20

Хералдика

преди 1 година

На снимката е незаконното знаме на незаконна държава

19

Balkandji Jovo

преди 1 година

Докато е жив комунизма там, коминтерна и се държат за ръчички с Белград, НИКОГА. ТИ ДА СИ ВИДЯЛ НЕЩО ХУБАВО ОТ ТЕЗИ НА ЗАПАДНАТТА НИ ГРАНИЦА ОТ 150 ГОДИНИ НАСАМ. САМО ПОДМОЛСТВО, ЛЪЖИ, НАСИЛИЕ

18

spoko!

преди 1 година

След края на войната в Украйна македонистите ще бъдат поставени на мястото си, а измислената им държава ще изчезне...

17

Щирлиц

преди 1 година

До 681.....Не,няма турци в България.Има потурчени българи.

16

Нане

преди 1 година

Ся разбрахте ли, защо Императора пере укрите, като маче у дувар... ===))) 8 години се праеха на Велики...

15

Нане

преди 1 година

Отговор... Ще спре след една СВО.... Ам тука се напълни с меки краварски китки... ===)))

14

Междунар.Издирване

преди 1 година

България веднага да пусне за издирване с "червена бюлетина" на Интерпол и Европол на убиеца и наркотрафикант иле спасевски&со, защото в СърбоМакедония ,вместо да го съдят за опит за убийство, ще го наградят с орден. Не може да разчитаме на справедливост,защото глухи и слепи знаели, че се занимава с продажба на наркотици, т.е.има чадър и покровителство от властите.

13

Анонимен

преди 1 година

Нашия род и по майка и баща са от Гърция но през 41г гърците решават насила да правят всички гърци нашите побесняват казват турци ке се пишем но гърци никога и така пристигат в България. Питам дедо ми знеш ли гръцки език да ме научиш знам вика ама няма да те уча, ако искаш турски ще те науча, викам не искам. Идва Демокрацията срещам един грък женен в София за българка а бе защо толкова мразите българите, защото от деца вика ни учат че вие ще дойдете да ни изкормите и убийте. Ето омразата до къде

12

681

преди 1 година

Когато спре насилието над турците и асимилацията на турското малцинство тогава ще имате права и вие в съседните страни.Нито един младеж от турски произход родени в България не знае майчиния си език. Не знае да говори, чете или пише грамотно на турски език. Джамиййте ни из България са "окрасени" със свастики,послания "смърт на турците", биват осквернени със свински глави и кожи.Ами тогава? Как смятате да я карате така? Има ли турци в България? Има. А нац.малцинства? Няма. Но ще има!

11

Аз

преди 1 година

Не нагнетявайте напрежението, няма никакво насилие към когото и да било или то да е организирано към определен народ. Моля ви се отидете малко до Струмица, Крива Паланка да видите какво беше за Нова Година, само българи 99% на Сръбска музика. Обратното тук, в Банксо, Боровец, Пампорово над 50% от туристите са от МК и Сърбия. Стига слушахте глупостите на Коцето и Джамбаза, подигравателно е с нашата интелигенция

10

Босилеград

преди 1 година

Ами среде София да дойде Шешел и да крещи че българите сме сърби и си отвори Клуб на сърбските янаци от Сливница ще си седим ли на сеира? Винаги ще се намери някой да се подпали но на радост на някой трет. На пример Русия. Питам се как функционира НАТО с БГ и МК в същи щаб? - Питат се сигурно и американците. Сега те ще кажат на Скопие какво трябва да се прави, но и в София. Четат си и коментарите тук за по-хубава ориентация.

9

Анонимен

преди 1 година

Защо не кажем Истината за тези размирици това са Клубове или Читалища за агитация пропаганда и провокации така деистваха чекистите така действат и техните наследници от вмро възраждане и пр.все болшевишки методи за провокации и пропаганда да се съпротивяват на властта отделни хора и да настояват всички да премат че Македония е България и там живеят само българи не съществуват никакви македонци. И си мислите че това не го знаят в Македония а русофили унищожихте всички и всичко вие сте голямо Зло

8

Филип от Филипополис

преди 1 година

Никога няма да спре. Омразата към българите води до насилие, а тя е като слънцето и водата за северномакедонските хунзи. Без нея македонизма не може да съществува. Това фашистко общество е позор за Европа на 21 в. Само до преди няколко години Господ имаше послание за "темелите на белата раса" и потомците на първородния му син Македон. Въртяха го на тяхната наци телевизия. Напълно в стила на "Майн Кампф" на Адолф Хитлер.

7

От народа

преди 1 година

Таказ за да се случи това с това момче, са виновни единствено нашите български политици, ако въобще могат да се нарекат политици. Те само хабят нашите пари, т.е. вместо да служат на хората, теса го превърнали в бизнес, пратят кариера?!?!!!???! Моля,??!!! Такова нещо няма. Те са длъжни да служат на хората и като не го правят -. Трябва да си ходят. Всичките с лопата да ги изринеш. Не беше времето измислената сев Македония да влиза в ЕС. Сега ПП, ГЕРБ и останалите да се махат. Нямаме политици..

6

Анонимен

преди 1 година

Ще спре ли насилието над *** или над българи или над украинци ????

5

Анонимен

преди 1 година

Някой там разпалва конфликта по интернет.Да намерят какви са тези групи в социалните мрежи,които публикуват адресите на българите там и организират побой.Също така задължително да ги блокнат.Те може да не са въобще македонци,а да си целят война,за да им върви черния бизнес с наркотици,оръжия и трафик на хора.

4

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Айде ся си представете, че РСМ е Украйна и България е Русия, а битият български македонец е руски украинец който отказва да смени етническата принадлежност, език, бит и култура така както заповядва централната власт! Та въпросът ми е : Защо е тази гневна реакция към Скопие (Киев) ? Пичовеет желаят да се присъединят към "цивилизованият" свят ? И този "свят" няма нищо против ставащото в РСМ (Украйна) ! СлучаЕно да има някаква реакция от Брюксел ? Нцъ, нале ?! Няма и да има !

3

Преиздаване

преди 1 година

на лични карти и да си ЕПЛ... дори и техните управници имат Български паспорти да джиткат по Европа... и като направят накой золум ... ние сме Българи и нарочно го правят.

2

i'm

преди 1 година

"...Ще спре ли насилието над българи в Северна Мекедония?..." НЕ! Няма да спре, защото е държавна политика! Въпросът е неадекватен!

1

Долу ЕС

преди 1 година

не докато проззтите българи гласуват за партии, които ги пуснаха напред при председателството на Франция.... като се почне от селтака ЖЖ, който ги пусна срещу нищо.... кой за каквото си гласува това получава, проззто е като проззз ***!