76

Мда

преди 1 година

Гласувам за вьзраждане всички други преди тях ги видяхПо лошо няма как да бьде отсега

75

*

преди 1 година

ППейци и ДБ ейци не могат да се гледат, но знаят, че без кодовете и двете поотделно може да глътнат вода и да останат извън софрата. Та затва ше се напъват да се обединят още сега. Макар, че се съмнявам.

74

анонимен

преди 1 година

Хората се учудват ако видят г-ов:ЕДО на върха на покрива. В политиката е същото , но веднага ти щраква , че инсталацията не е случайна. Явлението е от последната година.

73

въпросителна

преди 1 година

Като разпускат НС следват избори, печелят едни и същи, същите депутати се връщат пак, та питам това време заплащали им се като престои.

72

Анонимен

преди 1 година

Радев има зъб на Боко, все пак банкянския го заплаши.... :)))

71

Pro- staka

преди 1 година

Защо не на 1 април? По подходящ ден е ! Нали и без това ни лъжат , пък ние им вярваме .

70

Мда

преди 1 година

Ние сме отделени отдавна стандарта ни е като в ботсвана няма на каде да пада повече

69

анонимен

преди 1 година

Хората се учудват ако видят *** на върха на покрива. В политиката е същото , но веднага ти щраква , че инсталацията не е случайна. Явлението е от последната година.

68

Ще гласуваме

преди 1 година

Сигурно само с тези избори няма да се размине. Трябва да приключим с корупционният модел на ГЕРБ. Във всеки град, село и паланка се е наместил по един гербаджийски далавераджия с шуробаджанашката си дружинка и ще се бори за оцеляване. Докато не се изрине ГЕРБ от местната власт и Гешев от прокуратурата няма да се отлепим от дъното.

67

Радко

преди 1 година

Гласувайте за ПП и ДБ да ви вкарат дигитални валути и социален рейтинг.като в Китай и да няма кеш. Ако не си ваксиниран ти блокират сметката. Опичайте си акъла..

66

Анонимен

преди 1 година

Гербавите нама да са изненадани. Те си направиха да има хартиени бюлетини и пак ще са 1. ППнцата ще са най изненадани, нищоправците. Зад Възраждане ще са.

65

Ужас

преди 1 година

Еми нали някой трябва да сьстави кабинет няма как без избориКофти , че всичките са представители на всякакви дьржави само не на бьлгарияЕдин вика майка турция , друг вее знамето на украйна , трети сьбира пари за оръжие а нас кучета ни яли

64

народее

преди 1 година

Освен да гласуваш за друго не ставаш!

63

Анонимен

преди 1 година

Канадската Velocity Minerals придобива 75% от проекта за добив на злато и мед "Златуша"Чрез придобиването компанията ще получи право на лиценз за търсене и проучване, обхващащ 195 кв. км непроучена територия в Западна България!

62

г

преди 1 година

Добре че ще гласуват малко хора, щото с тия хартии пак ще има смъртни случаи

61

О, божке

преди 1 година

Пак 200 млн за поредните избори. Да разкарват малини по анадолските чукари. Станахме за смях. При толкова болни деца, бедни, вместо да им се помогне, се харчат за поредните избори. После същите тези ви разправят колко са загрижени за народа. Разбирате ли, че те са загрижени единствено за мястото им на хранилката? Кой получава десет хиляди за нищоправене? В частният сектор за такива пари ти стопяват лагерите. За това е цялата борба. И само се чудя докога ще наглеят. Явно винаги с нашето търпение.

60

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ НА УЧЕБНИЦИТЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ! ОЩЕ В ПЕТЪК ЗАМИНАВАМ С ДЕЦАТА СИ!ТОВА Е ПОДИГРАВКА!ИСКАТ ДА ОТКАЖАТ МЛАДИТЕ ХОРА ДА ГЛАСУВАМЕ!

59

Мда

преди 1 година

Щях да дам за итн ама те спечелиха и нищо вьрнаха мандата по добре за вьзражданеКато гледам откак няма кабинет май е по добре , даже и цените малко паднаха

58

сърпрайз

преди 1 година

Ще има много изненадани и на тия избори... гербAвите най-вече...

57

няма как

преди 1 година

До Ужас Не може да гласуваш за тях,а други да са в парламата!