49

Анализатор

преди 1 година

Много скоро ще му включат ключа за изключване.Американците не си играят.Никой не се ебаавва с американските служби за сигурност.Съвсем скоро Пригожин ще се срещне челно с някоя американска ракета.Веднъж набележат ли те янките,оттърване няма.Примери много.И Пригожин знае,че е ходещ мъртвец.

48

Анонимен

преди 1 година

До ХахахаЗа теб аннимника може би, ако излезеш лице в лице....кофти ще замирише :)

47

Хахаха

преди 1 година

Прилича на плешива лелка.

46

Анонимен

преди 1 година

Пригожин съдаде най-боеспособното съединение на руските сили. Очевидно има големи организациони спообности. Налупа укрозомбитата още в Папасная, сега и в Соледар, а скоро ще последва Бахмут. Той се издига като един от най-способните лидери на Русия и затова е безсилния вой на хиените. ще дойде ден и за него ще се напишат книги по хиляда страници, а не като предаганото ни смешновато пасквилче

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 Не зная в какво се е прицелил, но непременно ще търси своето! Това се отнася и за Кадиров.

44

Анонимен

преди 1 година

Прицелил се е в мястото на Путин, ама да видим.

43

ХИЧО

преди 1 година

Да,добър въпрос е защо" Вагнер"?И защо е това"Z"?Явно великите стратези са взели тази последна буква от латинската азбука,с идеята,че с нея азбуката приключва и те ще приключат с Украйна...Дори мислиха,че ще приключат за седмица?А това Z,всъщност може да се окаже краят на отвратителнaтa грешка на природата -Путин.

42

Анонимен

преди 1 година

Че на мистър Путин за какво му е да сяда в Черния дом, като има палати 100000 пъти по-добри от Черния дом?

41

Анонимен

преди 1 година

До МИТКО Президента Искаш тоалетна за да се криеш като помпаш.

40

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Не можах да се съсредоточа да изчета този твърде обширен материал, че вече съм изпил към кило черно Джони и ми се мержелее. Авторката от какъв зор го е написала? Кой ще седне да го чете. Пропаганда се прави със сбити текстове стил лозунг, не с многословие, защото пропагандата върви сред по- трудно четящите и трудно задържащи вниманието си лица; пропагандата не работи при интелигентните хора. Както и да е, освежавам се с още 100 грама с ледец, наздраве.

39

Анонимен

преди 1 година

Моля путино_идите да обяснят що за решение е да кръстиш нещо "Вагнер" - на любимия композитор на "фашиста" Хитлер. И това нещо "Вагнер" е частна войска, която водела "отечествена" война срещу "укронацистите". Тая рашистка шизофрения е удивителна - били православни апологети, спасявали света от нацизма и фашизма, пък поддържат войска, дето се казва "Вагнер". На Чайковски какво му има? Ама те "тигрите" идват...

38

МИТКО Президента

преди 1 година

В Русия 20 млн човека живеят без вътрешна тоалетна.

37

Анонимен

преди 1 година

Пентагонът е обявил федерална поръчка за доставката на муниции с обеднен уран, става ясно от документи, публикувани в регистъра за федерални поръчки на правителството на САЩ. Мунициите са за въоръжаване на танковете Ейбрамс.

36

Анонимен

преди 1 година

Голяма по обем статия. Подобаваща на водача на армийката, която разпуха НАТО в Украйна.

35

аман бе!

преди 1 година

пас кримнални сценарии за филми! сигурно се надявата някой да пробие при оскарите?

34

Анонимен

преди 1 година

Все едно слушаме историята на българските "бизнесмени". Нали сме си руска губерния!

33

Анонимен

преди 1 година

Имаше един канибал президент на Ангола. Когато Куба напада Ангола и войниците нахлуват в президентския дворец, намират в хладилника там човешко. Та тоя е тръгнал по същия път...

32

Дедо

преди 1 година

Всеки има ключ за изключване и рано или късно онзи отгоре дърпа шалтера. Тогава този злодей ще отиде там където му е мястото, в пъкъла.

31

Ганя

преди 1 година

Най-добрия! Ако седне на трона, руско знаме ще се вее над белия дом, и там ще го побие трета украинска армия!

30

Анонимен

преди 1 година

На Путин му трябва частна армия за да го пази от истинската