148

Прожектор

преди 1 година

В основата на тяхното варварско поведение стои една поддържана на държавно ниво и досега националсоциалистическа идеология от рода на фашизма, която трябва да бъде идентифицирана и официално осъдена от ЕС и съответно поетапно демонтирана от политическата класа на РСМ.

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 147 Та казваш да постъпим радикално , по Путински.Не , просто не трябва да се разправяме повече е с тях, докато признаят българското малцинство .Ситуацията много наподобява на тази с руснаците в Украйна. Като се подготвят ще ги пуснем в ЕС. Ние зор нямаме.

146

Анонимен

преди 1 година

Тоя филм сме го гледали . Украински сценарий.

145

Дж. Бонд

преди 1 година

Тоя е ясен . Някой му диктува че най добрата защита е нападението. Обвини бг за руски шпиони . А самия той е.

144

Анонимен

преди 1 година

Да се забранят Бг.паспортите за тия

143

Да изселим

преди 1 година

Бялата Златка от България!!!

142

Анонимен

преди 1 година

Джамбаски е за в затвора.Създават само омраза между хората, същото важи и за Костадинов.Джамбаски и Костадинов са хора ,които създават само негативизми в държавата.Аз смятам ,че Пендаровски трябва да им забрани никога да не стъпят в Македония.

141

Анонимен

преди 1 година

Е какво чакате ,пробвайте се да я анексирате.Само не забравяйте,кървта вода не става.Има Македонци не само в Македония .Когато се стигне до там ще видите колко много са.Има ги и в Гърция,Албания,Румъния,Сърбия има ги и в България.Въпреки,че в България са асимилинирани.Обаче ако ги атакувате вярвяте ще събудите звяра у тях.

140

Анонимен

преди 1 година

Браво на Пендаровски и Ние искаме да забраним на Джамбаски и на Костадинов да влизат в България.

139

до 9

преди 1 година

Не позволявай празни мисли да се въртят и в без това празната ти глава.

138

Анонимен

преди 1 година

Абе колко са тия сърбомани, дето ни забраняват да ходим в "РСМ" и какви са? Десет хиляди? Двайсет хиляди? Сто хиляди? Тия мародери са много силни, ако се трима срещу един. Ами ако станат един срещу трима? Кога е ходенето в Македония и къде става записването?

137

До132

преди 1 година

До132 Я, прочети, историята знеш ли кой е искал Македония ВСВ, не знеш- Мусолини добре, че Борис 3 се застъпва иначе да говроте италиански да не говорим колко пари са давани от Борис 3 за Македония

136

Предложение:

преди 1 година

Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай годишнината....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

135

Анонимен

преди 1 година

Къде са Франция и Макрон, нали те щяхя да са гарант за Македония?

134

И още нещо

преди 1 година

Грешката не е,че им отворихме вратата за Ес,грешката е,че ги пуснахме в НАТО.Така за пореден път им спасихме държавицата и я бетонирахме,сега вече тая държава няма как д изчезне,това беше важно за тях,а не ЕС. Преди НАТО имале държави,които изобщо не я признаваха,отделно живееха в страх да не се разпадне тая паридия и съседните държави да анексират териториите и,сега този въпрос е решен и им е спокойно,че съществуването им е гарантирано,но *** пак не разбра в кой филм играе.

133

Мирослав

преди 1 година

Ние сме пълни смешници,една никаква държавица се гаври и подиграва с нас,не някоя огромна страна,не някоя икономически културно и научно развита страна,а една дупка. И ние нямаме отговор,смо някакво мънкане за някакъв ЕС.Пълна икономическа блокада никакви техни зарзавати да не стъпват тук,никаква енергетика блокаж на парите от ЕС,ако получават такива и т.н.Какво мънкаме,като ученички.Една смешна държавица ни се подиграва и ни унижава,както никой не го е правил близките десетилетия.Нещастници сме

132

Анонимен

преди 1 година

Абе ние що не си вземеме територията и да се приключи тази сага. Анексираме си т.нар. С. Македония и готово. И без това там само българи живеят.

131

ясно

преди 1 година

що е севермак все е юнак

130

бг

преди 1 година

Продължават с безочието и наглостта си заслужават само пълна изолация и затваряне на границата ни с Македония!!!

129

Христо Христов

преди 1 година

Браво! Лошото е, че няма как да им забраним да идват и у нас.