27

Анонимен

преди 1 година

В Китай за 1 кг наркотици от всякакъв вид следва смъртна присъда по бързата процедура без право на обжалване. Когато и у нас стане така, ще си решим проблема с наркотиците.

26

Анонимен

преди 1 година

Европейски ценности !

25

Макаренко

преди 1 година

Всичко си е до възпитание! И по наше време имаше хероин и кокаин, ама не съм отишъл да се дрогирам! Нито някой ме е принудил да го правя насила! Трябва да им се обясни на децата, че тези неща не са хубави, това е! Да им водят лекции, да им покажат снимки на починали от свръхдоза! Да им покажат снимки на умрели при катастрофи, за да видят, че и шофирането е отговорна и опасна работа! Защото в момента какво - дърпа една-две линии и се качва да кара БМВ-то с 200! Резултатите са налице!

24

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Разбирам , че това е някакъв изкуствен вирус , който разпознава децата и смело ги завладява . Очевидно родителите ще се " бръкнат " , за да излекуват децата си от новият изкуствен вирус .

23

Анонимен

преди 1 година

До Антисоросоид - "Спасението Крумови закони забрана на наркотици и смъртни наказания като в Китай, също изкореняване на лозята ..." - Ами не, спасението е такива като теб да ги пратим за 1-2 години в Северна Корея и като/ако се върнат да ги питаме дали им е харесало с "Крумовите закони".

22

Е те съвсем

преди 1 година

официално са опитни зайчета още от кромид-19 насам.

21

Анонимен

преди 1 година

Не си мислете че е само в България и че Сорос е виновен. В Русия има цели квартали където след 10 сутринта единствените които могат да ходят са милиционерите. Всичко останало ломоти несвързано и се търкаля в калта. Не вярвате? Просто проверете например по-бедните квартали на град Улан-уде или Кизил.Даже имат и специални знаци-" забранено е лежането на пешеходна пътека" и" забранено е напиването на детските площадки" Има нет чукнете един гугъл четете гледайте.

20

Анонимен

преди 1 година

Ми да умират бе като нямат мозък. ЦЯЛ СВЯТ им каза :" от това се умира" Ама нее те са тарикат-гяволи. Всеки си е отговорен за собственият си живот нали така ? Утре ще хване ще пие белина или ще бърка в контакта. Някой/някоя като е *** и цяла редица лекари да му се наредят да му казват-все тая.

19

Анонимен

преди 1 година

Новото синтетично месо отглеждано в лаборатории на биг фарма е убавво.

18

Планинар

преди 1 година

К2 се изкачва, не се пие. Трябва голяма организация, смелост, тренировка и кураж.

17

Антисоросоид

преди 1 година

Спасението Крумови закони забрана на наркотици и смъртни наказания като в Китай, също изкореняване на лозята ... Ей тогава ще станем отново от най първите иначе със сорросоидна мрежа ще сме най последните, унищожение на българите и подмяната ни с цигганите.

16

Анонимен

преди 1 година

До Антисоросоид - Няма как някой да те тласне към пиянство и разврат, ако ти самия не го желаеш. Нито ракията ти я налива някой в устата, нито мислите или действията свързани със секс са нечие чуждо дело. Иначе и аз искам Сорос вън от България и също мисля, че медиите, а и не само, тласкат хората към пиянство и разврат, но хората са тези, които се оставят да бъдат тласкани в тази посока. Ако ти предложа да оберем банка те тласкам към престъпление, но сам решаваш, дали да участваш...

15

Антисоросоид

преди 1 година

Наркотиците трябва да продължат да убиват и погубват българите гарантирано от юдеохазарина Сорос. ВЪН от Евр..ейския съюз е спасението. ЮДЕИТЕ ВНУШАВАТ СВОБОДА ЗА ДА ТЛАСНАТ НАРОДИТЕ КЪМ ПИЯНСТВО И РАЗВРАТ

14

Анонимен

преди 1 година

До Demonaz - За мафията ли работиш? Те са единствените, които печелят пари от това, че леките наркотици и проституцията са нелегални. Колко ти платиха за коментарчето? 18 стотинки? Браво, изкара някоя стотинка, но не стига даже и за дъвка.

13

анонимен

преди 1 година

какво откритие

12

Анонимен

преди 1 година

До Demonaz - Аз предлагам да ти забранят да излизаш от вас, но само на теб. Ей така за всеки случай, понеже ми се струва, че си с плоско мозъче...

11

Анонимен

преди 1 година

Има едно много просто решение - легализация на канабиса и никой няма да си купува синтетичните аналози, които са легални и от които се умира явно, а от марихуана никой не е умрял. Освен това тогава ще влизат много пари под формата на данъци в държавата, докато сега тези пари остават в мафията. Друго предимство е именно това, че ще се следи малко или много за качеството. Същото важи и за проституцията. Сега като са нелегални да не би да ги няма? Не, просто всички пари остават у престъпниците.

10

Анонимен

преди 1 година

До 2. Мани ги западните ценности, сподели защо синтетичната дрога идва от Китай? Тоя лош запад за всичко е виновен.

9

Анонимен

преди 1 година

Тука горе долу

8

Новакс

преди 1 година

Поне сертификати да раздават на зайчетатаза участие в опита, както направиха предния път.