28

Анонимен

преди 1 година

За съмнителна транзакция на стойност 1900$ да унищожиш репутацията на компания която струва поне половин милиард $, не изглежда добре за българската прокуратура.

27

Хасан

преди 1 година

Има статия за стотици изманени от цял свят от тази пирамида. Парите им ги няма .

26

Анонимен

преди 1 година

хайде започнаха се номерата по български. На всички ни е ясно как ще приключи и това, никак.

25

Анонимен

преди 1 година

Нострадамус, аз ще ти помогна с моето гражданство,ти само изпрати левчетата си на ползу тази извънземно успешна компания!

24

Нострадамус

преди 1 година

До предният. Българи не могат да сложат левчетата си в нексо, защото нексо не работи с българи. Само да уточня

23

Сек

преди 1 година

И в САЩ им забраниха да развиват дейност и платиха глоба за поразиите досега. Вижте решението на сайта на СЕК. А според Нексо е победа?

22

Анонимен

преди 1 година

Призовавам всички, които подкрепят Нексо и леят дитирамби тук,да ги подкрепят и реално като изтеглят левчетата си и ги вложат на ползу роду в компанията!Това е истинската подкрепа!Вземам си пуканки и чакам,да видя колко ви е голяма подкрепата,хах!

21

Анонимен

преди 1 година

А междувременно козяковските клоуни от НЕКСО си купиха и пуснаха ютуб реклама как не били виновни, която се включва на всяко видео, което си пускам.

20

Тия от

преди 1 година

прокуратурата и МВР то с кражбата на данни от НАП нищо не направиха сега ще се борят с Нексо. хаха Само ромските измамници по телефона могат да хванат, евентуално. Ни капацитет имат нито закони та да направят нещо. Тези млади момчта да не са като Боко да си държат кюлчетата в чекмеджета. Всичко е чисто и прано-препрано.

19

Много ясно

преди 1 година

че Нексо ще осъди България, за да си плати глобата в САЩ. Тука Гешеф само се пъне и прави на изпълнителен - реално няма такива закони по които да осъди каквато и да е пирамида, камо ли базина в облака. В България имаше много пирамиди и сума народ завлякоха, но няма никой осъден, хем беше елементарна измама, а не високотехнологична.

18

Скоро

преди 1 година

NEXO ще осъди България заради безумието и некардърноста на прокуратурата но не прокуратурата ще плаща а целият народ както винаги.

17

Анонимен

преди 1 година

слуховете са че съдията е бил стимулиран с сумата от 1 милион евро от пирамидата но аз не го вярвам

16

Какво стана

преди 1 година

с Лозан Панов - сега от наште ли е или от ваште?

15

При такова дело

преди 1 година

където старите престъпници съдят новите престъпници, кой съдия ще си заложи репутацията? Не бързайте с преценката, може да излезе един от малкото свестни.

14

Анонимен

преди 1 година

Кака Сийка да излиза на магистралата и да започва да заработва за обезщетенията още от сега, а не да чака всички ние да плащаме за глупостите на нейния каскет.

13

За кокошка

преди 1 година

няма прошка , за милиони - няма закони. А за милиарди?

12

Анонимен

преди 1 година

Може ли обещетението да се плаща само от гласоподаватели на Герп/дпц , то си е тяхната некадърна прокуратура ?

11

Анонимен

преди 1 година

Помня операцията "Октопод", където хванаха най-големите мафиоти в България, а после се оказаха невинни и осъдиха прокуратурата на 48 милиона лева. Тука няма да е по-различно, ще плащате, като си го търпите Гешев, само че сумата ще е по-голяма.

10

Анонимен

преди 1 година

Искам да попитам герберастите и каскетите които пишат по долу те ли ще плащат 1 000 000 000 Евро обезщетение на Нексо когато каскетурата бъде осъдена в Страсбург за незаконосъобразни действия,защото Нексо няма една транзакция и сделка на територията на България? Ако герберастите и каскетурата ще плащат няма проблем, но лошото е че ще платим всички ние бедните българи , всяка година държавата плаща милиони за некъдърното действия на прокуратурата, който не е поискал той не ги е осъдил в Европа.

9

Мда

преди 1 година

Ако бяха невинни нямаше да платят глоба на сащ -45 милиона