10

Анонимен

преди 1 година

До До 7 а когато не дууxa вятър - ще го дууxaт собствениците на електромобили-играчкил В момента в Англия им дават пари да си изключат електроуредите, че няма ток. Смятай каква измама са електромобилчетата... Че те нямат ток за котлоните на острова...

9

Анонимен

преди 1 година

Дрън, дрън, поредния балон. Какво ще правят батериите и колко ще замърсяват те. Като започнат да горят от влагата, какво ще стане с въздуха, а тока откъде ще дойди и с какво ще се произведе и как ще е еко.

8

Анонимен

преди 1 година

До Дизел 9 Ад блу то струва 2,80 лефа литъра. И 1 литър стига за 800 километра. Може да си го направиш сам като разтвориш 2 килограма урея в 5 литра вода! Или 5 кила урея в 12 литра вода. Ще прелее резервоара за 15 лефа.

7

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече електрички, толкова повече нафта за нас!

6

Анонимен

преди 1 година

А ток от къде ще вземат? Там нямат ресурси. Няма достатъчно слънце за соларни панели. Нямат големи реки за вецове. Територията е 2 пъти колкото България а населението е 68 милиона.

5

Айнщайн

преди 1 година

В природата няма задвижване с електричество. Всичко е на химична реакция. Ток се ползва само да провежда импулси, или сигнали. Лъжат ви с тия батерии. След 400 зареждания , батерията е ***.

4

Азимов

преди 1 година

Това е тотална манипулация.

3

Дизела

преди 1 година

Аре бе?

2

Измамата настъпва

преди 1 година

Какво "настъпва", сравнено с истинска кола струват два пъти по-скъпо, зареждат се 30 пъти по-дълго, минават половината разстояние с едно зареждане, след 8 години батерията е за смяна, на студено време пробегът намалява, като седи на улицата пробегът намалява, като зареждаш на бързо зарядно животът на батерията намалява, като са температурите под нулата, не се зарежда батерията. И като си сметнеш накрая разходите за зареждане, излиза по-скъпо на км от бензин.

1

Анонимен

преди 1 година

Най-обикновена лъжа. Цените на електричките падат, щото никой не ги иска. По Коледа, когато паднаха температурите се оказа ,че пробега им пада наполовина. Що народ си провали ваканцията заради това. Някой дори посрещнаха празника на станциите за зареждане, където имаше километрични опашки.