9

Валя

преди 1 година

Създателя на мутрите СИК, съветник на Румен Радев ,както винаги се изхожда ,, умно" .Ха,ха,ха от много умност ,довлякоха всякакви шарлатани уа сега се отричат от тях и се правят ,все едно нямат нищо общо с това безумие и са невинни.Борисов им бърка в здравето и те все повече и повече се омотава в омразата си. и дрънкат небивалици

8

Анонимен

преди 1 година

До 7:Не са "руски" опорки,а български.Много ясно,че българи ще избират хора с български разбирания.Руските са всъвсем различни.Лекувай се!

7

Анонимен

преди 1 година

Говири Ал.Маринов, само вижте какви са му съветниците и ще ви стане ясно каква прогнила руска кратуна си избирате и то два пъти, Крим е руски, да паднат санкциите за Русия, изпращането на оръжия ни вкарва във война са все руските опорки за които червения Румен не спира да говори.

6

Анонимен

преди 1 година

До нимер 4:Аре ти да млъкнеш,че точно твоите гласуваха предколедно намаление на МРЗ!Гръм да ви удари!Господ да ви накаже!Лъжци!Мошеници!Крадци!Далавераджии!Само лъжи разпространявате без никакви факти!За този президент ние сме гласували,а не Рвшвктников,Бай Дъно или Макарон.Ясно?!Само той не ни краде и защитава народа.Затова искате да го махнете да няма народа никаква защита и да ни унищожите.Я марш!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Предколедно гласуваха намаление на МРЗ на 500 лева по заповед от вън.Това ли им е ролята?Как да ни унищожат по заповед на щуката?В цял свят такава гавра с народа няма!

4

Червен Чугун!

преди 1 година

Всички покрай пРезидента на Решетников са Кремълски послушковци!

3

Анонимен

преди 1 година

Роля?Да се правят на циркаджии?

2

Анонимен

преди 1 година

Каква роля?Да се карат по между си,за да няма редовно правителство и да ни изнесат държавата към чужда на скрити заседания като рискуват националната ни сигурност?!

1

ДС/БКП.... ВИЖТЕ СЕ

преди 1 година

1989...2023