12

Анонимен

преди 1 година

Май САЩ и НАТО ще трябва да му обявят война и да го спасят от алчноста му за оръжие и заедно териториалната целост на Украйна като му отворят втори фронт с много оръжие за негово удовлетворение,а също и толкова народ погина избивайки се взаимно от предателски лица внедрени по места м/у тях още от преди за да се завихрят тези батални сцени с които ще вкарат в беля много неподозиращи държави за тайна връзка м/у висша прислойка с търговия на опасни производства по групи да се избиват масово народ.

11

Анонимен

преди 1 година

Този се меси на всякъде!!! Мачкай Вова! Заслужават си го!

10

Ха-ха

преди 1 година

В един момент на Украйна ще струпат толкова танкове, че окупаторите ще се чудят откъде им е дошло! Само гледайте!

9

Говедо

преди 1 година

Зеле нещо не ми харесва,гледа като набахмутен!

8

OZZY

преди 1 година

Финландия трябва да издигне паметник на Сталин,който я остави да съществува като държава!Нека не забравяме,че тя беше член на Тристранния Пакт и воюва на страната на германците!

7

Адмирации

преди 1 година

Тези финландци, да си държат тенекиите, че идва и техния ред!

6

Анонимен

преди 1 година

Как го откриха точно тоя кракхед краварите? Хънтър Байдън 2.

5

да

преди 1 година

финландеца мисли: първо, германия категорично отказа, защо, няма да види повече ни танкове, ни пари......второ, как ще стигнат до украйна, по пътя ги чакат ракети и файда йок!.......зеления плъх да се предава да запази останалото, въпреки че се съмнявам да го остави разярената руска мечка!

4

Факт

преди 1 година

Русия и Беларус имат съюзен договор от 1995г.

3

Анонимен

преди 1 година

Наркоманът вече отвсякъде му се привижда че ще го нападнат братушките. Дрогата не прощава? Наркоман, а онази ракета дето уби двама поляци от руснаците ли беше изстреляна както ТИ твърдеше? Наркоман, смятай че поляците не забравят. Имаш още един враг.

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя вече даже не се занимава да се маскира на наборник със зелената тениска, сега направо по анцуг си обикаля. Нищо чудно и с джапанки да е.

1

Бай Дрън

преди 1 година

Вестник Стършел.