112

Кокi

преди 1 година

До турчин.Ако християнския свят бе на акъла на мюсюлманския от вашия мюсюлмански свят нямаше да има и помен с неговата военна и технологична мощ.Вие разчитате на благородството на християните,но нещата знаеш ли как бързо могат да се обърнат бе фес непоръбен

111

Имам Мехди идва

преди 1 година

Скоро и при вас ще дойдат атентаторите тогава ще съжалявате жестоко. Забравихте много бързо последствията от карикатурите във Франция

110

Nnnn

преди 1 година

Забравиха какво стана във Франция след карикатурите на Мохамед. Да чакаме ислямски атаки в Холандия и Швеция. В Холандия не са малко мюсюлманите.

109

Анонимен

преди 1 година

До Българина - Явно не знаеш абсолютно нищо за историята. Жените, които са забременявали следствие на изнасилване сами са предизвиквали спонтанен аборт. Било е срамно да отглеждаш дете заченато по такъв начин. Именно затова според направените през последните години ДНК-изследвания на народите българи и турци се оказва, че не сме толкова близки. Има турци с български гени, откъдето идва малкото ни близост според ДНК с тях, заради това, че е имало еничари и разни хора приели исляма... :)

108

Глас в пустиня

преди 1 година

До коментиралият невежа с ник - "Българинапреди 12 минути 0 1Преди много много години Турците като чукали българките използвали презервативи всичко вътре няма да го вади я и отпред и отзад ги пълнили със човечета и накрая како ще се окаже че и какъв българин си ти" Не са ти известни правилата на наследяване на гени, цялата информация за вида е записана в митохондриалната ДНК на жената, роди ли бебе от какъвто и да е родител, той само осигурява паралено присъствие, но не и смесване на гени! :)

107

Българина

преди 1 година

Преди много много години Турците като чукали българките използвали презервативи всичко вътре няма да го вади я и отпред и отзад ги пълнили със човечета и накрая како ще се окаже че и какъв българин си ти

106

Много си прост!

преди 1 година

До Турчин...И като няма християни,после няма да има и будисти,ариани,хиндуисти,евреи и т.н ли?И ще започнете да се самоизяждате ли?Само много заблуден,нискоинтелигентен и глупав индивид може да вярва на подобни глупости

105

Кирчо

преди 1 година

В Стамбул стоях като на..кан. Не смеех да кажа нищо на падишаха. Тия пък ме снимали. Като се прибрах и придобих смелост. Та с Насти, Радо, Венко си говорихме няма ли да е по-яко ако станете рез.аци всичките. Нали обещахме, ще ви променим коренно. Така и бат Ердо другия път ще е по-щастлив и по-нежен с мен.

104

Мефистофел

преди 1 година

Му - ха - ха ! Голям рев за китапите на поклонниците на рогатия лунен демон.!.

103

Турчин

преди 1 година

Не, но дпс и герб ще и6ат вас и ще бъдете нашата рая отново! През 2040та ДПС ще бъде първа политическа сила! ГЕРБ ще проведе референдум за присъединяване към Турция! ГЕРБ ПОБЕДА!

102

Турчин

преди 1 година

До 158 в Корана пише там гдето не можете да наложите исляма със слово ще го наложите с меч! Така и ще направим! Слава на Корана!

101

Турчин

преди 1 година

До 160 данс са турци и ме пазят! Те служат на моя падишах Ердоган! Алах акбар! ГЕРБ ПОБЕДА!

100

Айде сега ДАНС

преди 1 година

До Турчин...Да издири IP адреса ти и да те закопчаят за това "Аллах Акбар",за което в много държави ще търкаш наровете за дълги години напред!

99

Ти не си чел Коран

преди 1 година

До Турчин....Там няма нищо за убийства,за насилие над християни и тем подобни глупости.Истинската религия никога не призовава към насилие,независимо по каква причина.Прочети Свещената книга,а после се изстъпвай на мегдана!

98

Христо Христов

преди 1 година

Мен повече ме засягя бездействието на прокуратурата срещу психично неуравновесените евроатлантици и по-специално Соломан Паси с неговите изказвания срещу Православието (майната му) и символите на България (да скопим лъвчето).

97

Много

преди 1 година

Ясно че критикуващите не знаят нищо за Исляма. Ако знаеха и те щяха да късат Корана който е писаниците на един луд, педофил и убиец Мохамед. Не бъркайте добрината на много мюсюлмани защото са възпитани добре с истината за Исляма. Той е отрова и истинските му последователи са терористи, изнасилвачи и убийци какъво е бил и Мохамед.

96

Анонимен

преди 1 година

До 167:В случая те не се гаврят.Просто са намерили начин как да не ги въвличат във война.Защо преди не горяха Корана?

95

Турчин

преди 1 година

До 167 за вас християните милост няма да има! Алах акбар!

94

Баба

преди 1 година

Не е редно да се гаврим с религията. Ние сме се съхранили 500г като народ благодарение на вярата си. Само човек без ценности ще разпалва религиозни безредици. Уважаваме, за да бъдете уважавани.

93

Гербер

преди 1 година

Българите ще приемат исляма ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!