27

Анонимен

преди 1 година

..алгафари е плате..но с..мотано к..орумпе, и герберас..ткото синче- също

26

Велина

преди 1 година

ИМА И ДАНО СЕ СЛУЧИ ЧЕ МНОГО Е ОБАТАЧИ РАДЕВ С ТАЯ ,,ПРОМЯНА"Всичко е за сметка на българите.Политиците нищо няма да усетят ,пък и ако са толкова загрижени нямаше да се гърчим сега.Да престанат да ни чернят държавата пред света и да седнат да работят а не само да ЛАПАТ.

25

Анонимен

преди 1 година

А ДЪБЪ ОТ КОИ СА АТАНАСОВ ОТКЪДЕ Е А ИЦО А МАРТИНЧО ДА ГИ НЕ ИЗРЕЖДАМ ПОИМЕННО ТЕ ОТКЪДЕ СА А ПЪПЪ ДЕЧИЦАТА НА БКП АСЕН ВАСИЛЕВ Е БИЛ СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР В СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПЛЕВНАЛИЕВ ЕДНИ АЛЧНИЦИ ДЕТО НАПРАВИХА ПРЕВРАТ БЕЗНАКАЗАНО СРУТИХА ДЪРЖАВИЦАТА НИ ЛЪЖАТ НАГЛГ ОВЛАДЕЛИ ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ПРЕС ЦЕНТРОВЕ НЕКСАДЖИИ

24

Анонимен

преди 1 година

До оракул - никакъв оракул не си, видя, че "екзотиката" се подкрепяла от един голям процент от гласувалите, а не виждаш, че "кълчищата" се подкрепят не от един, а от доста големи проценти гласували в сравнение с първите. Научи се да приемаш нещата такива, каквито са, щом не можеш да ги видиш, при демокрацията е така, мнозинството решава. Иначе, пристрастия всички имат.

23

Анонимен

преди 1 година

27 КОЙ ТИ Е КАЗАЛ ЧЕ ТИ СИ НЯКАКЪВ ВСИЧКИ СМЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ И ЗАД ВСЯКА ПАРТИЯ СТОЯТ БЪЛГАРИ 27 РАЗБРАЛИ И ТИ 27 СИ ЕДИН АНОНИМНИК ЕДИН РАЗРА ЛИ ВСИЧКИ ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ТИ 27 КОЙ ТИ Е ДАЛ ПРАВО ДА ЗАЛИЧАВАШ ОПОНЕНТИТЕ СИ Я СПРИ ДА ПИШЕШ ЛЪЖИ

22

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че има шанс. И трите партии са заченати в Москва и обслужват руския интерес.

21

Мадурооо

преди 1 година

Ако се върне хартиената бюлетина ,тогава махайте банкоматите и слагайте по един служител със папка бележки на мястото на банкомата и пишеш с химикалката половин час и теглиш 100лв.

20

оракул

преди 1 година

Драги ми Алгафари, остааналите партии/ ПП, ДБ, Възраждане, ит.н., и т. н не са екзотика, както ти се иска, а се подкрепят от един голям процент от гласувалите! И това ако не си го разбрал, просто трябва да си смениш професията на стари години. А що се отнася да кълчищата, те са замотани от твоя приятел- най големия мафиот на Републиката, родом и живущ в Банкя! А Нинова, с приобщаването към ГЕРБ, просто приключи !

19

Анонимен

преди 1 година

Шанса за тях,дръвцето за нас.

18

леля Пена

преди 1 година

ПИСНА МИ ОТ ТОЗИ ИНДИВИД С НЕИЗМИТА КОСА,СЪС СИН ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ И ОТКРОВЕН ПОДДРЪЖНИК НА СТАТУКВОТО.ПРОЗРАЧЕН Е КАТО МОМИНА СЪЛЗА.ПОЗОРЕН Е.

17

СССР

преди 1 година

Кво да гласуват нали съм бил в комисията с хартиена бюлетина ,пълен хаос ,броене на хвърчащи бележки до сутринта,машината си е машина.КРЕДИТ ОТ НЕКСО КРЕДИСИМО СЪС МАШИНА ТИ ДАВАТ НЕ СЪС БЯЛЯЖКИ.

16

НАРОДЪТ

преди 1 година

И ЗАЩО СЛЕД, А НЕ ПРЕДИ НОВИТЕ, ИЗЛИШНИ ИЗБОРИ???? НЕЩО ПО- РАЗЛИЧНО ЛИ ЩЕ Е? АЗ ЛИЧНО ЩЕ ГЛАСУВАМ С " НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО"!!!

15

KOKO

преди 1 година

Тези гербаджии и *** не знам от от къде се изкопаха!!!!! Те наясно ли са че ако БСП подкрепи герб това ще е краят за тях и Нинова!!!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Докато народа спи,ей такива ще ни клатят.Сърдете се на себе си,не на тях.

13

Анонимен

преди 1 година

Българи,излезте и гласувайте масово,за да не им дадем този шанс.

12

СССР

преди 1 година

Като превземем парламента на следващия протест ,БИКОВ РАШИДОВ И МАНЕВ СА ЗА МЕНДРУГИТЕ ЗА ВАС.

11

СССР

преди 1 година

Хвърчащи бяляжкиии ПЪЛНА ГЕРБЕРСКА ИЗМАМА СТАВАЙ НАРОДЕ И ИЗЛИЗАЙ МАРТ МЕСЕЦ КАТО В КАПИТОЛИЯ.

10

Анонимен

преди 1 година

Те имат шанс,ама ние нямаме шанс с тая коалиция.

9

Анонимен

преди 1 година

Ако тия съставят правителство, Пред НС не решетки и бронирани стени трябва да сложат, защото ще бъде страшно. На местните избори, големите градове вече няма да са на ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 1 година

А защо не се взеха още сега, ами ще харчим пари за нови избори??? Ааааа, защото с хартиената измама (тъй де - бюлетина) ще си осигурят по-голямо мнозинство...