34

Евърун ревеловъ

преди 1 година

Е в България няма тъквас опасност от ниски температури

33

Анонимен

преди 1 година

Глобално затопляне, а? Всички лъжи излазат на яве една по една. Капиталиста иска пари и манипулира света.

32

пфффф

преди 1 година

Поне са се оттървали хорицата от тва тегло наречено "живот" в Северна Корея.Отишли са на по-добро място умрелите от студа.

31

Анонимен

преди 1 година

Това там се слуква често, защо го правим на новина? Пак лош Ким, нещастните северно корейци и освободителите от запада?

30

Оправихме България

преди 1 година

и ЕС и вече мислим за Северна Корея.

29

Анонимен

преди 1 година

На Ким не му пука за населението, защо е пишете тази статия изобщто :)))

28

Анонимен

преди 1 година

Това ще да е от глобалното затопляне. хи хи хи

27

Cartman1912

преди 1 година

Като гледам последните дни каква масова любов има по Северна Корея в този сайт и се успокоявам. Бях се притеснил, че масата тук е представителна за българския народ, но явно тук са само неудачниците. Те мечтаят някой да ги хване за ръчичка да ги гледа, да ги ораща на почивка, да ги храни и те да симулират, че работят. Също така мечтаят този някой да държи другите им съграждани, които искат да работят в мизерия, за да може да не са по-добре от него.

26

Петя

преди 1 година

З-з-з-з...Малеее-студ на кутийки, глад на филийки!

25

Cartman1912

преди 1 година

България намалява, защото е пълна с ***, като почитателите на Възраждане Русия и т.н. Те се възхищават на Русия и си мечтаят да живеят в Северна Корея, но при първа възможност бягат на Запад. Това всъщност е приликата им с руснаците. И те са големи патриоти и се бият в гърдите колко мразят Запада, но мечтаят да ходят там и да пратят децата си там.

24

Анонимен

преди 1 година

Харпа работи.

23

до 25

преди 1 година

3/4 от Австралия са пустиня, обаче била добро място за живеене...Ходи се пързаляй, около вилата си в Австрия

22

моряк

преди 1 година

стига лъжи билсам 3 ти в с к живеят подобре от бг

21

до 16

преди 1 година

Сингапур. Ама не е за бачкери, а за успели хора. Нова Зеландия и Австралия също са ок. Испания и Португалия отдавна имат ИТ заплати 1/3-1/2 от софийските (личен опит- лично наемам хора там). Ако питаш мен- имам вила в Австрия (струва по-малко от половината спрямо къщата ми в София) и зимата изкарвам там на пистите. Лятото обикалям насам-натам. Латинска Америка? Не. Става за ceкс туризъм и разнообразие.

20

Анонимен

преди 1 година

The Sunny Man, руският депутат от Единна Русия Максим Василев, който изпати поздрав от Мексико, бе лишен от високия си пост. Обикновените руснаци тази зима най-често изкарват почивките си на Малдивите, Тайланд, Египет, ОАЕ. Това са данни на туристическия регулатор.

19

Бай Дрън

преди 1 година

Тук спре ли вятъра, не може да си покажеш носа навън от пушилка.А сега дори не е под нулата...Зимата снега само за един ден почернява в майлата. Моля се зимата за ветрове, да радвижва пушилката от печки на твърдо гориво. И като имаме ток кво? Климатика спира под 0 през 20 минути. Парно имат само избрани. Европрограмите пак бяха за 1% избрани. Добре, че не ни зативна зимата и нас...

18

Бай Мио

преди 1 година

До Коментар 19. Заминавай да помагаш на другарите си от СЕВ. Корея. Нали така те учи партията. Какво се скомросваш, *** ?

17

Анонимен

преди 1 година

за тези които се тревожат от тази новина, ким чен и фемили ще са ок по време на студа.

16

О чуден

преди 1 година

Абе в Корея дали има ц ани на помощи и безплатен живот,се чудя!?

15

Коментар

преди 1 година

Че в евроатлантическа двмокрстична тиквария да не е по различно я?И тука се топлим на прескъпи дърва,въглища,пластмасови шишета и парцали!Да не сме по добре от Корея я?