23

Пазете кеша

преди 1 година

Идва страшна криза приятелели от чужбина разправят какво е.В Шотландия и Англия масова стегнация никой нищо не купува само храна.В белгия и Германия са така от година .Само в Бг скачат цените щото мутрите си имат депутати.Кило слънчоглед е 90ст от джа кила излиза 1 литър олио с разходи и печалба цената в магазина трябва да е 2,50 лв.Изкупуват млякото за 80 ст. вземат му маслото доливат 50% вода и го продават за 3,50 лв .Строят жилища разхода им е 300Е на квадрат продават го за 1300Е.Масов терор!

22

Лош пророк

преди 1 година

30% активност от тях 15% за Възраждане ,Копейкин премиер с пълно мнозинство....

21

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Ицо лодкарят танас рашковите хазарта асенчо служебния т министър на Плевналиев и останалите стари муцуни изпълзяли отнякъде не са новото дечицата на заслужили те борци НЕ СА стига лъжете и заблуждавайте шараните а тези Подмяната да пълнят банковите си сметкиСтига лъжи

20

ми то има

преди 1 година

2 положения - или усвояват заедно и не си ровят в чекмеджетата, или пак няма кабинет

19

Анонимен

преди 1 година

кО стаА бре , от 1 час нито един пост !Трииене му е майката , трудно се задържа 113 място !

18

Анонимен

преди 1 година

Погледнал се Илия , ...пак в тия !Някой очаква ли нещо друго , освен ВРЪЩАНЕТО НИ С 30г. , НАЗАД !

17

ГОРКОТО ТО

преди 1 година

До Анонимен 27 "Само с ВЪЗРАЖДАНЕ напред Мачкай всички останали фашистки партии." __ НЕ ИМЕТО ПРАВИ ПАРТИЯТА, А ПАРТИЯТА ПРАВИ ИМЕТО С ДОСТОЙНИТЕ СИ ДЕЛА И КОГАТО СЛЕД ИЗБОРИТЕ ОСТАНЕШ РАЗОЧАРОВАН ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ ИДВАЙ ДА МИ ПЛАЧЕШ НА РАМОТО !!!

16

Сссссс

преди 1 година

Ако някой чете тоя пост,запомнете! Точно преди изборите,ще има по медиите гръмки заглавия,как Украйна печели срещу Русия на всички фронтове.

15

Умник

преди 1 година

БСП, така, както са я подкарали,- да подкрепят най - големия мафиот, просто изчезват от пойлитическия небосклон! Мафията ще спечели отново/ всички в тая страна, дори и овцете, знаят как/, но не ги чака нищо добро, независимо от колосалната корупция, докато начело им е оня с пачките и кюлчетата! Останалите в страната българи, по- голямата част от които са застаряващи да му мислят- те дори не могат , а и не искат да напуснат странат.Жалко, много жалко за прекрасната ни Родина!

14

Избирател

преди 1 година

Аз пък ще гласувам чак след края на войната в Украйна, когато в Парламента няма да има путинистки партии.

13

Цеко Млекаря

преди 1 година

президента Радев трябва да се измъкне от хватката на БСП и да вземе властта в президентска република България,има две положителни неща в това-той е путинист и мисли за България

12

Българин циганин

преди 1 година

Петков е номер едно

11

Бонго Бонго

преди 1 година

Герб БСП ДПС с явно мнозинство.Явяват се и други отцепници от БСП, НДСВ халюцинатори. ПП , възраждане и възход са извън парламента.

10

българин

преди 1 година

Докато крадливата,мързелива и престъпна герберастка шлака,не бъде ликвидирана от политическия живот,няма оправия.Излезте,гласувайте и дайте път на новото-младите.Банкянския у.р.о.длив разбойник задължително в затвора.Доживот.

9

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане.Обичам Родината си.Не искам третополовите сащисани да ми обясняват как да живея.Нашите евроанални партньори са в огромна криза,а се пъчат на Русия,но с цената на много загинали украинци и наши братя-руснаци.Зеленнски ще се спомине от приятелски огън.Време е войната да спре.Хитлер и Наполеон опитаха срещу Русия,не стана работата.Зеленски е поредният губещ,но жалко за Покрайна.

8

така ли

преди 1 година

До гост Значи според теб хората са вдлъбнати,така ли,и не могат да решат за кой да гласуват!?А случайно някой да ти е казал,че всичката тая с-ан е червена,и човек и да иска просто няма за кой да гласува!?Явно си умираш от кеф да избереш поредния комунист,и след това щастливо да дръпнеш един кючек!?Е,не всички са такива мераклии!

7

Бай Дрън

преди 1 година

Трескаво се правят изчисления, дали НДСВ, дали някоя друга нова формация, ще е патерица на правителството. Славун се прецака, не влезе в парламента, иначе досега да сме забравили за служебния кабинет.Тоя път сметките трябва да са точни и ако не стане само с машинките, ще добавим и хартия.

6

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой с кого ще се разбира, но аз повече за ДБ няма да гласувам. Няма как партия, която се има за дясна, да се коалира с най-левичарско популистката партия, която някога е управлявала. Отивам при Буци или Москов. Българската политика стана истински турлюгювеч.

5

Покермашина

преди 1 година

С това ли се занимават в комисиите на парламента до два три часа през нощта, играят карти?

4

Споделям

преди 1 година

Те няма да се разберат но ще ги накарат от Козяк да го направят. Украинците се изтощиха търсят се нови ентусиасти да ги заменят.