20

българин

преди 1 година

Да изметем герберастката ***. завинаги.Крадци и разбойници не ни трябват.Видяхте какви колосални кражби на народна пара, и грабежи на проспериращ частен бизнес, се случиха пре гербаджийското управление.Видяхте какви хора изпълзяха във властта на всяко ниво-неуки,невежи,но за сметка на това нагли и безкруполни.Докараха ни до тинята.Смело излез българино,и изгони тези престъпници от живота си.

19

Анонимен

преди 1 година

И така и така стъкмявате и лъжете поне да бяхте предложили 1 Април -деня на лъжата ...

18

Анонимен

преди 1 година

Тази година не ми пука кога са изборите, на хартия да им гласуват кебапчетата все пак е 21 век.

17

негласуващ

преди 1 година

Борбата е неравностойна!Парите на мафията срещу заплатата!Е няма как да стане,милиардите за купуване на ромското мнозинство са в тях!Ходенето по избори е безсмислица!Безбройните "избори" досега го доказват!

16

Анонимен

преди 1 година

Защо им е на кремълистите президентска република у нас, та толкова ни подотвят? Бая време ни управлява служебно про кремълско правителство, не им ли стига, а искат да имаме БГ Лукашенко.

15

До негласуващ

преди 1 година

Абе прав си колега ама нали за да се даде отпор точно на тези гласове трябва и честния човек да гласува иначе какво оставяш ги да си разиграват коня и това е....

14

Възроден българин

преди 1 година

Браво на юнака български, че е ощастливил една българска бабичка! Да подчертая, че тззсигганняците са кривФият тчеепп за кривФата дюпккка на българина. Това е кармата за безпрецедентната в историята на рода адамов диващина, наречена "възродителен процес". Та мили ми братя българи, тззссигганиите денем ще ви иббаттт жени по площадите на градовете и нощем бабичките ви по селата. И това са ви все още добрите времена. Заслужавате си съдбата, племе прокажено диво българско!!!

13

Милионер

преди 1 година

Чудя се защо печатницата на БНБ не печата евра, а ще се занимава с някакви си бюлетини. От толкова разходи, няма да останат пари за чертежите на самолетите. Дори пък е възможно и самото БНБ да фалира. С такива големи заплати на управителя и на подуправителите на тази смешна институция. Само сградата е хубаво. Но не искаха да ме пуснат да я разгледам. В другите банки, за щастие, дори ми казват и заповядайте.

12

Нане

преди 1 година

1 април е една прекрасна дата за избори в краварската колония... ===)))

11

павел павлов

преди 1 година

чакам НДСВ! гласувам за Царя! само той не може да бъде купен нито от изтока, нито от запада! всики от продажните депутати си има професия - адвокат, професор, финансист, инженер - а неговата професия е цар! значи политиката е негова професия!

10

негласуващ

преди 1 година

Докато право имат да гласуват 3те милиона първобитни"хора" от маалите и 600 000 пътурнаци в Турция които нямат нищо общо с България "изборите" не са никакви избори а една изкривена карикатура!Плюс Онез на държавна ясла под строй че да не си изгубят сигурните заплати,бонуси и привилегии!А честните работещи българи по избори не ходят защото виждат че е безсмислено!И в края на краищата пак ще са си същите 240 муцуни дето десетилетия изкараха там...някои до пенсия..други до гроб!

9

Анонимен

преди 1 година

президента е станал китаец батко нема хартия

8

Анонимен

преди 1 година

Не е ли по-добре 1-ви април? Някак повече приляга на повода.

7

анонимен

преди 1 година

Хубаво, избирате дата, но няма за кого да се гласува, няма

6

Анонимен

преди 1 година

1 април е деня на лъжата, а 2 април ще е деня на излъганите.

5

Анонимен

преди 1 година

А защо не на 1 април, деня на лъжата? Хем ще има някаква символика в датата.

4

Жалко

преди 1 година

Връщането на хартиените бюлетини, ще върнат на власт ОПГерб, те и Дпс са царе на фалшификации те и купуване на гласове.

3

Анонимен

преди 1 година

Жалко е да се гледа отстрани ,толкова корумпирани толкова нагли безочливи са всичките безидейни импотентни политически

2

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да е 1 април, ама в последния момент ги е досрамяло да покажат какво смятат да правят на изборите и затова 2-ри.

1

Анонимен

преди 1 година

От толкова избори и пари да бяха направили една детска болница .Тези всички показват ,че са ненужни и само лапат от народа