178

Сто Кила

преди 1 година

Е, още едно генетично "ключе" към редукцията на "най-вредния земен вид" - човеците. Не се шегуват билдербергианците.

177

Добро в действие

преди 1 година

Това е безумие! Наистина ли ще позволим да тровят децата ни? Ако ти си здравомислещ човек, не позволявай тази лудост. Присъедини се към международния проект Съзидателно общество creativesociety. Нека разкажем за Съзидателното общество на всеки жител на нашата планета! ТИ - ПРИЯТЕЛЮ, КОЙТО ЧЕТЕШ ТОВА СИ НУЖЕН, ЗА ДА ВЪРНЕШ ДОБРОТО И ЛЮБОВТА В ТОЗИ СВЯТ! Сега всеки може да направи наистина многа. БЪДЕЩЕТО ЗАВИСИ ОТ ЛИЧНИЯ ИЗБОР НА ВСЕКИ!

176

Трънчо

преди 1 година

А ЕС ако решат и *** да ви дават да ядете пак ли ще мълчи те?

175

Анонимен

преди 1 година

Побъркаха се с тия пари и печалби от нищо. Да си ги ядат.

174

Украинка

преди 1 година

Е, ЕС реши край, ще ядеш, как Сащ задължи за танкове, така и за скакалци. Ще ядеш и ще искаш още.

173

Ха-ха

преди 1 година

Тази болна идея ми върна спомена за един филм. Снежен снаряд (2013). Холивуд е първата крачка в пропагандиране на болните мечти на така наречения елит. Затова не гледайте на тези филми, като на някаква художествена измислица, а като на подсказка, какви болни мисли се въртят в главите им.

172

Анонимен

преди 1 година

Хитинът не се смила от човешкият организъм, така че този протеин не се усвоява. Хранителната стойност на насекомите е много ниска. Освен това са преносители на много ***. Като искате, яжте си ги, но мен ме оставете на мира.

171

Анонимен

преди 1 година

И какво... В парламента ще носят биохрана на крадеца Петков, а ние ще ядем скакалци???

170

пачо

преди 1 година

В Сахара от хиляди години се ядът прелетни скакалци. На Камен бряг сме пържили бутчета от големите скакалци и бяха много добре , но много работа по чистенето.В природата всичко яде скакалци и нищо им няма , само на хората хитинът бил проблем.

169

Анонимен

преди 1 година

Насекомите съдържат ХИТИН, който е токсичен за човека.

168

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Бабето отдавна никъде не е професор. Просто тя се смята за такъв, и ръси глупости.

167

Анонимен

преди 1 година

Самият факт, че такъв тип новини се разпространяват в медиите, означава че вече има умопомрачителен план, който е в действие.Замислете се какво трябва да стане, хората в България да започнат да ядат мухи, червеи и скакалци..

166

undefined

преди 1 година

А Библията и Корана какво казват по този въпрос.Ако вехтите книги казват че насекомите не бива да се ядат,аз няма да ям насекоми и ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!

165

Анонимен

преди 1 година

Такава гнусотия посмъртно няма да докосна. - а когато ги смелят на брашно и ги сложат в колбасите, сиренето, готовите салати, сладкарските изделия и сладоледа??? Заводът на Киро в село Лозен край София произвежда масло от мyxи и си го влагат хората във всички храни без да го пишат и нищо, софиянци ядат салати и закуски с масло от мyxи и питат за още :)

164

Анонимен

преди 1 година

Теория на конспирация било хахаха 1 година след това става нещо нормално 1

163

Анонимен

преди 1 година

Ринго Стар ли ще ядем или Кирил Маричков?

162

Анонимен

преди 1 година

"езусловен базов доход" - Грешка бате - ще е баят "условен".

161

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

В Брюксел работят над 60000 чиновници, от тях над 10000 в парламента. Ако ги съкратят до ниво 10% всички тези щуротии ще изчезнат, ще се занимават само с истинските проблеми на ЕС, не с 60вт. лампички, 30см краставици, с думи на "омраза" , насекоми и др. безсмислици. Тълпите там се борят за огромните заплати, имитирайки дейност.

160

Васил

преди 1 година

Остана ли някоя несбъдната 'теория на конспирациите'? Май само това, което следва от тук насетне - въглероден отпечатък, дигитална самоличност, премахване на парите в брой, безусловен базов доход и трансхуманизъм. Откровение 13 прочетете и се покайте, защото Християнството е истина и дано не приемете образ, различен от Божия, по който сте направени (трансхуманен образ). Бъдете благословени!

159

Анонимен

преди 1 година

Такава гнусотия посмъртно няма да докосна. Да си я ядат чиновниците в Брюксел.