11

wolfi

преди 1 година

CUM EX скандал в Германия -32 милиарда измами. Организирани от политици, банкери и данъчна служба. И германците трябва да ни сочат с пръст по отношение на корупцията!!

10

в българия

преди 1 година

няма корупция- има само-УСЕЩАНЕ-нищо не е т,ва- НАПИШЕТЕ ИМЕНА,СТИГА КРИЕНЕ

9

Анонимен

преди 1 година

Едва ли ще има арестувани за стотиците милиони откраднати за 12 години управление на ГЕРБ.

8

Доказано ли е!?

преди 1 година

До Анонимен Не, просто повтаряте дадени внушения до припадък! Обаче, тези внушения вече не вървят! Българите, колкото и да се мъчите да ни изкарате глупави - не сме! Вече, масово хората са наясно коя политическа сила,какво им донесе! Спокойствието и предвидимостта изчезнаха от сцената последните години, а това не е от полза, нито за обикновения българин нито за хората на бизнеса!

7

Анонимен

преди 1 година

Дребни измами. Ние в чували изнасяме 60 милиона наведнъж в кеш от европроектите, а в шкафчетата си държим по 1 милион евро и 2 кила злато. Известни сме с "Незаловената Мата Хари", която вместо силикон носи в пазвата си 20 пачки от 500 евро, а в бикините си събира 2 кила злато и уронва престижа на министър-председателя с неприлични снимки.

6

фермер

преди 1 година

Европрокуратурата да започне и за поръчки не свързани с евро ,а в лева на дружества и фирми. Създаващи корупция , като: дружество Топлофикация в цялата страна, в схеми за обществени поръчки в земеделието развитие на селските райони

5

а кога

преди 1 година

Европрокуратурата с арести и у нас за измами с обществени поръчки!? Според европрокуратурата с тази схема са нанесени щети за 32 млн. евро, а за 33 г колко ли милиарди

4

Анонимен

преди 1 година

След като не пишете имена, не е интересно.

3

до 4

преди 1 година

Че как иначе? То Коза Ностра води началото си от ПП.

2

Анонимен

преди 1 година

Какви 5 милиона бре, нали само у нас корупцията беше за нколко милиарда...

1

ХАХА

преди 1 година

Рекох си-Хванаха големите измамници,пък то халосни пушилки и хванати слушалки!Бухайаха!