60

Зеле

преди 1 година

А Олимпиадата ще бъде открита от последният украинец.

59

Анонимен

преди 1 година

През ХХ век невенъж се е доказвал политическият характер на Олимпиадите. Отнасяли са го и бълг. спортисти. Например "оадането на летвата" след скока на Йорданка Благоева, за да вземе титлата германка, както и допингскандалите в нашите щанги. Ще добавя: след 1945 г., въпреки известното у нас съществуване на ДВЕ Германии, за межд, общност и за Олимпиадата те са били длъжни да се явят като ЕДНА държава. Разделят ги, когато явно източните стават много по-силни от западните във вътрешната селекция.

58

Бай Чеп

преди 1 година

Еййй, Кърмит, знаеш ли, че по време на олимпийските игри са се спирали военните действия. Или пак ревеш за първите места да ви ги дадат от съжаление, както в Евровизия. А пък 2024г. е доста далееече.

57

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е евреин доколкото е известно родителите му живеят луксозно в Израел. Той е назначен за президент и говори от името на работодателя си.

56

Анонимен

преди 1 година

Миналата година войната започна точно след олимпиадата. Лидерите на Евроатлантическите страни не бяха там но единствено Путин беше на откриването на трибуната до Си и видя че руските спортисти бяха унизени и дискриминирани без химн и без име. Тогава според мен той взе решение за войната. Укронацизма ще подпали световна война.

55

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама до 2024 има мнооого време. Не знам дали руските спортисти ще ходят на олимпиада, която евентуално ще се проведе, но със сигурност по това време бивша нацистка Оркиана вече няма да съществува... Дори и никой няма да иска да си спомня за нея. За Франция - не знам...

54

Анонимен

преди 1 година

:)))))))))))))))))))

53

Анонимен

преди 1 година

каквото и да се опитвате да ни пробутвате по медиите, масата от хората не са *** и виждат какво се случва. Журналистите и медиите имат голяма вина, не знам даже как се гледате в огледалото сутрин. Подл0ги

52

Анонимен

преди 1 година

Без украинците по курортите и градовете на страната. Да се махат не са желани от бг народа. Да останат рускоезичните и работещите.

51

Анонимен

преди 1 година

какво пък му пречат спортистите на този наркоман...След като затвори всички църкви в Украйна, за което никой не споменава нищо по нашите медии, които също нямат нищо общо с журналистика, ми стана повече от ясно за каква гад става въпрос

50

Анонимен

преди 1 година

Само да ви кажа че по някое време коментарите изчезват и написаното против Фашизма и нацизма няма да съществува. Форумите се манипулират и лустросват.

49

Анонимен

преди 1 година

Това го е казал Господарят на света ли? Не мисли как да си спасява народа, а мисли за световните дела, при това с две години напред!

48

Нее

преди 1 година

Най-после посредсрвените ще се самонакичат с медали.

47

Анонимен

преди 1 година

ГРЕБ няма ли да поканят Зелето да говори пролетта ако има парламент, както искаха миналата година?

46

Анонимен

преди 1 година

Може да се сменяме през 2 часа?

45

Анонимен

преди 1 година

Между другото защо въобще ще правят Олимпиада? То е ясно, че ще прецакат всеки и всички медали ще бъдат само за Украйна и САЩ! Защо въобще да ги гледам. Скука. Ппедизвестени състезания. Кой въобще гледа подобно нещо? Превърнаха спорта в политика и вече не го искаме.

44

СЛЕДВАЩАТА

преди 1 година

Много взе да иска това човече. Много добър актьор. Щом има кой да му се връзва....

43

Банкеръ

преди 1 година

Нещо не схващам какво общо имат спортистите с войната?Усещам страх у всички да не би случайно Руските спортисти да вземат някой друг медал.Тоя филм сме го играли на олимпиадата в Москва1980г.Предстои да видим още дивотии но е ясно,че държава Украйна ако има няма да е в сегашния и вид и управление.Путин не е наивен,като Горбачов или пиян,като Елцин.Даже си мисля,че следващия след него ще е още по неотсъпчив откъм санкции,договори и т.н.Бизнес не се прави с хора,които искат газ а не плащат

42

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, Зелето ще раздава медалите на Олимпиадата. Отдавна не гледам спорт, защото всичко е политизирано. Не побеждава най-добрият атлет, а този, който трябва да победи според наредбата на партията.

41

По същество

преди 1 година

О, от кога си на чело на Олимпийският комитет? Такъв срам и цирк не е имало в историята.