14

Мухаха

преди 1 година

Много американци с нетърпение очакват доставката по оръжейните магазини на гранатометите с портативни ЯДРЕНИ бойни заряди за да си разчистят най-накрая сметките с шумните съседи ... изневеряващи съпруги ... мързеливите колеги... разни неприятни типове дето се мотаят около дома им или просто да си пострелят в тълпата ей така от кеф . Подробности в новините.

13

Julls

преди 1 година

До Вестник буревестник -Да имам предположения, но естествено те са конспиративни и затова със сигурност не са вярни. Предположенията ми са свързани с управление на съзнанието и забрана на оръжията във връзка с предстоящи събития планирани от елита, с които добре въоръженото американско население няма да се съгласи. Естествено нищо от това не е вярно, защото е плод на обремененият ми от конспиративни теории болен мозък.

12

Анонимен

преди 1 година

Нищо не се е променила от едно време там. Стреля се като в дивия запад, просто им е заложено в ДНК-то , едно време са нямали човешкия живот за нищо, сега е същата работа стрелят, на поразия колкото могат :)

11

Вестник Буревестник

преди 1 година

В САЩ всички са шокирани, че се случват всеки ден стрелби и убийства. А те са единствената страна в света, в която свободно се продават оръжия. И аз се чудя каква може да е причината за тези случай. Някой има ли предположения? Жалко за невините жертви.

10

КЗП

преди 1 година

Понеже в щатите нямат организации като "активни потребители" и рубрики като "чети етикета", хората недоволни от цената и качеството на стоките, прибягват до крайни мерки.

9

Анонимен

преди 1 година

Made in USA.

8

Анонимен

преди 1 година

Случки от гетото, нещо което не е политкоректно да се напише. Ако беше бял никой нямаше да отрича употребата на сила

7

Анонимен

преди 1 година

кога ще пускат в хранителните вериги в САЩ и химарси -че са мо с тях не са се бумкали помежду си -то ясно че пищаци можеш да си вземеш дори и от кафемашината или машината за закуски

6

Бай Чеп

преди 1 година

Явно с колегата преди мен сме мислили едно и също едновременно .

5

Бай Чеп

преди 1 година

Малеее! На тези война не им трябва. Те демократично си саморегулират броя на населението."Сузи дай ми пистолетите....".

4

Анонимен

преди 1 година

не им трябва да ходят на войни тия - сами ще се избият бавно, баааавно - дайте им повече оръжия и те ще се самоизтребят в Дивия Запад

3

Анонимен

преди 1 година

Стига с тея щати де, пишете и за нар.обичаи и на други страни!

2

Анонимен

преди 1 година

Демокрация, ко да праиш :)))

1

Анонимен

преди 1 година

е стига де, това си е нормално за САЩ - това все едно да пишеш - че в САЩ слънцето изгрява сутрин