51

баба мара

преди 1 година

компромиси с троината коалиция с ндсв без референдум за нато и есуправление с парапета и компания нинова не прави никакъв компромис да сиподаде оставката с тези компромиси бсп няма да мине бариерата благодарениена ината ви да не пускате кокала по никакъв повод и сега управление с гербудар след удар

50

Така е ..

преди 1 година

Изпуснахте момента Гечев. Трябваше да помогнете на ГЕРБ за първия мандат, но не го направихте.Сега гонете дивото.Партията е по важна от държавата , според Нинова.

49

Българин

преди 1 година

Сигурно е възможно и Бойко Борисов да си е намерил членската книжка от БКП. Както и да са се разбрали с Нинова като мъже. Голям смях е с тези български политически лидери. Още по-голям е с тези от ДПС.

48

Анонимен

преди 1 година

Компромиси с крадци не трябва да има!

47

Алекс

преди 1 година

Трудно се устоява на кюлчетата от Чекмеджето.Светят,светят и заслепяват.

46

карачанаков

преди 1 година

До tot 49 те м. .муните не са в зоопарка а в ДБ,начело с най голямата .Ристе да Ви прилича на нещо друго,макар че има някаква разлика маймуните май не могат да плуват докато Ристе е безпорно спец по гмуркане

45

нас червеното знаме

преди 1 година

До Цирк! А Герб какви са бе,шнорхел!?

44

оракул

преди 1 година

Не разбрахте ли или не искате да разберете- всяка среща, всяко действие, всяки контакт с ГЕРБ ви води до катафалката!

43

Анонимен

преди 1 година

Как точно се прави съдебна реформа с герб и дпс, някой да обясни. Тия наистина ни се подиграват в лицето. На следващите избори пък българите ще им дадем толкова гласа, че да не могат да правят "реформи" заедно.

42

Цирк!

преди 1 година

Ха ! БСП щяла да си партнира с ГЕРБ ! Това виц ли е? Шега ли е? Или е скок в блато ? Да си партнираш с комунисти и то с Румен Гечев - убиецът на банки и икономика на България !!!!! Трябва да си без мозък , за да си партнираш с некадърници като Гечев ! ! !

41

постиженията на кирч

преди 1 година

Алоу днеса, защо изтрихте поста с постиженията на кирчу и кокорчу? Да не би нещо да ги е срам хахахахах? То не бяха обещания за заводи, комисионни за внос на прекръстен руски газ, сееесккурзии до гърция с държавния ербус, квартири, акумулатори, джемкорп, поклони пред меро хустафа, дарения от неексо, износ на оръжие ВЪПРЕКИ парламентарно решение... лъжа след лъжа след лъжа след лъжа редуващи се с престъпления! Народът помни!

40

Анонимен

преди 1 година

Майко мила,и това доживяхме.Тия,които уж най-много се мразеха,взеха,че се взеха.

39

Анонимен

преди 1 година

Абе,вие сте като магистралките на околовръстното,не подбирате.

38

Велин

преди 1 година

Дъртото търчи-лъжи.

37

тези пък

преди 1 година

А досега къде бляха!? Тези хартии ще вкарат по няколко купени гласа, но резултатът ще е същия. Само ще изхарчат едни пари.

36

Бонго Бонго

преди 1 година

Ако не го направите Радев ще ви довърши. Той е неблагодарник и вие тва знаете.Той изчегъртва БСП и ДПС.защо създаде ПП,ОТРОВНИТЕ,Мая отдели от вас,ДБ прилага, Стефан Янев,ИТН с нов проект.Вие БСП и ДПС сте пътници.Ето затова трябва да седнете с Герб и ДПС и ще върнете парламентаризма.

35

баба мара

преди 1 година

не е възможно всички ще се изпокарат за траншовете от ес кои колко да свиетака че ниска изб активност избори до дупка оставка и се махаите капиталиститевън

34

Анонимен

преди 1 година

Раломът в България основно е по оста рузззкия - ЕС. Лесно е да си сверите часовниците, КОЙ къде е от прости изказвания на ....простите.

33

Анонимен

преди 1 година

Разбира се ,че ще се вземете то е ясно и на малките деца, че сте едно котило - коалицията Гроп, ДПС и БСП - ОТВРАТ !!!!

32

Анонимен

преди 1 година

"Кирчо и кокорчо" изгониха 70 руззки ***, приключиха с гЪзпром завинаги, договориха азерски газ и танкери втечнен (който рашиското служебно не пожела да вземе), същевременно вдигнаха пенсиите (незаслужено ако питаш мен) и затова вбесяват и строителя на руско-турския паток и купувач на беленски ръждясали самовари и ***, чийто пенсионерски електорат вижда ползите за себе си. Как да не се впрегне цялата мощ на руззките петоколонци четирихилядници за сваляне на такива "гадове"!