8

Анонимен123

преди 1 година

2 млрд: евро за ограда, и други неща за България... Хахахахаха къде ще отидат тези пари, ха познайте.

7

Анонимен

преди 1 година

До 8 ПроСоТо добре де,но аз едно не мога да разбера:..-Много,ама много се натискаме за тоя пусти "Шенген",но..защо "ОНИЯ" са опъват толкова ?...Значи има нещо СМУЩАВАЩО в мерака ни ! Защото ако имаха ИНТЕРЕС,"ония" отдавна да са ни вкарали там независимо дали искаме или не. . . . . . . . . . . . Защото ще могат да ни връщат мигрантите обратно, сега не може защото е много трудно - такива са законите в момента! Питайте Орбан той е юрист и ги разбира тези неща и затова не го обичат с ЕС-то!

6

ПроСоТо

преди 1 година

добре де,но аз едно не мога да разбера:..-Много,ама много се натискаме за тоя пусти "Шенген",но..защо "ОНИЯ" са опъват толкова ?...Значи има нещо СМУЩАВАЩО в мерака ни !...Защото ако имаха ИНТЕРЕС,"ония" отдавна да са ни вкарали там независимо дали искаме или не..

5

До 2

преди 1 година

Брат, Господ не е ***, за разлика от българите. Vox Dei за на не важи.

4

Анонимен

преди 1 година

Копейките пак се активизираха...

3

Анонимен

преди 1 година

Горният Нехамер... като знам къде е бил....

2

Анонимен

преди 1 година

Господа политици , върнете Законно калашниците на народа и проведете Реферндуми за Оставане в Европейският съюз, За Еврото , Еврозоната и глас народен -глас Божий !

1

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо но Шенген вече не ме интересува! Досега не разбрах ползите? Да не чакам на границите - пълни глупости! Някой пътувал ли е от Германия за Италия през лятото? Винаги има чакания и винаги многочасови! По интересно е за еврото! Влезем ли вътре, като мишка в капана!