23

Друга

преди 1 година

е врътката с тези пътувания до Мексико. От там ги прекарват нелегално за Щатите, където посредници ги уреждат с разрешителни за работа и пребиваване на територията на САЩ! Тази схема работи успешно още от края на миналия век и много нашенци успяха да легализират пребиваването си в Щатите, дори получиха и гражданство!

22

До 25

преди 1 година

Абе дриш льо ,много си отворен ,като копърка с тесла,ти въобще знаеш ли къде е Мексико *** картата,та се изказваш по въпроса неподготвен

21

Анонимен

преди 1 година

До 23: В Мексико туристите ги пази въоръжена с автомати охрана. Такава пази и прехвалените курорти. Щото иначе е много безопасно. Само дето извън курорта, никой не ти гарантира, че няма да изчезнеш безследно, щото някой местен наркобос нещо не си го изкефил и е решил да те гръмне, разфасова и разтвори в азотна киселина. Ей така, за респект.

20

ХА ХА ХА

преди 1 година

Високото грозде - кисело!Едни от най-добрите морски курорти са Карибите (Мексико: Cancun, Riviera Maya, Доминиканска Република и Ямайка), но сървиса в Мексико е едно ниво над другите. А за панелните разбирачи ... Слънчака и чакалите на Александропулис

19

Анонимен

преди 1 година

Не знам с кой акъл някой би ходил на туризъм в подобна деградирала държава. Там един шеф на картел не могат да арестуват, без да стане битката при Сталинград със стотици убити. Има стотици хиляди хора, които просто липсват и се водят безследно изчезнали. Най-опасният град в света е Суидад Хуарес с поне 10 убийства на ден. В него някой избива безнаказано от години млади жени. И да ми плащат, не бих стъпил в този кочиняк.

18

Анонимен

преди 1 година

Мексико, Бразилия и Пакистан са държави в които не бих стъпил втори път, даже по работа. Светът е пълен с ентусиасти и наивници, дето мислят, че повечето хора все пак са възпитани и не биха те намушкали с нож ей така за кеф..

17

Натовеца

преди 1 година

Мексиканците ни знаят че сме краварски марионетки и затова не ни пускат !Санкционират ни !

16

Анонимен

преди 1 година

Тези бяха блокирали румънски самолет със 100 човека, четири дни на летището. Отделно преди няколко седмици три летища бяха затворени заради сражения с картела. С кой акъл са тръгнали нашите за Мексико... и то на туризъм.

15

Анонимен

преди 1 година

Жалко, бяхме преди 3 седмици на RIU Playacar и бе супер. Никакви проблеми на границата

14

Хах

преди 1 година

В Израел са същите ***, само че там невръстни девойки влизат в ролята на разследващи органи на летището и ти задават безумни въпроси какво си правил в Истанбул 2011 година, много са смешни как се взимат насериозно :))

13

Анонимен

преди 1 година

Имам лоши спомени от такива малки стачики.

12

Войко

преди 1 година

Също така потърсете ПЪРВО в YouTube, кои са el Posolero, el Mencho, el Cholo, el Mayo, Зетас, CJNG (малка част) и ако още сте с всичкият си и ако все още искате да посетите Мексико, то вие сте за Карлуково! Aко дявола има държава на Земята то това е Мексико!

11

Анонимен

преди 1 година

Това е заради руснаците които атакуват американската стена и така конкурират латиносите които не могат да се доредят от мужиците.

10

Така е

преди 1 година

В Хамерика пускат само куманисти с партийна книжка!Нали чакате Путин да прави куманизъм тук?

9

Оцетонаакал

преди 1 година

Страх ги е да не са от националния ни отбор от световното . Затова по десет 15 . Намек демек

8

Войко

преди 1 година

В Reddit има стотици клипове как мексиканските картели се разправят с неудобните! Ще ви посоча само един, но да знаете че гледката ще ви преследва до края на живота ви, така че преценете много добре колко сте "железни" - търсете "Funkytown gore", не +18 а +36, и за Бога не ходете в Мексико!!!

7

Хипотеза

преди 1 година

Да не са объркали нашите с руснаци?

6

Майстора

преди 1 година

"БЛАНКЕТЕН ОТГОВОР" Абе, не мога да повярвам че съм толкова зле, че да чета тук! Тия дори ги мързи да си погледнат превода от гуглъ транцлейт... Егати срамния долнопробен мизерен псевдоновинарски пропаганден автотранслейтнат сайт

5

Анонимен

преди 1 година

в бг middle east се превежда незнайно що като 'близкия изток', а всъщност е средния изток. близкия изток е източна 'европа'. що обичаме да лъжем света и себе си?

4

Ужас

преди 1 година

В македония не ни искат в мексико от страх да не останем там егати кошмара дано поне в ангола не са затворили врати за нас