9

Анонимен

преди 1 година

От 2 седмици сме болни и всички около нас кихат и кашля, нооо нямало нужният брой. Навсякъде е така. Разбира се за ковид веднага си го докарват броя както им скимне. Ковидианци, сър.

8

Анонимен

преди 1 година

Със София върви голямата подигравка!!Нямало нужния брой,а наоколо всички кашлят,кихат и секнат сополи!

7

мен

преди 1 година

за пръскане, не знам, но великите началници не обявяват грипна епидемия в София град,защото видиш ли болниците имали свободни легла.Не се обръща внимание на процента заболели. а от свободните легла, разбираш ли..И в един момент не дай си боже ако се запълнят,какво правим?Защо не се вземат мерки превантивно за да няма разпространение на заразата,а чакаме всички да се тръшнат,недоумявам и не приемам тази гледна точка.

6

Анонимен

преди 1 година

В Търново децата се натръшкаха още преди 2 седмици и не ги пуснаха ваканция,сега тръбата наляво и надясно ,че Търново било с най -малко болни !Загубена работа !

5

Анонимен

преди 1 година

И в София трябва да обявят грипна епидемия, но по някаква причина не искат...

4

Анонимен

преди 1 година

След грипната вълна ще дойде ковидната. Казвам, да няма пак изненадани. И ако следващата грипна ще е чак догодина, то ковидните са целогодишно. Честито на неваксинираните!

3

Кемтрейлс до 3

преди 1 година

ОК, убеди ме, огледай се да няма кемтрейлс над теб, и бягай на врачка (звездоброец), да ти погледне какво ще се случи днес.

2

Кемтрейлс

преди 1 година

По - необразованите хора, когато не могат да си обяснят някакъв природен, физически феномен, главите им раждат боговете, сатаните, духове, вещици. Правят жертвоприношения да няма следващо слънчево затъмнение например, молебени за дъжд .. такива неща. Така е и с кемтрейлс, има простичко физично обяснение в определени слоеве в атмосферата, при определени физични състояние (влажност, температура), но е по лесно да се обясни с кеймтрелс, явно по лесно се смиля.

1

Анонимен

преди 1 година

Здраво пръскат със самолети - тоя кемпрейлс не е от въздуха - грипни облаци валят из цялата страна