12

Анонимен

преди 1 година

Важното е на изборите да гласуват повече хора. При над 60% избирателна активност ще имаме редовно правителство със стабилно мнозинство в парламента.

11

Анонимен

преди 1 година

Нека не бързат с разпускането на парламента, че без парламент държавата не функционира добре

10

Соня Банева

преди 1 година

Ами сега - как Нинова ще я кара без да е министър ?! Лошо,много лошо,а социалистката така се надяваше за да се види пак министър - тю,да му се не види и изборна надпрева ра и разнообразието от разните му там твари - явно не са само орела,рак и щука,изоби лстват в НС,а и много други...Но,както винаги досега БСП излиза от тия вътрешни и вън шни борби по-силна,обединена повече от всякога,единна в разнообразието от мисли и тайни помисли ...Комунистите не вярват,но да си дерзаят...

9

баба мара

преди 1 година

колко пъти писахме да връщате мандата да не се губи време защо върнахте хартиенатабюлетина да купувате гласове като дпс до два мандата в нс смяна на старитему-цу-ни вие не сте партия а икон групировка която няма нищо общо с лявотоостав ка и се махаите

8

Петя

преди 1 година

Гърмяният заек Радев, пак надигра хитрата лисица Нинова........!

7

да знаете

преди 1 година

Докато герП е на политическата сцена, правителство нЕма да има, колкото и избори да се правят.

6

АнонимеН

преди 1 година

СЕГА ЩЕ ЛЪСНЕ ИЗМАМАТА С МАШИНИТЕ!!! ГЛАСУВАНЕТО С ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ ТРЯБВА ДА ДАДЕ БЛИЗКИ РЕЗУЛТАТИ ДО ТЕЗИ С МАШИНИТЕ БЕЗ ДА БРОИМ ПАРТИЯ ДПС ТАМ СА ПОД СТРОЙ КАК ДА ГЛАСУВАТ И МОЖЕ ДА ИМА РАЗЛИКИ!

5

Анонимен

преди 1 година

Не знам само за какво го даде третият мандат на БСП Радев,след като и на децата беше ясно че те правителство не могат да съставят?

4

Чичо Пенчо

преди 1 година

Властта е като бюро по труда, осигурява работни места на хората, както е писал навремето бай Иречек, българският народ е съставен от настоящи и бъдещи министри, колкото повече кабинети, толкова по-голям шанс и за теб поне за зам.министър да се запишеш, защо за Пешо от четвъртия етаж да може, пък за теб да няма управленски пост ?

3

Анонимен

преди 1 година

бай ганью прави избори ХАХАХАХАХАХА

2

Анонимен

преди 1 година

От вън ни държат без правителство и насаждат конфликт между политиците.На нас ни правят пиар да не ги харесваме.Сега се пробват и с президента,за да не може да има даже и служебно правителство и всъвсем да е хаос.От Дойче Зеле,която не е българска медия се скъсват да правят интриги в българската политика.Искат да няма България ли?Някакви дават в коментарите акъл да имало долна и горна камера ...едва ли са българи.Разбиха ни демокрацията.

1

Анонимен

преди 1 година

радеф е позор!!!