33

Предложение:

преди 1 година

Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

32

бг

преди 1 година

сега е време да действаме по най твърдия начин, иначе те са нагли и шовиншизирани по сръбски модел!

31

Миряна

преди 1 година

Вън Македония от ЕС Ще си вкараме таралеж в гащите. Те са злобни и следват долната политика на Сърбия.Ние с нашата толерантност ще си навлече неприятности.Никакви отстъпки.Долу Г. Димитров Коминтерна те ни докараха до тази омраза и това помогна на Сърбия да ги настройва срещу нас.

30

нее

преди 1 година

Лошото е че ние сме в ЕС и си мислим че сме върха. Не, не сме върха а тънем в дупки и бедност. А милите европейски семейства ни изманипулираха , както винаги!

29

Евро лисунгери

преди 1 година

Нали скъпото ви европейско семейство ви нареди лятото да им вдигнете ветото? Така каза Десислава Атанасова, Скъпо европейско семейство, благодарим! Има ли някой които да не се е подиграл тука от тия лисунгери?

28

Офанзивен дефанзиф

преди 1 година

Списъкът с имената на престъпниците родоотстъпници , които подписаха за вдигане на ветото, трябва да виси по стените на сградите във всички градове! Всички вовеки трябва да знаят кои продажни политици докараха отношения ни с РСМ дотук.

27

Шоп

преди 1 година

Докато харвардските мошеници и пинокио са на власт няма да стане.И Тиквеной да седи вън!

26

ВЕТО

преди 1 година

ВМРО са напълно прави. ВЕТО!

25

Анонимен

преди 1 година

България трябва да бъде конкретна. Нека се поучи от отношението на Турция с Швеция. Просто казва - на този етап, с това отношение към нас и историята ни - до тук!

24

Анонимен

преди 1 година

Македония е новата Украйна.

23

Вражеска държава

преди 1 година

Ако не бяха ги приели в НАТО, можеха да бомбардират от време на време Скопие и Охрид с новите ф-ки, когато дойдат.

22

Хи хи

преди 1 година

*** то ветото падна. Квот беше, беше. За пореден път 30 г. управляващ елит продаде България.

21

Анонимен

преди 1 година

Пендаровски иска на "един (български) евродепутат и още няколко души" да им бъде забранено да влизат в Македония поради връзки с руските тайни служби. Просто класическа акция на ГРУ - пребийте здравата македонец с българско самосъзнание, че да се наежат българите и да няма ЕС, Балканите да са наежени и разединени, за да може рашистан да продължава да коли и да беси. И наш *** Патриотарина нали много ги разбира нещата, веднага се ежи. Е, когато е за раZZия е по-нисък от тревата.

20

Анонимен

преди 1 година

Макетата вярно не са готови за ЕС, но проблемът е, че ако много се забавят, все едно сами да ги пуснем в ръцете на сърбоците да ги посръбчат още повече.

19

Междунар.Издирване

преди 1 година

България веднага да пусне за издирване с "червена бюлетина" на Интерпол и Европол на убиеца и наркотрафикант иле спасевски&со, защото в СърбоМакедония ,вместо да го съдят за опит за убийство, ще го наградят с орден. Не може да разчитаме на справедливост,защото глухи и слепи знаели, че се занимава с продажба на наркотици, т.е.има чадър и покровителство от властите.

18

Анонимен

преди 1 година

Тъпиpите ни за добро трябва да говорят, ни за лошо.

17

Анонимен

преди 1 година

Това не са обикновени Клубове Читалища чрез тях навремето чекистите агетираха пропагандираха и провокираха колко е лош капитализма и колко е велик комунизма. Сега в Македония там се върши същото от техните наследници, само че агитацията е към определена прослойка че там живеят само българи и земята е Българска и народа а това нещо няма как да се приеме от македонците. Тъй че трябва незабавно закриване на Пропагандаторските Клубове за да дойде мира

16

Клеменца

преди 1 година

За да може да ги за боли повече предлагам двата клуба вече да носят имената на Цар Самуил и св Кирил и и Методий. Така болката ще по-голяма. Искам да обяснят на всички че не те, а ние преиначваме тяхната история. Хо хо

15

Клеменца

преди 1 година

Не харесвам ВМРО по десетки причини. Главната е ДС. Но мЪкеландия определено не е готова за ЕС. Ние по различен, но сходен в същото време начин не сме готови за Шенген. Югомафията и 6ай 7аньо трябва да бъдат погребани. Много надълбоко!!!

14

Анонимен

преди 1 година

А бе как може да наречеш клуб в Македония "цар Борис III"? По-интелигентните българи трябва да забранят на ВМРО и Каракачанов да се бъркат повече в политиката ни с Македония, които докараха отношенията ни дотук, изпълнявайки вековната савецка политика българите да се караме със съседите си, та ако може и да воюваме.