31

симо

преди 1 година

До От хората-да безплаетна мединска помощ -за активните борци специални кабинети, за лека кола чакаш 12-15години, за апартамен чакаш 20години, телевизор само съз връзки...... за НЯКОИ беше много, много добре

30

Милото!...

преди 1 година

Това момиченце едвам си изкриви душата да ги издрънка всичките тия глупости.

29

Анонимен

преди 1 година

Госпойце статистичка, виетнамците с оптимисти, защото са си избавили от французи и американци, които са им горили земята и селищата с ***!!! Истински апокалипсис сега, не е било измислица или анимация. Ако не е бил СССР, всичко да е станло на отровна пепел. Това е истината! Подобно може да се каже за преодоляването на хунтите в Латинска Америка. Това е лицето на капитализма в 3/4 от държавите. Това е истинското лице на "развитите демокрации"

28

Анонимен

преди 1 година

''Само'' 80% са за миналото в Бг !

27

хурков

преди 1 година

До Айтитово Оборотен ли си или IT ?

26

Анонимен

преди 1 година

Само качеството на храните е достатъчно, за да е ясно, че до 1989 сме живяли много по-добре.

25

Анонимен

преди 1 година

До 1989 ходехме редовно на почивка на море за 20 дни, а сега едно че не ходим и второ то не е за ходене с това бетониране и мутризиране на българското Черноморие.

24

Анонимен

преди 1 година

Банани и тоалетна хартия имаме ли? Другото е без значение.

23

Реалист

преди 1 година

Как да не сме негативно настроени, когато стандартът ни на живот спадна 10-20 пъти, за да може стандартът на живот на една шепа престъпници да се вдигне стотици и хиляди пъти?!

22

До Кармен Златарева

преди 1 година

40000 в Германия се равняват на 2-3000 тука. Мога да кажа, че даже при нас процентно от населението са повече.

21

Анонимен

преди 1 година

Аз ще ви кажа какво ще е бъдещето на България, след 15-20 години, населението на България ще е 3-4 милиона предимно от ромски произход, ще живее зле и ще е слабо образовано. Институциите все така няма да работят, а наследниците на сегашната шайка, ще продължават да крадът необезпокоявано от ресурсите на територията. Надявам се че бъдещето ви харесва.

20

Христо Христов

преди 1 година

До 15 "Младите много добре знаят какво е било за родителите им. И като са на Запад виждат разликата" - затова има все повече млади, които казват на родителите си, че са живеели добре.

19

Христо Христов

преди 1 година

Какво сте недоволни бе, про'с'таци неграмотни?! Яжте банани!

18

Кармен Златарева

преди 1 година

Можете ли да ми кажете колко бездомни има в момента в БГ? Миналата седмица по германската телевизия казаха че бездомните в Германия за 40.000

17

Айтитово

преди 1 година

До От хората -- абе аре писна ми от вас дърти смотанни комммуняги, няма ли да млъкнете най-после роби такива,. преди войната беше ох колко беше зле комунизма никъде не можехме да ходим, сега колко хубаво било.. на теб ако ти е харесвало да бъдеш такъв предан роб и зада ходиш 2 пъти на родното море = честито. Аз пък искам да си ходя и на Ибиза и на Дубай и на Малдивите къде си искам ае у лево

16

Анонимен

преди 1 година

Ако се запазят сегашните тенденции, място за оптимизъм няма. Богатите ще стават все по-богати и по-малко на брой, а бедността ще бъде масова.

15

Анонимен

преди 1 година

До14. Младите много добре знаят какво е било за родителите им. И като са на Запад виждат разликата.

14

статистиката

преди 1 година

Увеличение на раждаемостта е във времето на ПП. И така е след него

13

От хората

преди 1 година

Тази от снимката ли прави обобщения.Къде е завършила висше.Сигурно на запад.От къде знае какво е било.Ала,бала-носталгия,но ходихме два пъти на почивка в година,хляба беше стотинки,за горивата да не говорим.Имаше недоволни,вярно е,но не от общата политика,а от действията на отделни"управляващи",забравили се първенюта.Но за образование,лечение и още колко неща не си плащаше.Но,карай да върви,на младите акъл не се дава,няма къде до го сложат.

12

Гаро

преди 1 година

Който е живял при "лошия" социализъм,знае какво имахме на масата и какво значи спокоен живот....Е вярно е че и тогава имахме недостойни управници но хранехме само две партии крадци и търтеи