9

Хех

преди 1 година

Противовирусните препарати имат напълно доказан ефект ако се вземат в първите 48 часа след първите симптоми. Няма да споменавам препарати, а само молекули - римантадин хидрохлорид или озелтамвир при грип А. Ибупрофен за овладяване на температурата. Имуностимулатори, витамин С и ресвиратрол за повишаване на имунитета. Всичко това обаче трябва да Ви е предписано от личния лекар. Не ги взимайте на своя глава! Всички тоя неща описани в статията по-горе няма да Ви помогат при грип.

8

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости са за алкохола - намалява нивото на имунната система, а също натоварва организма с пречистване на отровата. Допълнително, натоварва и черния дроб, който ако вземате лекарства ще ви доведе до цироза. Алкохолиците са много жалки същества, които освен собствения си живот тровят живота на всички близки и роднини.

7

Анонимен

преди 1 година

Греяно винце с малко черен пипер. - стара българска рецепта.

6

Анонимен

преди 1 година

"Разбира се, най-доброто решение при наличието на настинка или грип си остава посещението при лекар, който ще ви прегледа и детайлно ще ви обясни..." - айде нема нужда!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Аз не бързам да свалям температурата. Ако стане 39 градуса пия лекарство за понижаване на температурата. Ако е под 39 си стоя с висока температура. По бързо се справя организма.

4

99

преди 1 година

може да се пресече първите 1-3 дни с малко алкохол или просто стояне на много топло. слезнели на брохите става по сложно и не мисля че трябва да се пие алкохол

3

Анонимен

преди 1 година

Неграмотният българин си знае как да се лекува винаги. Затова е пръв по смъртност от КОВИД и последен от столетия по средна продължителност на живота в Европа.

2

Свински грип

преди 1 година

Греяна ракия първак, две дози плюс бустер допълнително, ако е необходимо.

1

...

преди 1 година

... с лечение по протокол... питай СЗОто на БилиГетса...