22

Предложение:

преди 1 година

Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

21

Анонимен

преди 1 година

А добъ ден! Тя цялата им измислена държава е изградена на антибългарска теза. Така се прави нова нация. Започваш да плюеш родата и да се отричаш от нея!

20

Анонимен

преди 1 година

Да не ги анексиране скоро

19

Lina

преди 1 година

граб + ппппп + разДай Бг + депесе ( ако съм пропуснала някой се извинявам ) бв нямам спомен , те си менят мнението на всеки 20 минути. Това са партиите, които вдигнаха ветото и никога не им е пу.кало за Бг ,а само за собственото шкафче и собственият биткойн.2 април идва за всички. ВЕ.Т.О за мациго.ния, и една разходка в Люлин - запад. ( безплатна на онзи господин македоноалбанец с лоша перука и китайски ботокс)

18

Междунар.Издирване

преди 1 година

България веднага да пусне за издирване с "червена бюлетина" на Интерпол и Европол на убиеца и наркотрафикант иле спасевски&со, защото в СърбоМакедония ,вместо да го съдят за опит за убийство, ще го наградят с орден. Не може да разчитаме на справедливост,защото глухи и слепи знаели, че се занимава с продажба на наркотици, т.е.има чадър и покровителство от властите

17

Анонимен

преди 1 година

А бе как може да наречеш клуб в Македония "цар Борис III"? По-интелигентните българи трябва да забранят на ВМРО и Каракачанов да се бъркат повече в политиката ни с Македония, които докараха отношенията ни дотук, изпълнявайки вековната савецка политика българите да се караме със съседите си, та ако може и да воюваме.

16

Анонимен

преди 1 година

Вигенчо къде са ви съюзниците в ЕС бре? С какви сте се събрали?! Къде ви е подкрепата по партийна линия? Кой подкрепя нашата държава? Ни шенген, ни евро се очертава... ни тецове, ни нищо... Македония е еманация на нашата безпомощност поради слугинаж! Тотална жалка безпомощност!

15

Анонимен

преди 1 година

Да се оплаква където си иска бе не щастници

14

Анонимен

преди 1 година

моят дом мойта крепост ше си влизат некви хора и ше си правят каквото си искат аз ше седим и ше ги гледам Само

13

aa1820

преди 1 година

Вигенин, гласувахте "въздържали се" само да ти напомня...един вид все ви е било тая че мачкат нашите.Аре не го играй в стил "нито един куршум за Украйна не е изнесен"

12

Анонимен

преди 1 година

кво иска тоо да ме запишат етнос а той да си лежи в народното събрание

11

Анонимен

преди 1 година

да му сложат и на тоо рестрикции да не влиза в македония

10

Анонимен

преди 1 година

английски руски или само руски или нищо външния министър

9

баба мара

преди 1 година

не забравяите сценария с украина от 2014 г до сега

8

Анонимен

преди 1 година

кой е тоя език на омразата къде го чува тоа вигенин къде го учи от къде знае за тоя език пълна измишльотина

7

Анонимен

преди 1 година

американското посолство е на друго мнение и ние подкрепяме Америка! така че трай там

6

Ааааа

преди 1 година

Не се прави на луд бе измамник. Нали с вас в правителството Киро пусна Македония за преговори

5

А де...23г.

преди 1 година

Бля,бля пръъцццццццццццццц.Само приказки и крокодилски съълзи.Радев да не спи ,а да се заеме по сериозно. Нали е спец шпо всики въпроси на България.

4

#7

преди 1 година

Това е демократична, либерална, европейска омраза. Това е добра, полезна и красива омраза. Противниците на тази омраза са ксенофоби, човекомразци, комунисти и противници на демократичните ценности. Оруел е пророк...западът пропадна в дъното на к*е*нефа, завинаги.

3

Христо Христов

преди 1 година

Има ли конкретни примери за насаждане на омраза и непровокирана враждебвост?