45

Аз

преди 1 година

Тия ще станат коалицийка от пет-шейсе партии, бааах ти, хахаха

44

КлубДондуков53

преди 1 година

Голяма грешка ще бъде за ПП ако приемат. В ДБ са бившите реформатори, които крепиха и слугуваха на ББ няколко мандата, а той им се отблагодаряваше с финансиране на техните нпо-та по европроекти в министерствата, където силни бяха ГЕРБ. Секретарката та Христо даже я разследваха от ОЛАФ

43

доналд

преди 1 година

Я, тя то от хубаво по-хубаво взе да става!!! От къде ни я докараха тази карикатура??? Кой го излъга това дете, че има качества??? Поне чар да имаше, че да му гласуват!!! А той гения решил с Киро Острото да се събира. Ало горе политиците в небесата, не сме 97 че да гласуваме против червените. 25 години Демокрация минаха от тогава!!! Кво ни взимате за канарчета!!!

42

Анонимен

преди 1 година

До АнонименВие от ДБ -военнолюбци просто ще отпаднете от следващите избори и затова се коалирате с ПП , които са същите като вас ! Вие предадохте десните избиратели !

41

Анонимен

преди 1 година

Дб просто ги е страх да не отпаднат. Макар, че пп имат повече загуби. Ако се коалират 2+1 няма да направи 3, а по-малко. Дб-ци има и умни хора. Пп са на силни субстанции предимно.

40

Васил

преди 1 година

Целта е на ДБ винаги е била една - да обслужват олигарсите, които са ги създали.

39

наблюдател от ООН

преди 1 година

Свидетели сме на безпрецедентно и манипулирано замерване на българските граждани с претенции за собственост и монопол върху националните интереси от страна на две партии, вплетени в едно принципно невъзможно идеологически и програмно политико-партизанско кръвосмешение. Всеки лидер от тях си играе и жонглира пред българските избиратели с това, че той или тя представляват и изразяват националния интерес в това изключително сложно за целия свят политическо време.

38

поетътГОеОбрисувал:

преди 1 година

Патриот е - душа дава за наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?Продава си и душата.

37

Христо Христов

преди 1 година

Няма лошо. Аз ще гласувам за тях ако в програмата им има точка за мобилизация на поне 50000 евроатлантика!

36

Анонимен

преди 1 година

реформаторско и демократично управление. да се чете : Деформаторско и демоНкратично управление.със стари *урви нов бърдак не става

35

Лена Мустакатата

преди 1 година

ДБ трябва много внимателно да се вгледат в редиците си ...разбирай да си отрежат опашката , ама когато главата и опашката са едно и същоне знам това как може да се получи реално.Интересно ми е кой ще го яде по-голям ДБ или ПП? Аз залагам за ПП, макар и те да не са цоцали от Нексо. Просто Дебе-тата са един файтон хора - твърдата психодясна,умнокрасива секта от жълтите павета. Те по-долу от това няма къде да падат. Докато ПП имат още много да падат -дори и да изчезнат.

34

анаЛизатор

преди 1 година

Това са метастазите на Америка за България.Според някои това било кал и каскетите,интересно и зад океана ли има каскети ще падна от смях с тез наглеци.В зората на ДЕМОКРАЦИЯТА имаше една песен"Пирамиди, фараони и бaлъци за милиони".ПП+ДБ са пирамида от НПО-та.Те тия от ПП вярвам че ще се оправят някак си,ама ако отнемеш цицката от която бозае Христо Иванов не го виждам,щото досега не е показал някакви особени умения в правото или в каквато и друга сфера и да било.Вечно е на нечия хранилка.

33

Нови избори

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!

32

Бойкекиев

преди 1 година

Пролетарии от вси страниСЪЕШАВАЙТЕ се ...РОНТ ФРОНТ...ВЕНСЕРЕМОС !!!

31

Пешо Питанката

преди 1 година

Абе Ицее...Ще има ли място за всички в гумената ти лодчицааа...?...Питам за един мой приятел с барбекю от Росенец...

30

ха-ха-хи...

преди 1 година

ДБ иткойни + ПП"Шарлатани"= Да ЗАГРОБИМ България

29

От хората

преди 1 година

Как никой не коментира връзката между СДС и ДБ,как никой не вижда накъде вървим .Оказва се,че и под дъното има нещо.Хора,връщаме се дори и преди социализма, бедните все повече,много богатите още по-богати.

28

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

ДБ /ДУПЕНИТЕ БУЛКИ/ ГЛЕДАТ ОТ РАНО ДА СЕ НАГЛАСЯТ ДА ИМ Е СИГУРНО НАДУПВАНЕТО. СИГУРНО СОРОС СИ Е ИЗГРИЗАЛ НОКТИТЕ ПО-КАЛПАВ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ФИНАНСИРАЛ.

27

Анонимен

преди 1 година

Въпреки надеждите на някои пишещи тук, мравояда не може да потъне. Не и с толкова сланина.

26

Коментатор

преди 1 година

Ей, Ицето много обича да е реформатор. До скоро беше реформатор при Бащицата - Тиква. Сега иска да е реформатор при Киро - Шоумена. От такива деформатори на демокрацията сме ударили дъното, даже и го копаме.