69

Анонимен

преди 1 година

Гледам, че още никой путиноиден апологет не е отговорил защо това нещо се нарича "Вагнер", а не "Чайковски", или"Маяковски", или пък "Шустакович". Баз държа, че не знаете кои са и ще е нужно да проверите в "краварския" Google. е, може и в рашистка търсачка, но пак опирате до "краварския" интернет и технологиите на "загниващия Запад".

68

Анонимен

преди 1 година

Може ли някой тук да обясни как така СССР - втора световна и военна сила - го победиха без никакви усилия, без санкции, даже се прегръщаха с лидерите на СССР, а Русия която е Нигерия със сняг и бензиностанция с ракети и населението и избягало и нямат канализция и външни тоаолетни, и с наложени 11 хиляди санкции ги бие западнядите и икономически и военно?

67

Украйна спечели!

преди 1 година

Русия загуби! Путин моли за мирни преговори, Зеленски му каза по Sky News днес, че за него Путин е никой и Украйна няма да води преговори. Това подейства като психологически шок. Руснаците са в шок, украинската армия минава в контранастъпление и и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

66

Анонимен

преди 1 година

Щом опряха до изнасилвачи крадци и убийци това съвсем не говори добре за блатная..Това ли е великата армия -някаква бивша мутра обикашя затворниците и обещава медали и пари на руски хора изнасилвали руски жени и убивали руски деца? Просто позор.

65

ХАХАХА

преди 1 година

Руcоробчета, на тва същество ли се кланяте?

64

Анонимен

преди 1 година

Укрофобите да не му се радват много, че като им джасне един чyк по главата, ще си променят отношението!

63

Прокаженият месия

преди 1 година

Ернст Рьом, много близък приятел на Хитлер и имащ частна армия- SA. Тя върши това, което държавата не може да прави официално : сплашване и бой на избиратели, погромът над евреите- "Кристалната нощ", избиване на политическите противници- " Нощта на дългите ножове" В същото време в редовната армия, зрее недоволство срещу SA.След като всички задачи з изпълнени, Рьом е арестуван и разстрелян. SA е разформирована, а членовете и се вливат в редовната армия.

62

Анонимен

преди 1 година

Тая глaвa прилича ли на човешка ( не става въпрос за руска! )

61

Отврат

преди 1 година

Един военно-престъпник от Кремъл, си е създал армия от престъпници, които са "гордостта" на "Магучая"? За Путин е ясно, че този когото ни набутват сега, няма нищо общо с Кабаева и Людмила Путина, и с онзи, когото назначи Елцин! Всеки може да го провери! Но този "готвач", как се прибира при дъщеря си,след като са размазали някого с чук? Извратена работа!

60

Анонимен

преди 1 година

Слава Русия,краварчета,не се напъвайте,ще ви изкочат вратите жили.

59

Ми 6

преди 1 година

Спасиха по веднъж, Пригожин, Герасимов, Рогозин и Дугин!

58

лице-мери

преди 1 година

Всичко е ЛИЦЕМЕРИЕ! Шофьор съм на летището. Всички авиокомпании - райън ейр, уиз ейр, бритиш, и кой ли още не зарежда от лукойл, а не от шел?! ХАХАХХАХХА САНКЦИИ ЛИ? СМЕХОРИИИИИИИ! ВСИЧКО Е ЗА ПАРИИИИИИИИ! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ЗАБЛУДА ЗА ПРОСТИТЕ ХОРА.

57

Анонимен

преди 1 година

Най-големия бандит в Кремъл си е намерил верен слуга (също престъпник)... Типично в духа на варварска Русия от Средновековието. Ще бъде убит след края на тази война.

56

Анонимен

преди 1 година

Зеленски ,е заявил участие на фестивала Сан Ремо,айде и там се натресе да държи речи.Италианците са полUuдели от нерви.

55

Тая статия

преди 1 година

като,, Война и мир"! Някой чете ли я? Какъв боец е Пригожин, вербовчик на пандизчии!

54

абра

преди 1 година

До Гиб МелсънДай да се видим до банята утре и да ти обърна д-пето като детско чорапче?

53

Анонимен

преди 1 година

Не е за вярване как гладките русофилски мозъци се радват на такива из ро ди като този.И ги възхваляват...нещо добро не чака такъв народ.

52

абра

преди 1 година

По-голямата част от днешна Украина ще бъде превзета от Русия и ще бъде заселена с пришълци - от далечния североизток и централна Русия, като им бъде осигурено всичко (това, което там където живеят в момента въобще не са си представяли). По този начин Путин ще си осигури предано, мотивирано население (при това с традиционно голям прираст), което ще е на страната на Русия поколения напред. Украинците (който може) ще избягат на запад. Украинките (във фертилна възраст) ще се асимилират.

51

Гиб Мелсън

преди 1 година

Жалко за украинците. Влязоха в капана на американците и щрак мърдане няма. Единствено военен преврат може да ги спаси, но жужето явно е доста хитро и е взело всякакви мерки това да не се случи. И профилактично разчиства началниците. Падат вертолети.

50

абра

преди 1 година

Европа се напълни с ч3рнилки. Време е да се напълни с украинки и да се поднови кръвта.