42

подтекст

преди 1 година

Научило се само да чете от гледане на образователни филмчета и таблета. Веднага дайте на всички деца таблети, телефони, лаптопи и ги застопорете пред екрана на телевизора! Може да проработи.

41

Анонимен

преди 1 година

Съжалявам, но ако натиснеш зелено копче и чуеш "зелено" на китайски не е интелигентност, а невролингвистично програмиране. Нещо като куче на Павлов, но малко по-сложно. И доста по-опасно. Често такива деца служат за избиване на комплексите в образованието и интелигентността на собствените си родители. И обикновено цялата система се срива около пубертета. И по мое време имаше такива. Единият се самоуби, а другият умря от свъхдоза. Бяха изключително самотни. Оставете децата да щуреят!

40

Bogdanamar

преди 1 година

Адаптирайте го малко тоя текст след гугъл транслейт, умници!

39

горкото дете

преди 1 година

Сега го мятат във всякакви експерименти с все по- голямо натоварване, да видят колко още е възможно. Гледам вече са го емнали в Менса. За пари и сензация. До 10 годишно ще е изпушило и отнесено кой знае в какъв свят. Докато децата лудуват и тичат наволя, то ще седи пред комисии на лаптопа. Жалко.

38

Анонимен

преди 1 година

Всъщност от текста става ясно, че детето си е играло с таблет, на който са се изобразявали някакви неща, възможбно и някакви надписи, съпроводени с букви.Като се има предвид, че действоето е във Великобритания, очалвано става дума за английски език,който НЯМА фометично а по-скоро КАРТИННО писмо(Масово се пише само печатно, "думите" са кратки, т.е. запомня се ОБРАЗ).Детето свързва образа със звука, който многократно чува. Пресилено е да се каже в този слуай, че чете. А на 6 езика до 6 са 36 думи.

37

Анонимен

преди 1 година

Добре е,че е рядкост та да може стадото да има какво да критикува.Не е лесно да си умен сред *** на този свят.Дано да е живо и здраво, да допринася със знанията си за по-добър живот на неуките.

36

ДжоБаеца

преди 1 година

Браво на детето бих бил горд като родител но дано не е за сметка на социалните умения както в повечето случаи се получава.

35

G.I. Joe

преди 1 година

Борис Джонсън и той като Тръмп се научили да четат на 10г но такива ги избират хората за съжаление.

34

Анонимен

преди 1 година

много хубаво, не е на хубаво

33

Анонимен

преди 1 година

То само чете, зомбира се , браво за паметта , ще я изпържи хубаво на 30 ще е интересно какво ще се е получило, най-верояно наркоман или ще се възбужда от математически моделирания във формата на донът

32

Света се обърка

преди 1 година

Жалко за красивото и умно дете. Сега като се почнат едни тестове... едни изпити и опити колко много може да запомни... и като се тръгне по всякакви конференции и институти и край с детството още преди да е започнало 5г. И ако родителите излязат едни амбициозни и до там.Ама такова ни е обществото. На човек с мозък се гледа вече като на панаирджийска мечка. А сега мойто мУмче я преброй до сто на мандарински... Браавус. А сега кажи нещо на испански... А такааа. Я кажи колко е 23 по 62... Юнак....

31

32

преди 1 година

Който веднага ми е лепнал минус - уникално ме развесели!!!

30

Майна

преди 1 година

НЕБЕЗИЗВЕСТНИЯТ ШАМПОЛИОН, КОЙТО РАЗЧЕТЕ РОЗЕТСКИЯ КАМЪК , също се е няучил САМ да чете на 4 годинки. Той е уникален човек! Жалко , че е починал на 42.

29

До 15

преди 1 година

Май въобще не си разбрал, че САМО се е научило да чете. Не е единственото такова дете!!!

28

До Просото

преди 1 година

Ако се чудиш дали има прераждане - прочети за ОММ СЕТИ. Така се пише с две м. Супер интересна реалност за една жена, родена в Англия,но....виж сам!;)

27

Илиана

преди 1 година

Страхотен сладур е !!

26

Асан

преди 1 година

Мандарини сър забавляват се :)))

25

Анонимен

преди 1 година

То вече само дечица стават членове на Менса, защото на възрастните им се подиграват, а на децата не върви да го правиш.

24

Киро Харварда

преди 1 година

И аз съм вундеркинд, оправих за 8 месеца, не за 800 дни държавата, благодарение на моя завиден интерект !!!

23

Анонимен

преди 1 година

25, ти мани бачкаторите, ама то и политиците ни е надминало. Това е тема за размисъл...