111

Анонимен

преди 1 година

Излезли платени дописници пишат ли пишат простотии лъжи невиждани сами си пишат сами си отговарят свърши вашата платени черепи при Слави сте машините вече не можете с нексаджиите да бърниката и олеле викаме крещи лъжем не се напъвайте не вървите при Слави сте

110

Анонимен

преди 1 година

До Дончев е фантаст! Кой ще гласува за Бойко ли?? Мога да кажа кой няма да гласува:Това сте вие-вие които сте пратени ТУК да пишете измислици и лъжи срещу Б.Борисов!!! Пишете,пишете си,но ние сме усетили и си знаем кой ще ни избави от беднотията и лъжите,които се сипят вече две години!!!

109

Милионер

преди 1 година

Този пък какъв беше, преди да стане един от поредните безработни български политически лидери ? ЧЕСТИТА ДА ИМ НОВАТА 2023 г. на обикновените българи, които просто никой не може да ги накара да гласуват. На поредните избори на политиците им. Аз просто съм един от тях. От обикновените българи имам предвид, а не от политиците на Българията. СТОЙНЕ.Спечели съм си парите не от спортния тотализатор, а с честен и почтен труд.

108

ПроСоТо

преди 1 година

милия макроцефал"Дончев" !..."Ключът" бил в гроп ..?!?!..Ей,фъфльо,за да работи един ключ,той трябва да попадне на подходящата "ключалка" !!..Тикводържанките си мислят,че всъщност държат не ключ,а..ШПЕРЦ и с него могат да отключат сека ключалка...Но както се изразяваше "О"Бже почившия" :..-"Е да,ама не"..

107

Милионер

преди 1 година

Тизи пък какъв беше, преди да стане един от поредните безработни български политически лидери ? ЧЕСТИТА ДА ИМ НОВАТА 2023 г. на обикновените българи, които просто никой не може да ги накара да гласуват. На поредните избори на политиците им. Аз порсто съм един от тях. От обикновените българи имам предвид, а не от политиците на Българията. СТОЙНЕ.

106

Василке

преди 1 година

Тези от промяната им разказаха играта с политиката и финансите на статуквата. Както и на политиците от партии като Герб, ДПС и БСП. Че, дори и на Гешев от прокуратурата. Колкото и да се мъчат, президентът ги направи обикновени безработни.

105

Анонимен

преди 1 година

Герб вече е станал излишен, ти също.

104

Анонимен

преди 1 година

Ключът към следващото управление е изолацията на ГЕРБ

103

Спилбърг

преди 1 година

Дончев ще играе главната роля в новия филм за Шрек! Девизът на Дончев е "Далеч съм от мисълта си!"

102

Еврото

преди 1 година

Петьо Еврото от Специализирания съд заедно с Пеевски са най-големите престъпници в България! Фалшифицират документи, заграбват бизнеси и имоти, изнудват тежко болни хора да прехвърлят пари и злато към техни офшорни фирми! Това се нарича "правосъдие по български" тоест анти-правосъдие. Всичко в държавата е гнило и пропаднало!

101

Дончев е фантаст!

преди 1 година

Самоувереността на Дончев е смешна. Много интересно, кои ли ще бъдат ония българи - евро-атлантици, които ще гласуват за Бойко Борисов-Строителя на Кремълския поток за Сърбия. Най-вероятно Бойко да отнеме от електората на Нинова, за да гласува все пак някой за него.

100

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ винаги са гледали само в пъпа си, пардон, в пъпа на Буци. Жени ГЕРБ гледат и по-надолу от пъпа!

99

Пена

преди 1 година

На "изборите" ще избираме между БКП1, БКП2, БКП3, КПСС1, КПСС2... Голям избор! Гатанката е тези политици дето 30 години само крадат и източват как ще почнат изведнъж да живеят честно и как ще въведат закони които ще ги пратят директно в затвора?

98

Black Metal

преди 1 година

Значи, всички партии са излишни, само видите ли ГЕРБКП били единствени, неповторими, уникални, можещи, знаещи, разбиращи, вечни и, разбира се - Ключът на Всички Ключове към Вселени, Космоси, Времена, Галактики, Богове и Вечности!!!! Абе, пичове - и Бай Тошо не беше толкова нагъл!

97

ключа от

преди 1 година

килията ли?

96

БОЙКО, ВРЪЩАЙ СЕ..!!

преди 1 година

МУТРИТЕ НА ПРОМЯНАТА СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА.. ЗАКРИХА СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД И ПРОКУРАТУРА И СЕГА ВСЕКИ ДЕН ВЪВ ВСЕКИ ГРАД И СЕЛО СЕ ИЗВЪРШВАТ ОБИРИ, ГРАБЕЖИ, МИГРАНТИ ПО КЪЩИТЕ..... СТОП НА МУТРЕНСКАТА ПРОМЯНА НА ОЛИГАРСИТЕ...!!

95

цицко ицко

преди 1 година

пак си е получил аванса от Митрофанова

94

естествено

преди 1 година

с хартийките биля мой и сами да са си достатачни

93

95974

преди 1 година

Не думай?! Ти да видиш!?

92

Отличник

преди 1 година

Те ГЕРБ още сега са излишни, да не казвам - вредни