тъмно и на студено.

7

Анонимен

преди 1 година

И Румен Радев и той, ама него не го пита никой защото е фигурант.

6

Йордан

преди 1 година

Ядрените централи не пушат, нямат сажди, не отделят CO2 или други парникови газове, не зависят от вятъра и облаците, няма нужда от скъпи литиеви батерии, нито от руски газ. Затова не са изгодни за бизнеса. Относно "радиоактивните отпадъци" - само във водата на океаните и моретата има разтворен 4 500 000 000 тона радиоактивен уран - ми ся ко прайм с този ***???

5

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че не искате, искате България да е зависима от рашистки газ, вие сте ясни.

4

Анонимен

преди 1 година

На снимката :човечецът с очилцата бедния горкия той социалния подарил на Корни два апартамента в Велико Търново да го ожалиш горкия той

3

Анонимен

преди 1 година

ЗАТОВА ПРИЗОВАХ ПРЕЗИДЕНТА,ПРИЗОВАВАМ ГО ОЩЕ ВЕДНЪЖ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ИЗДАЙТЕ НЕЗАБАВНО УКАЗ ЗА РАЗПУСКАНЕ НА НС И ИЗБОРИ НА 26 МАРТ. НЕ СТАВАЙТЕ СЪУЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ШАЙКАТА В ПАРЛАМЕНТА, КОЯТО ИЗПОЛЗВА ПОСЛЕДНИТЕ СИ ДНИ ДА ИЗВЪРШВА ЧУДОВИЩНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ !!! ИЛИ ОТИВАМЕ КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА !!!

2

До 2

преди 1 година

По-приятни не знам, но са по-безопасни. Ако стане авария заради несъвместимост на горивото кой ще поеме отговорност? В Словакия вече имаше такива аварии с американско гориво! Освен това има ли яснота колко ще струва и какво се случва с отработеното гориво? Ще си го прибират ли (както правеха руснаците) или ще превърнем страната си в ядрено бунище...

1

Анонимен

преди 1 година

Много правилно!!! Има френско гориво, което е със същите характеристики като руското и не знам защо трябва да целуваме американските за.ници и да правим опити с толкова опасно нещо!!!