61

anonimen

преди 1 година

Поне ще има пари за тока на стълбището мазето и асансьора.Всички знаят как обичат да плащат за тези неща съседите.Че ако останат и за чистачка може да има.

60

Анонимен

преди 1 година

Мойте съседи за вълци и мечки! Как да ги питам?

59

Анонимен

преди 1 година

Нема да има съгласни! Ясно е като бял ден. Площта е ограничена и няма да стигне за всички. Демек едното нищо.

58

Дракон

преди 1 година

Целия застой, който го имате в държавата се дължи на факта, че някои хора не могат да се пуснат от полата на Русия. Всички се питат какво точно е направила Русия за България през последните 30 години? Всички помощи и то за милиарди идват от ЕС. Друг е въпросът, че част от парите бяха окрадени, други от мързел или нарочно неусвоени. За това обаче са си виновни само българите. Защо с тези пари останалите бивши соц.държави дръпнаха напред?Бог дава, обаче в кошара не вкарва.

57

Анонимен

преди 1 година

За индивидуални потребители е идеално. За фабрики и зали става. В блоковете не става.

56

Анонимен

преди 1 година

С този евтин ток и при не много висока консумация сметката да спестиш с тези панели не излиза, да не говорим, че това което го дават като производителност е замерено Юли месец по обяд, а реално тока който се произвежда е в пъти по-малко особено месеците с най-висока консумация Дек-Фев.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 "Ограмоти се." - ограмоти се ТИ и го кажи на ЮАР, защото не гледаш за кой е или те викна да помагаш с пропагандата тука "САЩ,САЩ,САЩ"

54

ВЛАДО

преди 1 година

Преди 1 месец бях във голяма дилема. Дали да внеса 100 kw/h централа от Китай за 200 хил лева или с парите да купя крипто валути.Избрах второто и в момента мога да построя 2 централи по 100 kw/h само че като гледам как всичко живо си харчи спестяванията взимам да се отказвам от идеята и най-добре да инвестирам в по тих бизнес защото парите обичат тишината, когато почне много се шуми, далаверката изчезва !

53

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР"Отново показвате незнание или даже неграмотност. Япония, Южна Кореа, Тайван са на оня край на света, но са супер-успешни, понеже прилагат и даже патологично копират всичко от Америка."- Не ИД-И-О-Т такъв . Тези страни не КОПИРАТ АМЕРИКА, а да не плащат РЕПАРАЦИИ от войните на Америка. Особенно Япония с 2 АТОМНИ БОМБИ ОТ АМЕРИКА С Любов. АМЕРИКА СЕ ИЗВИНЯВА ОСОБЕНО КАТО СТАХА СМЕШНИ ВЪВ ВИЕТНАМ

52

Анонимен

преди 1 година

До45. Ограмоти се. Правене на едно производство или услуга е съвсем различно от патент. Това , че пише Китай е че го произвежда. Но с какъв материал и от къде е материала е други. Пример АЕЦ Козлодуй 40 години произвежда енергия , но на ИШЛЕМЕ. А да работиш на ишлеме е работа на Роба. 80% производството в Социалистическа Народна Република България бе на Ишлеме. Текстил, дрехи за износът на Запад, гуми на коли, части и много други стоки.

51

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен-48- Отново показвате незнание или даже неграмотност. Япония, Южна Кореа, Тайван са на оня край на света, но са супер-успешни, понеже прилагат и даже патологично копират всичко от Америка. Едно време имаше ГДР и ГФР. В ГФР бяха и са до днес Американците - политически и военно. Всички знаем къде беше ГФР и къде беше ГДР в световните класации. Да не си кривим душите - всеки ще предпочете Мерцедес и БМВ пред Вартбург и Трабант. За Москвичи не си хабим думите. Аз говоря за кой е водещ!

50

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР"Произведено в Китай, но е ИЗОБРЕТЕНО ИЛИ ОТКРИТО В АМЕРИКА!" - ГЛУПОСТИ НА СЛУГАТА. ДАЖЕ НЕ ЗНАЕШ , ЧЕ В АМЕРИКА НЯМА АМЕРИКАНЦИ, А СБИРЩИНА ОТ СВЕТА. КОЙТО Е НАПРАВИЛ НЕЩО И ОТКРИЛ ВИНАГИ ЩЕ Е ИНДИЙЕЦ ИЛИ КИТАЕЦ НА ТЯХНАТА ТЕРИТОРИЯ!!!

49

Fena

преди 1 година

До 44. И всяка втора къща в Батак има панели на покривите? Щото е много на далавера? Един не си е сложил фотоволтаици за домашна употреба. Реват за законодателство, но истината е, че това не е чист бизнес - това е смучене на субсидиите и прецакване на ЕРП. Могат да печелят, само ако продават на ЕРП и то на космически цени. Няма цена от 700 лева/мегават никъде по света!

48

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен-45-. Произведено в Китай, но е ИЗОБРЕТЕНО ИЛИ ОТКРИТО В АМЕРИКА! Китай прави производство, защото там излиза най-евтино. Но не ги измислят те тия неща. С покачването на стандарта на живот в Китай, производства се изместват вече към по-евтини места. Компютри масово се правят в Китай, но процесорите са Американски. Телефони се правят, но процесорите са Британски! Информирайте се малко къде се измислят нещата и колко акъл и инвестиции трябвата за това! Китай зависи от пазара на Запада.

47

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР"Слънчевата енергия дали става или не, не е работа на функционално неграмотни." НЕКА ДА СЕ ПОВТОРЯ ЗА ТЕЗИ КОЙТО ДА ЗНАЯТ КОИ СА СЛУГИ НА АМЕРИКА- "НИЕ НЕ СМЕ САЩ И СЕВЕРНА АМЕРИКА. НИЕ СМЕ ЕВРОПА, БАЛКАНИТЕ. БЛАГОДАРЯ ЧЕ СЕ ИЗДАДЕ НА КОЙ СИ СЛУГААААА"

46

АНГЕЛ

преди 1 година

Всичко живо се е втурнало солари да слага,милионери да стават.Всеки втори контейнер на пристанище Бургас е със панели от Китай.Несте ли чували,че когато много маймунки стъпят на клона и клона се чупи. Далаверката със скъпия ток ще умре. В парламента има консенсус да се откажат от 1.2млрд от европа и да удължат живота на тецовете марица. Накрая да ви видя как ще избивате централите когато цената падне до 0.20 ст на киловат час

45

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен-41- Слънчевата енергия дали става или не, не е работа на функционално неграмотни. Това с гледане не става. Хората, физици, инженери, тая работа са я не само гледали, но и са измервали, експериментирали, построили са многомилиардни лаборатории, открили са и са изобретили сума ти неща. Днес тия технологии не са нито нови, нито пък има неизвестни. Всичко е рутинно и е в масово производство. Системите работят и са много по-ефикасни от атомните и ТЕЦ-овете. Проспали сте 50 години.

44

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР"почти всички патенти са АМЕРИКАНСКИ" - ХАХХХАХАХААХ ЗАТОВА ПЪК ПИШЕ ПРОИЗВЕДЕНО В КИТАЙ НА ЦЯЛАТА ИМ ПРОДУКЦИЯ. СМЯХ И ШЕГИ ПРАВЕЛ ЛЪЖЕЦА

43

Анонимен

преди 1 година

Местноста на гр. Батак, Ракитово, Юндола и др , са с най слънчевите дни 297 от 365.

42

Анонимен

преди 1 година

Тцтцтц тука почнаха лобизъма Сащ това- Сащ онова. Ами слугите хвалеще Сащ , защо не сте там сигурно защото не можете да лъжете и крадете като Сащ. САЩ НЕ Е ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА И ДА Е КОТРОЛИРА С ****ЕТА