9

Предложение:

преди 1 година

Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Фалкона пак отказа

7

Анонимен

преди 1 година

А Бабата от Варна,която беше изнасилена дали се е възтановила? Прегазеното дете на пешоходна пътека как е? Как са хора бити по селата? Колко разбити за обир апартамента има само днес в София? Колко бездомни има в София и как живеят? Колко деца чакат за лечение в чужбина? Колко хора посещават културниъе центрове в Охрид и Битоля? Колко пари сме дали за тях?

6

Анонимен

преди 1 година

Не Българите ,а точно пет човека. Единия е Джамбаски, другия е Костадинов.Те не са риск само за Македония ,а и за България.На практика всички Български политици са риск и за България и Македония.Те са платени ,наемници.Имат интереси само да усвояват.Питайте Джамбаски,колко хора са посетили културните центрове в Македония и колко пари са похарчени и каква заплата взима 23 годишния Пендиков за да се разхожда по ресторантите в Охрид.

5

АнонимеН

преди 1 година

До Анонимен 2 / ЖАЛКО , ЧЕ И ТВОЯТА ГЛАВА Е ОЩЕ ЗДРАВА ПРОКЛЕТНИКО НИЕДЕН ! И ДА ТИ Е ЯСНО ГО- ВЕДО ИСТОРИЯТА НЕ МОЖЕШ ДА Я ПРОМЕНИШ!

4

АнонимеН

преди 1 година

САМИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ПЕНДЕРОВСКИ НАРЕЧЕ БЪЛГАРИТЕ РИСК ЗА СИГУРНОСТТА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ! ТЪЙ, ЧЕ КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ! А БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ГЕРБ, ПП, ДБ И ДПС ДАДОХА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ БЕЗ ДА ПОЛУЧИМ НИЩО СЪЩЕСТВЕНО В ЗАМЯНА!

3

Анонимен

преди 1 година

Мили хора,това с културните центрове в Македония е сериозен бизнес за определени хора.В тези центрове не стъпва крак на външен човек(клиент),но се дават милиони левове (наши пари) за да се построят ,за заплати и за друго.Защо според вас иначе ще се занимават.В Албания също така се изляха милони.Защо никой политик,например Джамбаски не се зае с пострадалите в Карлово? Знаете ли как живеят хората там? Защото няма далавера.С културните центрове се прибират милиони Български пари.

2

А бе...

преди 1 година

Този не беше ли роден в Македония, македонски патриот имащ купища снимки с македонския флаг, активен поддръжник на ВМРО-ДПМНЕ и изведнъж стана българин с български паспорт, задържан за притежание и разпространение на наркотици?

1

Анонимен

преди 1 година

Вече ще знае да не прави нацистка пропаганда на нацистки немски царе. За прусаци ли се мислите вие? Минали сте покрай прусаците. Слабаци.