220

Анонимен

преди 1 година

Сталин може да е грузинец, ако ще и чеченец да е... бил е лидер на СССР - днешните руснаци. Така че това твоето са незначителни детайли.

219

Шубето си е страх

преди 1 година

Путин си е страхливец. Затова се крие по бункери, стои на 20 метрови маси и сега инсталира противовъздушни системи в селото където живее.

218

НАТО чака

преди 1 година

НАТО чака Русия да стъпи в Киев и ще стовари цялата си мощ в освобождаване на демократична Украйна от руския ботуш. Тогава Путин ще е изморен и слаб. Защото не му е лесно да се бори с украинците. Все пак цяла година се бори да завземе 3 украински селца. И сега вади по-мощни оръжия, повече хора. Защото се провали.

217

Анонимен

преди 1 година

До 291 то обаче Сталин е грузинец

216

Анонимен

преди 1 година

Е няма такова заблудено същество като украинеца!

215

Гладомор

преди 1 година

Само руснак може да превърне една от най-плодородните земи на планетата Земя в гладна пустиня. (четете за Гладомора в Украйна)

214

Анонимен

преди 1 година

До евала .И според кой само според украинците.Ама виж украинските загуби са потвърдени поне от 3 места.

213

Запада е виновен

преди 1 година

НАТО е буквално на няколко км от Москва и Путин се опитва да се защитава панически - за сега що-годе успешно. Ама то и НАТО още не е стъпило както трябва. Само лекинко.

212

Путлин

преди 1 година

"Няма украинец, няма проблем" - Йосиф Путлин Грозний

211

Анонимен

преди 1 година

Абе никой не иска да завладява света кви глупости говорите.Запада си го направи това и Путин не издържа и реши да действа.Той и на война даже не беше тръгнал.За Русия войната започна чак когато обяви мобилизация.

210

Евала

преди 1 година

Путин е най-големия износител на газ, бензин, ракети и био компост.

209

Колоритов

преди 1 година

Време е младите витязчета , демек срочниците, да бъдат включени само те могат да стигнат до киев без да питат за пари, аммашите показаха че радост ще ги отдадат за путин, а ба Си ще осгури женихи за осиротелите руски моми и женщини.

208

Анонимен

преди 1 година

До 250 и сега без танкове ли са руснаците.Вие нали имахте и над 400 ви пратиха сега Зеленски що реве за още.

207

Космонавт

преди 1 година

"В нея президентът забавлявал приятелите си" Сигурно са правили кекс.

206

Анонимен

преди 1 година

До 258.Руската редовна,армия е над милион,досега са изпратили 155000.Мобилизацията е от 300000 и не всички са още на фронта.Та че около един милион още стоят тия от ДНР и ЛНР не ги включвам както и Вагнер.Къде си тръгнал?

205

Доналд Дъков

преди 1 година

Путин откри завод за пyйки в Тюмен, a Байдън какво откри,а?

204

Анонимен

преди 1 година

НАТО е на прага на СССР. Само дето не е навлязло вътре. Военните действия се водят буквално на няколко стотин километра от столицата на СССР.

203

Анонимен

преди 1 година

Накрая Русия ще завладее света и ще стане свободна и велика сила, по подобие на Нацистка Германия. Сега, само да се справи с този дребен залък НАТО и настъпва към Китай и Индия. Дайте им само още няколко хиляди години, понеже с това темпо - 3 завладени украински села за 1 година, ще има да чакаме доста.

202

Учиндолец

преди 1 година

Много малко хора разбират великия замисъл на тавариш путин. Целта му е да направи русия напълно независима от никой и това няма как да станр без да реже живо месо. Накрая ще постигне пълна независимост русия няма да зависи от никой иникой няма да зависи от нея.

201

Анонимен

преди 1 година

Да, единствено противопожарната безопасност не е на много високо ниво, постоянно пушат и нещо гори и гърми деееееа тъпите руснаци.